Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 3

QUOTE(Redaga @ 2013 03 15, 10:15)
As rastus ir rasiau, pirma nunesiau i savivaldybe, uzregistravo, paklausiau per kiek laiko atsakys, is kart pasake, o jus galvojate, kad jums atsakys, cia tiek ju gaunam, man tada buvo jau sokas, nes esu valstybes tarnautoja ir zinau visa tvarka. dar viena rasiau issiunciau registruotu pastu. Parasiau i svietimo ministerija, seima, vyriausybe, visi jie persiunte savivaldybei ir ipareigojo man atsakyti ir jau n menesiu jokio atsakymo nesulaukiau

Papildyta:

bandykit is naujo jungtis

Rasiau ir as i savivaldybe, ir i svietimo ministerija. Is ministerijos jokio atsakymo jau 3 men. negaunu, o savivaldybe lygiai po menesio i oficialu rasta atrase vienu sakiniu elektroniniu pastu doh.gif Kadangi rezutatas kolkas tenkina, nekankinu ju kitais rastais. smile.gif
Atsakyti
Na va, mes dar prieš valndą buvom 9 ir 59, dabar jau 1 iš 55, Tai vėl grybauja reiškia. O gal pagaliau mūsų prioritetai veikt pradėjo bigsmile.gif , tik va kur dar 4 vaikai dingo g.gif Ir vis dar rašo, kad mes pretenduojam į grupę 1-2 nuo 2013-09-01.
Dėl to, kad 1,5 metų vaikai per maži, nes nesavarankiški, tai nesutikčiau. Čia jau daug ir nuo tėvų priklauso. Nes tikrai žinau daug vaikų, kurie 2 metų dar patys nevalgo savarankiškai, nes tiesiog neturi tokios galimybės, mamos maitina. Maniškiai galvo šaukštą nuo 6 mėn, vos tik pradėjau primaitinti ir nesvarbu, kad daugiau nei pusmetį tik drabstėsi koše aplink save, ant savęs ir manęs, bet nuo 1 metų ir 2 mėn jau valgydavo savarankiškai košes, o nuo 1,5 metų ir sriubas. Ir į darželį vienas pradėjo eiti 1 m ir 4 mėn, kitas 1,5 metų, jokių problemų nebuvo.Tai ir dabar tikiuosi, kad visgi tokia grupė darželyje bus ir mmano mažoji nuo rugsėjo eis.
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2013 03 15, 10:24)
Na va, mes dar prieš valndą buvom 9 ir 59, dabar jau 1 iš 55, Tai vėl grybauja reiškia. O gal pagaliau mūsų prioritetai veikt pradėjo  bigsmile.gif , tik va kur dar 4 vaikai dingo g.gif  Ir vis dar rašo, kad mes pretenduojam  į grupę 1-2 nuo 2013-09-01.
Dėl to, kad 1,5 metų vaikai per maži, nes nesavarankiški, tai nesutikčiau. Čia jau daug ir nuo tėvų priklauso. Nes tikrai žinau daug vaikų, kurie 2 metų dar patys nevalgo savarankiškai, nes tiesiog neturi tokios galimybės, mamos maitina. Maniškiai galvo šaukštą nuo 6 mėn, vos tik pradėjau primaitinti ir nesvarbu, kad daugiau nei pusmetį tik drabstėsi koše aplink save, ant savęs ir manęs, bet nuo 1 metų ir 2 mėn jau valgydavo savarankiškai košes, o nuo 1,5 metų ir sriubas. Ir į darželį vienas pradėjo eiti 1 m ir 4 mėn, kitas 1,5 metų, jokių problemų nebuvo.Tai ir dabar tikiuosi, kad visgi tokia grupė  darželyje bus ir mmano mažoji nuo rugsėjo eis.

Mūsų eilė irgi kažkaip pasikeitė. Tai nelabai kol kas noriu tikėti.
O dėl vaikų savarankiškumo, tai aš irgi manau, kad jie pakankamai savarankiški. Maniškiai irgi abu pradėjo eiti 1,5 mėn ir 1,3 mėn. Ir jokių problemų nebuvo.
Atsakyti
Merginos, jums prisijungus prie sistemos, kur "Uzregistruoti vaikai", irgi rodo eilute apacioje "Lankantys vaikai"?
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2013 03 15, 09:35)
Merginos, jums prisijungus prie sistemos, kur "Uzregistruoti vaikai", irgi rodo eilute apacioje "Lankantys vaikai"?

