Sveikutes,labai atsiprasau,jei pasikartosiu,jau perskaiciau temeles,bet jau senokai,primirsau jau
,o taip uzsimaniau BE.
Turiu toki klausimuka,o vel per nauja skaityti visko neturiu laiko...
kaip mineraline pudra ir sausa,jautri,sudirgusi oda?
QUOTE(sensitive @ 2009 03 19, 17:03)
Sveikutes,labai atsiprasau,jei pasikartosiu,jau perskaiciau temeles,bet jau senokai,primirsau jau
,o taip uzsimaniau BE.
Turiu toki klausimuka,o vel per nauja skaityti visko neturiu laiko...
kaip mineraline pudra ir sausa,jautri,sudirgusi oda?
Man tai labai puikiai ji tepasi ir 'nešiojasi'.Tik reikia prieš tai pasitepti drėkinančiu kremu.Mano pačios oda tokia jautri,raustanti,tai BE ją lyg nuramina,'užglaisto' visus defektus ir tikrai labiau neerzina ir nealergizuoja.
QUOTE(Liberte @ 2009 03 19, 17:27)
Man tai labai puikiai ji tepasi ir 'nešiojasi'.Tik reikia prieš tai pasitepti drėkinančiu kremu.Mano pačios oda tokia jautri,raustanti,tai BE ją lyg nuramina,'užglaisto' visus defektus ir tikrai labiau neerzina ir nealergizuoja.
Aciukas
siandien kaip tik gavau is braskiu savo rinkinuka,ryt meginsiu,matysim kas cia gausis:mirksiukas: O jau dziaugiuosi(tikiuosi ne anksciau laiko),vyras ziuri i mane ir sako:vaje,kiek nedaug tau reikia,kad laimingesne taptum...-
paziuresim dar...
Rikejo atsakyt -
Taves.
Nuostabia mineraline atradau, bet ji ale biri,tai masatu,o reiklia kremuka po apacia det,ar geriau be jo?
Taves.
Nuostabia mineraline atradau, bet ji ale biri,tai masatu,o reiklia kremuka po apacia det,ar geriau be jo?
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 18:18)
Rikejo atsakyt -
Taves.
Taves.
pries mineraline pudra tikrai butinai reik kremu pasitept- tada geriau tie miltukai limpa
man atrodo, kad nuo kremo kuri tepi po pudra net labai priklauso galutinis rezultatas
Sveikos, gal kas esat ismegine Pure Luxe mineraline? Mane ten ypac sudomino eraser poroms maskuoti.
et kai issitepu kremuku keik palaukt,nes nemazai palaukdavau ir kai tepdavau su tuo sepeteliu man toks taskas ir mazdaug " va,maliavok mane"
QUOTE(ne mama @ 2009 03 21, 17:42)
pries mineraline pudra tikrai butinai reik kremu pasitept- tada geriau tie miltukai limpa
nors man labiau patinka lengvesniu kremu pasitepus, nes atrodo kuo sunkesnis kremas, tuo daugiau tu miltuku uzsideda, ir kartais net perdaug atrodo 
Cia tai jau tikra teisybe
Isbandziau Loreal True Match Minerals visai nieko
palyginti neturiu su kuo, nes pudru nenaudodavau, bet pribrendo laikas
na va jau ir as dziaugiuosi savo EM
su spalvytem irgi pasiseke, jau siand planuoju kita rinkinuka imti
Ar kas pirkot iš
http://www.parisa.lt...ex.php?cPath=21
ar čia tas pats ką parsisiunčiat iš užsienio ar neverta čia net bandyt?
aš kai nepirkus tai ir nežinau, o mineralkės, oi, kaip noriu pabandyt
http://www.parisa.lt...ex.php?cPath=21
ar čia tas pats ką parsisiunčiat iš užsienio ar neverta čia net bandyt?
aš kai nepirkus tai ir nežinau, o mineralkės, oi, kaip noriu pabandyt