Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(Semile @ 2009 03 28, 19:03)
bukit gera parodykit koki butent naudojat blush2.gif  rolleyes.gif

Aš dabar naudoju šitą:
My Webpage
Abbots Perk me už. Esu tokia tamsoka, tai man gražiai paakius maskuoja.
Mama šviesi - jai labiau patinka Sunlight korektorius.
Dar šiandien išbandžiau Pearl beige. Irgi pagyvino akis.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 28, 13:20)
Na žiūrint kokią pudrą dabar naudojai g.gif:
Mineralinė neturėtų sausinti labai (vėlgi, priklausomai nuo gamintojo ir formulės).
O nuvalom paprastai kaip ir elementarią pudrą. Pvz. aš prausiu veidą prausikliu.

Ačiū 4u.gif
Naudoju paprastą tepamą pudrą, bet man labai nepatinka, kad vis tiek matosi, kad pudra tepta.. Man reikia šiaip nemažai pamaskuot, bet jau geriau atrodyti šiek tiek natūraliau, nei su pudra. Girdėjau, kad su mineraline labai natūraliai atrodo, tai ir noriu išbandyt. Jau užsiregistravau everyday minerals tinklalapy, bandysiu siųstis bandomąjį rinkinuką, tik ten reik vis tiek mokėt už siuntimą.. Na, bet jei tiks, tai nuo to tik geriau smile.gif

Atsakyti
As turiu Max factor mineraline pudra.. wub.gif man tinka ir patinka
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 03 28, 20:42)
As turiu Max factor mineraline pudra..  wub.gif man tinka ir patinka

ar neblizga ant odos? kažkas minėjo, kad joje matosi blizgučiai, ar tikrai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2009 03 28, 20:30)
Ačiū  4u.gif
Naudoju paprastą tepamą pudrą, bet man labai nepatinka, kad vis tiek matosi, kad pudra tepta.. Man reikia šiaip nemažai pamaskuot, bet jau geriau atrodyti šiek tiek natūraliau, nei su pudra. Girdėjau, kad su mineraline labai natūraliai atrodo, tai ir noriu išbandyt. Jau užsiregistravau everyday minerals tinklalapy, bandysiu siųstis bandomąjį rinkinuką, tik ten reik vis tiek mokėt už siuntimą.. Na, bet jei tiks, tai nuo to tik geriau  smile.gif

Na mineralinės irgi visos skirtingos, bet matosi mažiau už kreminę tai tikrai, bent jau man ant veido...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 28, 22:06)
Na mineralinės irgi visos skirtingos, bet matosi mažiau už kreminę tai tikrai, bent jau man ant veido...

drinks_cheers.gif man irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 03 28, 21:41)
ar neblizga ant odos? kažkas minėjo, kad joje matosi blizgučiai, ar tikrai?  rolleyes.gif

Aha..su blizguciu tokiu ji 4u.gif man tai grazu.. bet seip tik prie sviesos ar saules ir is labai arti man asmeniskai matos..ir tai kai as zinau 4u.gif smile.gif
Atsakyti
ka galit pasakyti apie mary kay mineralines birias pudrytes ? 4u.gif
Atsakyti
Gal turite kokiu patarimu,ka daryti kad mineraline pudra ilgiau laikytusi? Gal yra kokia dar baze dedama pries tai kad taip lengvai viskas nenuplauktu ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 03 28, 18:23)

Dar šiandien išbandžiau Pearl beige. Irgi pagyvino akis.

sita gan sviesi atrodo g.gif as ir esu tamsoka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 29 kovo 2009 - 18:03
QUOTE(jadzka @ 2009 02 02, 09:38)
Turi nemokamą  4u.gif Galima pasirinkti 3 pudros spalvas, 1 consealerį ir 1 skaistalų spalvytę. PArsiuntimas kainuoja todos 4,60 dolco. Atkeliauja per porą savaičių.  wub.gif

va ziuriu jus rasot kad galima pasirinkti bet kazkaip as nerandu kaip ten pasirinkti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 03 29, 15:53)
Gal turite kokiu patarimu,ka daryti kad mineraline pudra ilgiau laikytusi? Gal yra kokia dar baze dedama pries tai kad taip lengvai viskas nenuplauktu ?

na man tai nelabai kas nuplaukia,naudoju BE.galit mineral veil pabandyt,jis naudojamas po mineralines pudros,gal uztvirtintu labiau
Atsakyti