Taip, rodo. Vienoj eilutėj laukiančius vaikus, kitoj lankančius. Čia kol kas viskas gerai pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2013 03 15, 10:08)
Va ka tik pasikeite musu vieta - tapome pirmi, bet kas is to parasyta, kad nepatenka

tai juk visiem raso,kad nepatenka. g.gif nuo dabar lankyti tai beveik be sansu. skambinkit i darzeli ir klauskit kiek 2012 sudarytose jusu amziaus grupese vaiku. pas mus po 19 ir visi 2010 gimimo. taigi nieko papildomai be rugsejo nepriims,o jei ir priimtu (jei butu atkrite daugiau vaiku ir nevirsytu 18lopselyje) - tai sake butu 2010 metu gimimo vaikuciai. taigi be rugsejo ir nepriims. o tas NEPATENKA - parodo dabartine situacija.nera vietu darze dabar. o apie rugsejo grupes neparodo nieko,nes jos dar neegzistuoja. va ei uzsidegs jum ten zalia ir uzrasas patenka - reiskia galit vesti jau tuoj,o ne laukti rugsejo 4u.gif bet kol eiliu nesudeliojo idealiai, manau jie nepaleis tu laisvu vietu i viesuma jei ju kur yra. na del to, kad nebutu problemu, jei vaikai be prioritetu del eiliu klaidos patektu.na as taip manau
Papildyta:
QUOTE(rozalinda @ 2013 03 15, 10:05)
Maniskis gimes 2011 m. sausi, pernai nepapuolem, nes pirmoj eilej priiminejo 2010 m. gimusius. Ir niekas net neziurejo i gimimo data ir vaiko amziu. Nors galutiniam rezultate suzinojau, kad buvo priimti keli vaikai 2011 m. gime ir vienas is ju 2011 m. geguzes gale. Tam vaikuciui rugseji buvo tik 1.3m. Ir ka, jis net nelanke darzelio, tiesiog laikoma vieta doh.gif
Jus man atleiskit, bet, mano nuomone, 1 m. vaikas yra per mazas lankyt darzeli. Nevisi vaikuciai 1 m. normaliai vaiksto, dauguma patys nevalgo. Tai apie koki darzeli nuo 1 m. gali eit kalba  g.gif Neveltui dauguma darzeliu grupes formuojamos nuo 1.5 m, tada vaikutis daugmaz savarankiskesnis, ir tai... g.gif

pernai grupes sudaineo darzelio direktores ir tai tik parodo,kad pas jus ko gero laukneseliai ejo i trasa 4u.gif tikekimes kad siemet taip nenutiks ax.gif
Papildyta:
pasikeite ir pasmus eile. nukrito truputi toliau. manau, kad teisinga,nes anksciau buvo ne 2, o 6, tai dabar 7 vietoje. matyt sutvarke prioritetus.
Atsakyti
pas mus lankanciuju lentele tuscia, nors vyresnelis lanko
Atsakyti
Visa laika vaiko vieta kito per 1-2 vietas, o dabar pasislinkom per 30 vaiku zemyn. Ar dar kazkaip yra tokia situacija, ar cia visgi sistema dar totaliai grybauja?
Atsakyti
Mums nukrito per 65 vietas (iš 3 į 68), bet dėl to, kad pasirodo vaiko asmens kodą blogai suvedė (kadangi sistemoj jo nesimato, tai aš ir nemačiau klaidų), ir nerado gyventojų registro tarnyboj deklaruotos gyvenamosios vietos (buvo tuščia) ir pačio vaiko biggrin.gif skambinau sutvarkė, sakė kas 6 val sistema kažkaip atnaujina, kad iš karto neapkrautų...tai laukiu vakaro ir matysiu ar kas keisis.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2013 03 15, 10:37)
Taip, rodo. Vienoj eilutėj laukiančius vaikus, kitoj lankančius. Čia kol kas viskas gerai pas mus  4u.gif

Man anksciau nerode tos eilutes apie lankancius vaikus.
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2013 03 15, 09:57)
Man anksciau nerode tos eilutes apie lankancius vaikus.

Tai čia kaip suprantu dabar jau rodo ir tai yra kaip prioritetas, jei pretenduojat į tą patį darželį, kurį lanko vyresnis 4u.gif
Atsakyti
pas mus paskutiniu metu rode, kad esam 9 is 93.. siandien 21 is 91.. tai manau, kad tikrai prioritetus sutvarke rolleyes.gif nes mes neturim jokiu prioritetu, tai ir dabartine vieta eileje reali.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 15 kovo 2013 - 10:02