Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

As tai, kai pradejau naudoti EM, didelio skirtumo nepastebejau, tik kad pirstai svarus ir terliotis nereikia, viska padaro teptukas:)
Bet.. Vis naudojau Em, naudojau naudojau. O cia radau clinique savo pudra, kuria pries EM naudojau.. Ir galvojau, aj i darba ar i miesta sueis.. Pasitepiau iprasta pudra, vakare isiploviau, kaip iprasta veida su pieneliu su valymo geliu, poto tonikas ant virsaus. Ryte atsikeliu, o mane isbere spuoguciais!!! Sakes.. Na, tada vel anudojau EM.. Poto kazkada vel clinique uzhsidejau ri vel isbere.. NU negalejau pagalvoti, kad nuo clinique isbers, bet pasirodo nuo jo.. Tai, kad nuo siol naudoju tik EM, zinau, kad oda kvepuoja, poras neuzhkemsha(nors kaip ir dauguma cia klausianciu, as rigi nezinau ar poras uzkemsha, ar ne, nes mano veidas linkes i sausuma..) Zodziu, merginos, tai geriausias variantas.. Nors kai pradejau naudoti, vis per daug prisidazhydavau, nes nejausdavau kiekio.. Galvojau vel prie skystos reiks pereiti.. O juk ir pats grazumas pasirodo po keliu minuciu.. Dabar mano veido oda, lygi, grazi ir svytint..
biggrin.gif vat tep
Atsakyti
eina sau, vis pasiskaitau cia apie EM, ir taip nekantrauju sulaukt savo rinkinuko bigsmile.gif pirmadieni bus 2 savaites kaip laukiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie dior nude biria mineraline pudra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 03 06, 16:19)
Kas nors bandet MAC mineral skinfinish natural? g.gif

user posted image
MAC Mineralize Skinfinish Natural turiu atspalvį MEDIUM. Naudoju ją kaip kompaktinę pudrą, bet ji - toks tarpinis variantas tarp matinio ir švytinčio (ar tai blizgančio, net nežinau, kaip tiksliai tą efektą įvardint g.gif ). Nieko beveik nemaskuoja, turi mikroskopinių blizgučių. Kad labai super tikrai nepasakyčiau - man trūksta konkretaus ir matomo efekto.
Atsakyti
As turiu panasia MAC mineralize skin finish, bet pas mane su bliguciais, tai as naudoju ant skruostu, labai graziai blizga:)
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 03 07, 22:23)
As turiu panasia MAC mineralize skin finish, bet pas mane su bliguciais, tai as naudoju ant skruostu, labai graziai blizga:)

Pas tave gal iš dviejų spalvų tokia?
user posted image

Tokios naudojamos kaip ružas/highlighter'is. Bet niekur nebematau jų pirkti g.gif
Atsakyti
Gal galit patarti 4u.gif
Jeigu man Essence 01 numeriukas per tamsus, tai kokį atspalvį turėčiau rinktis Loreal arba Artdeco?
Dar esu bandžiusi UMA tai 01 tiko. Noriu nusipirkt dabar jau kokią geresnę pabandyt, bet su tom spalvom visai nesigaudau doh.gif
Atsakyti
Nea pas mane visas blizgus:) Ne per puse, bet nerealus!:D Skruostai ziauriai blizga!
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 07, 19:22)
eina sau, vis pasiskaitau cia apie EM, ir taip nekantrauju sulaukt savo rinkinuko  bigsmile.gif  pirmadieni bus 2 savaites kaip laukiu  ax.gif  biggrin.gif

as jau gavau, vakar isbandziau linen + glow = iseijo labai geras derinys, visas spalvytes pataikiau, nors pirkau pirmakart ir ju realiai nesu maciusi bigsmile.gif
beje, panos, jeigu kas parduodate sepeteli mineralinei - rasykit AZ drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 08, 10:47)
as jau gavau, vakar isbandziau linen + glow = iseijo labai geras derinys, visas spalvytes pataikiau, nors pirkau pirmakart ir ju realiai nesu maciusi bigsmile.gif
beje, panos, jeigu kas parduodate sepeteli mineralinei - rasykit AZ drinks_cheers.gif

kaip tau gerai bigsmile.gif as irgi pirkau nemacius ir laaaabai tikiuosi, kad pataikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 08, 10:47)

Charisma,
ka tu ten nusipirkai? gal foto gali parodyt?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2009 03 08, 11:53)
Charisma,
ka tu ten nusipirkai? gal foto gali parodyt?biggrin.gif

paemiau buff linen (matte), cool - medium (sami matte), cool pink tan (original glo), skaistalai - natural, concealeris - mint color mirksiukas.gif
Atsakyti