QUOTE(Chanell @ 2009 03 08, 14:43)
SVarbiausia, kad ant sepetelio neliktu pudros.. Ta prasme, pries tepant ant veido, reikia nukratyti.. Ne taip, kaip iprasta pudra ir tada sukamaisiais judesiais itrinti i veida:) Reik eksperimentuoti:) As kartais ryte, jeigu tamsu, buna persistengiu, arodo vis mazhai mazhai, o poto isheini i dienos sviesa, obana, kaip daug:)
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2009 03 08, 14:46)
O gal kuri galite palyginti Everday Minerals su BE??

vis galvoju, kurią vėliau pagriepti, ar vėl EM, ar išbandyti BE started kit... labai panos ją giria, kad net pasimečiau
Nu as turiu BE.. Man siaip BE is mineral veil, 2 pudryciu ir bronzantu, labiausiai patiko tik 1 pudryte.. Nes mineral veil as isvis nenaudoju.. Man nuo jo veidas nenaturalus. Warmth nieko, bet jis pas mane rudas, as jo ne itin daznai naudoju.. Man nereikia rudinti veido.. Na ir viskas.. Sepeteliai man siek tiek per daug grubus, man labiau patinka EM. Siaip EM man labiau patinka, nes galima eksperimentuoti:)
Nors, BE kaip minejau pudrytes efektas man labiau aptinka, toks veidas svytintis.. Nors dabar uzhsisakiau original glow,, gal irgi toks efektas bus:)