Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(Majita @ 2009 03 25, 11:42)
kur Jūs užsisakinėjate EM kosmetikos ?

QUOTE(vilma-saule @ 2009 03 25, 12:08)

merginos, o kaip is cia gauti tuos nemokamus pavyzdzius?
ar juos norint gauti, reik kazka uzsisakyti? nes kiek viska uzpildziau ir t.t., vistiek kazko truksta g.gif raso, kad Free Sample is incomplete g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Max Factor Natural Minerals, bet man sausina odą g.gif Žodžiu, pinigai išmesti į balą doh.gif
Papildyta:
Jei kam tinka ir patinka galėčiau perleisti už puse kainos blush2.gif Tik aš Šiauliuose ax.gif Pudros Nr. 70 mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal netyčia kuri nors siunčias ir pardavinėja bareminerals? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare=) @ 2009 03 27, 17:21)
Gal netyčia kuri nors siunčias ir pardavinėja bareminerals?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gintare, taigi sakiau, eik i skilti internetines parduotuves, jis paciame gale, ten kruva merginu kurios uzsakineja is ivairiu kosmetikos parduotuviu. Arba nueik toje pacioje skiltyje esancia ebay tema, ir paprasyk kad kasnors uzsakytu. As dariau taip pat.
Atsakyti
*****, kazkaip nerimaut pradejau, prisiskaiciau cia sm, senesnese diskusijose apie mineralines, kad is ebejaus buna fake'ai, ir braukiant per dangteli jauciasi tie nelygumai kur raides yra blink.gif Pas mane jauciasi, labai nezymiai, bet siek tiek, ant visu triju pakuocu vienodai, nors jos pirktos ne is vieno pardavejo. tai ka, nusipirkau fake? blink.gif kas gali paziureti ant savuju? seip tai dengiasi labai graziai, net minties neturejau kad gali but neoriginalu, bet va paskaiciau diskusijas, ir kazkaip sunerimau. Dar ant kiekvieno dangtuko sono yra toks mazulytis vienas lyg ibrezimukas. pas jus yra taip pat?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 03 26, 19:41)
as tai pirma kremas, kartais tik ant nuvalytos toniku odos, paskui paakius maskuoju su maskuokliu skystu (make up factory), o paskui mineraline.  thumbup.gif  Beja gavau jau savo medium tan ir dar viena medium beige. Aciu aistukei . Is paziuros mazai jos man skiriasi, medium tan dar nebandziau, pasiliksiu vasarai. thumbup.gif

o jus naudojamas maskuoklis mineralinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 03 27, 21:35)
o jus naudojamas maskuoklis mineralinis g.gif

deja ne. man reikalingas slapias maskuoklis, ir kad tikrai maskuotu, nes paakiai mano baisiai juodi, o mineralai sausi.
Atsakyti
as loreal turiu mineraline,bet man labai sausina oda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliukastukas: 28 kovo 2009 - 02:33
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 03 27, 22:38)
deja ne. man reikalingas slapias maskuoklis, ir kad tikrai maskuotu, nes paakiai mano baisiai juodi, o mineralai sausi.

O tu pabandyk kokį mineralinį maskuoklį wink.gif man tie šlapi dar labiau džiovina. Pvz aš ryte nusiprausus patepu paakius kremu, o po kokių 15 min tik dažausi. Tai su Eye kabuki šepetėliu ir Abbots perk me už puikiai užsimaskuoja paakiai. Tokio natūralaus vaizdo neišgaudavau su YSL paakių maskuokliu.
Atsakyti
QUOTE(eliukastukas @ 2009 03 28, 03:32)
as loreal turiu mineraline,bet man labai sausina  oda rolleyes.gif

Kaip tik baigiasi pudra, tai noriu pirkt mineralinę, bet taip pat bijau, ar ji odos nesausins.. Mano odytė šiaip rieboka, bet kai kuriose vietose linkusi į sausumą.. Beje, o kuo nuvalot tą mineralinę, pieneliu, kaip ir paprastą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 28, 12:31)
Kaip tik baigiasi pudra, tai noriu pirkt mineralinę, bet taip pat bijau, ar ji odos nesausins.. Mano odytė šiaip rieboka, bet kai kuriose vietose linkusi į sausumą.. Beje, o kuo nuvalot tą mineralinę, pieneliu, kaip ir paprastą?  4u.gif

Na žiūrint kokią pudrą dabar naudojai g.gif:
Mineralinė neturėtų sausinti labai (vėlgi, priklausomai nuo gamintojo ir formulės).
O nuvalom paprastai kaip ir elementarią pudrą. Pvz. aš prausiu veidą prausikliu.
Atsakyti
QUOTE(eliukastukas @ 2009 03 28, 02:32)
as loreal turiu mineraline,bet man labai sausina  oda rolleyes.gif

man tai jin visai nekoke schmoll.gif
QUOTE(jadzka @ 2009 03 28, 11:30)
O tu pabandyk kokį mineralinį maskuoklį wink.gif man tie šlapi dar labiau džiovina. Pvz aš ryte nusiprausus patepu paakius kremu, o po kokių 15 min tik dažausi. Tai su Eye kabuki šepetėliu ir Abbots perk me už puikiai užsimaskuoja paakiai. Tokio natūralaus vaizdo neišgaudavau su YSL paakių maskuokliu.

bukit gera parodykit koki butent naudojat blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti