Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

Sveikutes,labai atsiprasau,jei pasikartosiu,jau perskaiciau temeles,bet jau senokai,primirsau jau doh.gif ,o taip uzsimaniau BE. blush2.gif Turiu toki klausimuka,o vel per nauja skaityti visko neturiu laiko... verysad.gif kaip mineraline pudra ir sausa,jautri,sudirgusi oda?
Atsakyti
QUOTE(sensitive @ 2009 03 19, 17:03)
Sveikutes,labai atsiprasau,jei pasikartosiu,jau perskaiciau temeles,bet jau senokai,primirsau jau doh.gif ,o taip uzsimaniau BE. blush2.gif Turiu toki klausimuka,o vel per nauja skaityti visko neturiu laiko... verysad.gif  kaip mineraline pudra ir sausa,jautri,sudirgusi oda?

Man tai labai puikiai ji tepasi ir 'nešiojasi'.Tik reikia prieš tai pasitepti drėkinančiu kremu.Mano pačios oda tokia jautri,raustanti,tai BE ją lyg nuramina,'užglaisto' visus defektus ir tikrai labiau neerzina ir nealergizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 03 19, 17:27)
Man tai labai puikiai ji tepasi ir 'nešiojasi'.Tik reikia prieš tai pasitepti drėkinančiu kremu.Mano pačios oda tokia jautri,raustanti,tai BE ją lyg nuramina,'užglaisto' visus defektus ir tikrai labiau neerzina ir nealergizuoja.

Aciukas 4u.gif
siandien kaip tik gavau is braskiu savo rinkinuka,ryt meginsiu,matysim kas cia gausis:mirksiukas: O jau dziaugiuosi(tikiuosi ne anksciau laiko),vyras ziuri i mane ir sako:vaje,kiek nedaug tau reikia,kad laimingesne taptum...- ax.gif lotuliukas.gif Sako-gal dar ko nors noretum.......??????????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
paziuresim dar... ax.gif
Atsakyti
Rikejo atsakyt -
Taves. blush2.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Nuostabia mineraline atradau, bet ji ale biri,tai masatu,o reiklia kremuka po apacia det,ar geriau be jo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 18:18)
Rikejo atsakyt -
Taves. blush2.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Nuostabia mineraline atradau, bet ji ale biri,tai masatu,o reiklia kremuka po apacia det,ar geriau be jo? biggrin.gif

pries mineraline pudra tikrai butinai reik kremu pasitept- tada geriau tie miltukai limpa smile.gif nors man labiau patinka lengvesniu kremu pasitepus, nes atrodo kuo sunkesnis kremas, tuo daugiau tu miltuku uzsideda, ir kartais net perdaug atrodo smile.gif
Atsakyti
man atrodo, kad nuo kremo kuri tepi po pudra net labai priklauso galutinis rezultatas g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas esat ismegine Pure Luxe mineraline? Mane ten ypac sudomino eraser poroms maskuoti.
Atsakyti
et kai issitepu kremuku keik palaukt,nes nemazai palaukdavau ir kai tepdavau su tuo sepeteliu man toks taskas ir mazdaug " va,maliavok mane" lotuliukas.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 21, 17:42)
pries mineraline pudra tikrai butinai reik kremu pasitept- tada geriau tie miltukai limpa smile.gif  nors man labiau patinka lengvesniu kremu pasitepus, nes atrodo kuo sunkesnis kremas, tuo daugiau tu miltuku uzsideda, ir kartais net perdaug atrodo smile.gif

Cia tai jau tikra teisybe biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau Loreal True Match Minerals visai nieko 4u.gif palyginti neturiu su kuo, nes pudru nenaudodavau, bet pribrendo laikas blush2.gif
Atsakyti
na va jau ir as dziaugiuosi savo EM wub.gif su spalvytem irgi pasiseke, jau siand planuoju kita rinkinuka imti clap.gif
Atsakyti
Ar kas pirkot iš

http://www.parisa.lt...ex.php?cPath=21

ar čia tas pats ką parsisiunčiat iš užsienio ar neverta čia net bandyt?

aš kai nepirkus tai ir nežinau, o mineralkės, oi, kaip noriu pabandyt wub.gif
Atsakyti