Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(Ciquita @ 2009 03 10, 11:15)
o man EM truputeli traukia kaktos sriti. o ant nosies galo atrodo lyg miltukai  lotuliukas.gif nu labiausia nepatinka kad ta kakta traukia  g.gif

as kadangi su rugstimis gydaus veida, tai daug apsiserpetojimu, mineralke man kazkaip irgi ant nosies tuos paserpetojimus isryskina, uztai dabar nusipirkau skysta pudryte kol tokioj stadijoj oda- siaip tai maziausiai gal serpetojimus pabrezia original glow unsure.gif bet ji man visai nesilaiko- tenka nemazai palakstyt- kartais net suprakaitavus dirbu doh.gif tai original glow, po tokiu pasilakstymu ar siaip dregnesnio oro man iki pietu jau nuplaukus buna unsure.gif geresnis laikymas intensive ir matte- bet jos paryskina serpetojimus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 10 kovo 2009 - 10:38
QUOTE(Ciquita @ 2009 03 10, 11:15)
o man EM truputeli traukia kaktos sriti. o ant nosies galo atrodo lyg miltukai  lotuliukas.gif nu labiausia nepatinka kad ta kakta traukia  g.gif

doh.gif pasirodo pas mane BE blush2.gif bareMinerals foundation . gal kokiu patarimu turit kaip naudoti, kad to traukimo nebutu. nes jis ir matosi ant kaktos.. blink.gif
Atsakyti
Gaudri, man muitą mokėt reikėjo, o va draugei ne. Nesuprasi to mūsų pašto...

QUOTE(ne mama @ 2009 03 10, 10:51)
as turiu weekend getaway- vieni geresniu- nes ne baisiai tamsus ir be blizgesio, atspalvis i ruduma ax.gif  bet siaip tai daugelis EM skaistalu man per daug pigmentuoti- galvoju gal imt koki presuota, kad butu lengviau dozuot uzkabinima, nes su tais biriais, tai vis per daug sepetelis pasiima g.gif

Coffee brake- tai toks rudas net i violetinuma, bet su raudonu kazkokiu atsvaistu, su blizguciais- paemiau ji kaip seseli, bet tas raudonumas man prie akiu netinka g.gif  nors tamsesnei odai nepadauginus gal ir kaip skaistalas tiktu smile.gif  o Natural, tai abejoju ar tau Jadzka tiks- as sviesiaode, tai jis ant manes vos vos matos, ir dar pasviesina ax.gif  toks i ruzavuma vos vos- kaip seselis  thumbup.gif gal siek tiek panasus efektas kaip meteoritu mythic g.gif

Nu jei pigmento per daug - pasimaišyk su naudojama pudra - visai lygiai užsiteps mirksiukas.gif Bent jau aš taip darau su all smiles.
Cofee Brake ėmiau tai ir kaip skaistalui (vakariniam)ir kaip šėšėliui ala pravedimui daugiau. LAbai gražiai darosi pravedimai vos pašlapinus šepetėlį.
O Natural tai irgi norėjau šviesaus visai gal irgi daugiau ala šėšėlių, kad akys gaivios atrodytų ir bebūtų balta spalva (kaip daugiausia būna su šviesiais šėšėliais).

QUOTE(Ciquita @ 2009 03 10, 11:51)
doh.gif  pasirodo pas mane BE  blush2.gif bareMinerals foundation . gal kokiu patarimu turit kaip naudoti, kad to traukimo nebutu. nes jis ir matosi ant kaktos..  blink.gif

Kiek skaičiau merginos sako, kad BE daug kam dirgina odą dėl kažkokio bismuth.... O jei nori, kad nesimatytų - bandyk dar terminiu vandeniu apipurkšti. Bent EM kažkaip susigeria į odą tada.
Atsakyti
merginos padėkit 4u.gif aš visai norėčiau užsisakyti normalų kiekį iš everday minerals pudrytės blush2.gif nes man ji labai patiko, o mėginukų daug kartų nenoriu užsisakinėti, tiesiog norisi turėti jau normalų kiekį. Į ką reiktų svarbiausia atkreipti dėmesį užsisakant, suprantu, kad spalva, bet va čia ir sunkiausia, kai ten tiek daug doh.gif Ir ar užteka užsisakyti vieną pudrytę, ar reikia kažką dar paimti? g.gif nu pasimečiau visai...
Ar geriau paimti už 34 dolerius personal custom kits? kiek suprantu ten susidėlioji spalvas, bet ten daug kas įeina į tą kainą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 10 kovo 2009 - 14:28
QUOTE(jadzka @ 2009 03 10, 10:28)

Nu jei pigmento per daug - pasimaišyk su naudojama pudra
O jei nori, kad nesimatytų - bandyk dar terminiu vandeniu apipurkšti.

gera minti del sumaisymo pasufleravai, reikes ismeginti
o del apipurskimo, tinka ir tonikas ir siaip vanduo
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 03 10, 15:30)
gera minti del sumaisymo pasufleravai, reikes ismeginti
o del apipurskimo, tinka ir tonikas ir siaip vanduo

Dabar tai purškiu toniku (Į stiklinį buteliuką su purkštuku, likusį nuo Fenjal dezodoranto pripyliau toniko ir apipurškiu). Nes kasdien ne visada toniku drėkinu veidą. O šitoks panaudojimo būdas tiko puikiai.
Atsakyti
Mergaites, kiek laiko ejo is EM meginukai? Uzsisakiau, dabar reikia nusiteikti kiek laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2009 03 11, 02:34)
Mergaites, kiek laiko ejo is EM meginukai? Uzsisakiau, dabar reikia nusiteikti kiek laukti  biggrin.gif

is pasisakiusiu paskutiniu metu supratau kad apie 3 savaites rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2009 03 11, 01:34)
Mergaites, kiek laiko ejo is EM meginukai? Uzsisakiau, dabar reikia nusiteikti kiek laukti  biggrin.gif

man ejo lygiai 3 savaites ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 11 kovo 2009 - 09:24
QUOTE(charisma @ 2009 03 11, 10:24)
man ejo lygiai 3 savaites ax.gif

as vakar gavau kvietima i pasta, lekiau issiziojus savo mineralkiu, o pasirodo kataloga atsiunte doh.gif lotuliukas.gif
reiskia man ateis tik kita savaite, oi dar kiek laukt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 11, 10:55)
as vakar gavau kvietima i pasta, lekiau issiziojus savo mineralkiu, o pasirodo kataloga atsiunte  doh.gif  lotuliukas.gif
reiskia man ateis tik kita savaite, oi dar kiek laukt  rolleyes.gif

man katalogu nesiunte schmoll.gif nusiunciau dar viena uzsakyma, tai ir vel skaiciuoju 3 savaites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 11 kovo 2009 - 12:28
QUOTE(charisma @ 2009 03 11, 13:27)
man katalogu nesiunte schmoll.gif  nusiunciau dar viena uzsakyma, tai ir vel skaiciuoju 3 savaites biggrin.gif

kataloga ne is EM gavau, ten taip reklaminis biggrin.gif
Atsakyti