Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

O as vistik sugryzau prie krempudres, po visu mineraliniu ax.gif Tiesa, is dalies, naudoju tai viena, tai kita, pagal nuotaka ir odos bukle. Nors kai isigijau pirmaja mineraline, kryzium guliau, kad niekada nebenaudosiu krempudres. Kaip sakoma, niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif Turiu EM sample parsisiuntus, tai man schmoll.gif BE labai patiko, bet pabodo. Dabar Artdeco naudoju, patinka. Ir dar turiu TBS, tai nieko gero, labai prastai maskuoja, visiskai jokio efekto, kaip kad visai nieko netepta butu schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki visi,
gal galite man pagelbeti, kur galeciau parsisiusti mineraline pudrike, kad galeciau pinigelius pervest nuejus i banka, internetinio neturiu, ten parisa lt. reik kiek supratau is interneto pervesti, nenusimanau,. lb noriu ultimo firmos mineralines pudrikes.
Atsakyti
tai gali ir banke sumoketi, nueisi uzpildysi kvituka, tik zinok duomenis ir susimokesi, o siaip jeigu turi internetine bankininkyste tai banke internetu galesi pervesti pinigelius i ju saskaita
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 18, 10:51)
Paklausiu turbut labai durnai, bet tikrai nezinau  ax.gif  as mineralkes turi SPF? Ar uztenka ir kremo su SPF?  ax.gif

BE turi 15spf smile.gif
Atsakyti
O kaip jūs visos atspalvius atsirenkat? Ten juk jų gausybė ir nerealu tiek daug išbandyti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 03 18, 20:35)
O kaip jūs visos atspalvius atsirenkat? Ten juk jų gausybė ir nerealu tiek daug išbandyti...  blink.gif

as - pagal aprasymus ax.gif
Atsakyti
O kaip jūs visos atspalvius atsirenkat? Ten juk jų gausybė ir nerealu tiek daug išbandyti...  blink.gif

BE tai nera tu atsopalviu tiek daug, savaime suprantama neimsim tu, kurie skirti juodaodems, as neimu tu kurie baltaodems skirti, apie visus ten aprasyta yra, man optimaliausias variantas medium beige. smile.gif vasarai tamsesni paemiau dar.
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2009 03 18, 12:36)
O as vistik sugryzau prie krempudres, po visu mineraliniu ax.gif Tiesa, is dalies, naudoju tai viena, tai kita, pagal nuotaka ir odos bukle. Nors kai isigijau pirmaja mineraline, kryzium guliau, kad niekada nebenaudosiu krempudres. Kaip sakoma, niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif Turiu EM sample parsisiuntus, tai man schmoll.gif BE labai patiko, bet pabodo. Dabar Artdeco naudoju, patinka. Ir dar turiu TBS, tai nieko gero, labai prastai maskuoja, visiskai jokio efekto, kaip kad visai nieko netepta butu schmoll.gif

o kokia krempudra naudojat? ax.gif as ir bandziu em,tai nepatiko..nes greitai nuplaudavo, BE TIKRAI NEBLOGA, ARTDECO irgi dabar naudoju - visai nieko,bet kita karta imsiu BE 4u.gif
Atsakyti

tai gal ir kremines pudros ne visas imanomas spalvas pries perkant bandot biggrin.gif
pradzioj gal reiktu apsisprest ar jusu oda sviesi,idegus ar tamsi ir tada ziuret atspalvius (gelsvus/rausvus) ir pan
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2009 03 18, 20:21)
tai gal ir kremines pudros ne visas imanomas spalvas pries perkant bandot biggrin.gif
pradzioj gal reiktu apsisprest ar jusu oda sviesi,idegus ar tamsi ir tada ziuret atspalvius (gelsvus/rausvus) ir pan

Visa tai aš suprantu. Bet yra didelis skirtumas, kai nueini į parduotuvę ir pasibandai, ir kai renkiesi iš spalvų, matomų monitoriuj.
Atsakyti
tai tam ir yra turbut tie nemokami rinkinukai, pabandai vienas spalvas, kitas ir jau aisku kas tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inbudzi @ 2009 03 18, 21:05)
o kokia krempudra naudojat? ax.gif  as ir bandziu em,tai nepatiko..nes greitai nuplaudavo, BE TIKRAI NEBLOGA, ARTDECO irgi dabar naudoju - visai nieko,bet kita karta imsiu BE 4u.gif

Naudoju va tokia: http://www.yslbeauty...oduct_info.html

Atsakyti