Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

blush2.gif Charisma, ta visiskai nekemsa poru thumbup.gif blush2.gif vienintelis pirkinys is sveikumo ir isvaizdos,atitinkantis kaina 4u.gif

Gal kas galite patarti kaip su tuo sepeciu tolygiai oda padengt? juk ta pudra tai milteliai,ir tyaip gaunasi,dedu taska ir ji istepu blink.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanell: 08 kovo 2009 - 13:45
O gal kuri galite palyginti Everday Minerals su BE?? g.gif vis galvoju, kurią vėliau pagriepti, ar vėl EM, ar išbandyti BE started kit... labai panos ją giria, kad net pasimečiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 08, 14:43)
blush2.gif Charisma, ta visiskai nekemsa poru thumbup.gif  blush2.gif  vienintelis pirkinys is sveikumo ir isvaizdos,atitinkantis kaina 4u.gif
Gal kas galite patarti kaip su tuo sepeciu tolygiai oda padengt? juk ta pudra tai milteliai,ir tyaip gaunasi,dedu taska ir ji istepu blink.gif  blush2.gif  4u.gif

SVarbiausia, kad ant sepetelio neliktu pudros.. Ta prasme, pries tepant ant veido, reikia nukratyti.. Ne taip, kaip iprasta pudra ir tada sukamaisiais judesiais itrinti i veida:) Reik eksperimentuoti:) As kartais ryte, jeigu tamsu, buna persistengiu, arodo vis mazhai mazhai, o poto isheini i dienos sviesa, obana, kaip daug:)
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2009 03 08, 14:46)
O gal kuri galite palyginti Everday Minerals su BE??  g.gif vis galvoju, kurią vėliau pagriepti, ar vėl EM, ar išbandyti BE started kit... labai panos ją giria, kad net pasimečiau doh.gif

Nu as turiu BE.. Man siaip BE is mineral veil, 2 pudryciu ir bronzantu, labiausiai patiko tik 1 pudryte.. Nes mineral veil as isvis nenaudoju.. Man nuo jo veidas nenaturalus. Warmth nieko, bet jis pas mane rudas, as jo ne itin daznai naudoju.. Man nereikia rudinti veido.. Na ir viskas.. Sepeteliai man siek tiek per daug grubus, man labiau patinka EM. Siaip EM man labiau patinka, nes galima eksperimentuoti:)
Nors, BE kaip minejau pudrytes efektas man labiau aptinka, toks veidas svytintis.. Nors dabar uzhsisakiau original glow,, gal irgi toks efektas bus:)

Atsakyti
bbg, butinai isbandyk original glow - man irgi patinka, kai buna toks sveikos odos svytejimas, tai sian jau pilnai isbandziau em, sumaisiau 3 pudrytes, tai efektas - wow wub.gif thumbup.gif super grazus veidukas, dedu i sona skystas pudras, zymiai naturalesnis efektas ir grazesne oda, siandien prisesiu dar issiusiu uzsakyma em - nes bijau, kad greitai isnaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
charisma o kaip skaistalai natural? as pati tokius uzsisakiau tai laukiu nesulaukiu savo em assa.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2009 03 09, 11:14)
charisma o kaip skaistalai natural? as pati tokius uzsisakiau tai laukiu nesulaukiu savo em assa.gif

jau rasiau, labai faini, zinok, dienai thumbup.gif man primena mano dior skaistalus, labai grazus i lengva ruzavuma svytejimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 09, 12:57)
jau rasiau, labai faini, zinok, dienai thumbup.gif man primena mano dior skaistalus, labai grazus i lengva ruzavuma svytejimas wub.gif

o man tie natural beveik visai nesimato g.gif naudoju vietoj bazines seseliu spalvos, kai daraus "naturalu" makiaza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 09, 12:20)
o man tie natural beveik visai nesimato g.gif  naudoju vietoj bazines seseliu spalvos, kai daraus "naturalu" makiaza rolleyes.gif

man puikiai matosi, aisku nesviecia uz 3 km, bet dieniniam subtiliam makiazui, labai thumbup.gif patinka man tas perlamutinis svytejimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 08, 18:29)
sumaisiau 3 pudrytes, tai efektas - wow wub.gif  thumbup.gif super grazus veidukas,

kaip tai sumaišei g.gif tai kiekvieną kartą gaunasi vis kita spalva g.gif

QUOTE(vilma-saule @ 2009 03 09, 11:14)
as pati tokius uzsisakiau tai laukiu nesulaukiu savo em assa.gif

o tai ta em neprekiauja jokia parduotuve rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2009 03 09, 13:39)
kaip tai sumaišei  g.gif  tai kiekvieną kartą gaunasi vis kita spalva  g.gif
o tai ta em neprekiauja jokia parduotuve  rolleyes.gif

jie tik internetu pardavineja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanija @ 2009 03 09, 12:39)
kaip tai sumaišei  g.gif  tai kiekvieną kartą gaunasi vis kita spalva  g.gif

as sumaisau priklausomai nuo to, kokio efekto labiau noriu, ar matiskumo, ar svytejimo, ar lengvo idegio ax.gif zodziu, varijuoti gali kaip tik patinka thumbup.gif
Atsakyti
man kaip baltaodei tas natural jauciu labai tiks wub.gif bent jau tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti