Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Sisi @ 2009 02 11, 12:12)
Turiu 3 mėn. Mireną. Dažnai vis grybelį pasigaunu ir speneliai skausmingi. Kažin, ar čia jai nurašyt tuos simptomus?

o del sito tai as nezinau, gal su gydytoja pasikonsultuok g.gif

QUOTE(bonitute20 @ 2009 02 11, 19:42)
sveikutes, ar jum taip nera, kad mylintis skauda pilvo apacia, tiesiog drasko kai kurio pozom, man taip yra galvoju kad nuo mirenos, nes niekada taip nebudavo.  blink.gif

nezinau kaip kitom mergaitem, bet man tai viskas tvarkoj, nieko neskauda, netgi atvirksciai thumbup.gif
bet jei pries tai neskaudedavo, o dabar skauda, tai GAL tikrai mirena kalta g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 02 11, 20:42)
sveikutes, ar jum taip nera, kad mylintis skauda pilvo apacia, tiesiog drasko kai kurio pozom, man taip yra galvoju kad nuo mirenos, nes niekada taip nebudavo.  blink.gif

Man tai visai neskauda schmoll.gif Gal blogai įstatyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 02 11, 20:42)

man vienu metu buvo KEISTAS skausmas/jausmas atsirades... paskelbiau celibata iki gyd apziuros hihihi.gif galvojau gal pasislinko kaip, dalinai iskrito nu biesas zino ka galvojau doh.gif nulekiau pasitkrint viskas ok, net siulu netrumpino, bet sake jei vis dar jausiu grizt kad siulus patrumpintu 4u.gif ale paskui viskas buvo ok biggrin.gif
Atsakyti
sveikos

mąstau apie Mireną. Pasakykit man ar baisiai skauda kai deda? labai nepernešu skausmo (čia po dviejų gimdymų, net nenoriu pagalvot kad TEN skaudės) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiene1 @ 2009 02 09, 16:24)
Jau turiu minciu,kad issimti,bet vis dar tempiu.Kiek gi begaliu pustis.Iki Mirenos toks apetitas buvo tik nestumo metu.  unsure.gif

O man atrodo, kad nereiktu saves kankint, jei jau prasidejo sie salutiniai...
Atsakyti
na va, jauciu ir bus kalta ta mirena, as lankiausi pas ginekologe, bet man ji aiskiai nepasake kas... doh.gif jezau jei nuo mirenos...
Atsakyti
Sveikos, merginos, sulaukiau pirmuju mmm, na viskas ok thumbup.gif teplioja ir tiek jau 3 diena, uztenka ir kasdieniniu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos smile.gif as jau visus metus po gimdymo nieko nevartoju,bet metus mazyle maitinau,tai kaip ir nenorejau nei saves nuodyt,nei vaiko. dbr vis pagalvoaju apie MIRENA,bet va bijau skausmo ten.pasakykit ar labai skauda?o ar buna tokiu atveju kai isidedi ir netinka?ar buvo taip kam is jusu?visgi tokius pinigus sumoki,o jei nepritinka?
Atsakyti
QUOTE(wvaidulia @ 2009 02 14, 16:34)
sveikos visos smile.gif as jau visus metus po gimdymo nieko nevartoju,bet metus mazyle maitinau,tai kaip ir nenorejau nei saves nuodyt,nei vaiko. dbr vis pagalvoaju apie MIRENA,bet va bijau skausmo ten.pasakykit ar labai skauda?o ar buna tokiu atveju kai isidedi ir netinka?ar buvo taip kam is jusu?visgi tokius pinigus sumoki,o jei nepritinka?

cia jau,sirdele,pati nepabandysi,nezinosi mirksiukas.gif kiekvienai skirtingai ,ir net daktare tau negali uztikrinti 100%,kad tiks.reikia arba bandyti arba nebandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
bijau kad vel kazka TEN kaisalios smile.gif o dar jei nepritiks..mano mamai netiko,tai galvoju,kad gali ir man toks dalykas buti,tad ir dvejoju dvejoju,kol jauciu prisidvejosiu iki antrojo smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wvaidulia @ 2009 02 14, 16:34)

Jau taip čia prigąsdino visos dėl to skausmo doh.gif Viskas ten pusėtinai, nereikia lygint su gimdymu mirksiukas.gif Man gerklės skausmas bjauriau, nei spiralę įdedant. Na pakentėsi nemalonų tempimą kelias minutes ir viskas thumbup.gif Aš tai labai džiaugiuosi Mirena, man puikiausiai tinka, MM lengvos, tik pateplioja, pilvo spazmų nebebūna, nebereikia sukti galvos dėl "užmiršiu- neužmiršiu KT" bigsmile.gif
Atsakyti
gasdina gasdina smile.gif o man menesines kaip tik labai laaaabai bjaurios buna,skauda viska...reiks visgi jauciu detis,nes mokslus tai reikia paibaigti,o jei antras (tfu tfu tfu) taip ir nebaigsiu... smile.gif
Atsakyti