verta pirkt?
o kaip L'oreal minerals kosmetika? 
verta pirkt?
verta pirkt?
QUOTE(vilma-saule @ 2009 03 09, 13:15)
as sakyciau esu ne balta, o sviesiaode, tai man idealiai
nu man dar iki baltos irgi truksta dar irgi biski
einu paskaitysiu auskciau kokias charisma spalvytes emet 
Papildyta:
as manyciau kad jau tada geriau ardeco
nes loreal tai kiek zinau nelabai cia pagirtas buvo
Papildyta:
QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 09, 14:25)
as manyciau kad jau tada geriau ardeco
jus turit omeny Artdeco?
o kas naudoja MAC? kuris geresnis?
o kas naudoja MAC? kuris geresnis?
tai
ziuriu rasyt jau nemoku
Blush turiu 2 rushiu:)
Pirmas tai peach tree- man jis nelabai toks bronzinis ir blizga su blizguciais.. vakarui gal nieko, bet ne nturaliai atrodo.
ALL SMILES- sitas afigienas toks grynai ruzavas ir labai naturaliai atrodo..as patenkinta:)
Dabar uzhsisakiau weekend gateway, man rodos man jadzka ji rekomendavo:)
Pirmas tai peach tree- man jis nelabai toks bronzinis ir blizga su blizguciais.. vakarui gal nieko, bet ne nturaliai atrodo.
ALL SMILES- sitas afigienas toks grynai ruzavas ir labai naturaliai atrodo..as patenkinta:)
QUOTE(bbg23 @ 2009 03 10, 02:25)
all smiles ir aš turiu
Weekend gateway negalėjau rekomenduot nes neturiu. Man tai patinka Raw sugar ir Favourite hoodie. Tokie rudi su blizgiuku. Netinka man raudoni
Dar užsisakiau porą mėginukų iš Lucent kategorijos; Wet sand, Coffee Break ir Natural. Blogiausiu atveju kaip šėšėliai sueis arba sumaišysiu
QUOTE(charisma @ 2009 03 09, 12:59)
as sumaisau priklausomai nuo to, kokio efekto labiau noriu, ar matiskumo, ar svytejimo, ar lengvo idegio
zodziu, varijuoti gali kaip tik patinka 
o kaip tai darai
QUOTE(sanija @ 2009 03 10, 08:06)
o kaip tai darai
Na ar susiberi kur nors visus kartu, ar ant veido tepi viena paskui kita 
ne, aisku, kad ne ant veido
na mergaites..as jau cia visko prisiskaicius irgi uzsisakiau ta nemokama meginuka..Jadzka..o tu kai uz 50 ta rinkini emei reikejo dar moketi muita ar kazka tokio
QUOTE(jadzka @ 2009 03 10, 08:52)
all smiles ir aš turiu
Tikrai gerulis, labai gaiviai atrodo, tik aš tepu sumaišius su pudra, nes padaugint jo laaaabai lengva.
Weekend gateway negalėjau rekomenduot nes neturiu. Man tai patinka Raw sugar ir Favourite hoodie. Tokie rudi su blizgiuku. Netinka man raudoni
:
Dar užsisakiau porą mėginukų iš Lucent kategorijos; Wet sand, Coffee Break ir Natural. Blogiausiu atveju kaip šėšėliai sueis arba sumaišysiu
as turiu weekend getaway- vieni geresniu- nes ne baisiai tamsus ir be blizgesio, atspalvis i ruduma
Coffee brake- tai toks rudas net i violetinuma, bet su raudonu kazkokiu atsvaistu, su blizguciais- paemiau ji kaip seseli, bet tas raudonumas man prie akiu netinka
o man EM truputeli traukia kaktos sriti. o ant nosies galo atrodo lyg miltukai
nu labiausia nepatinka kad ta kakta traukia