Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Na va ir as sulaukiau pirmu mm po spirales idejimo, uztenka ir kasdieniu thumbup.gif . Po ju reiks nueti pas gine pasitikrinti.
As tai mokejau uz spirale 661lt bet pries naujus, gine sake kad po nauju jos pabrango visu 100lt g.gif
Atsakyti
Aš pirkausi prieš metus, mokėjau 480lt, esu l patenkinta, dėl potraukio, tai vartojant KT buvo prasčiau smile.gif nei dabar
O buvau pas draugę Briusely, tai ji sakė, kad pas juos ji kainuoja apie 20Euru. Nzn ar jos kokios kitokios ar kaip ten, bet kainų skirtumas tai nerealus....
Atsakyti
O anglijoj moterims deda nemokamai Mirena spirales
Atsakyti
Kas dėl kainos, tai šiai dienai eurovaistinėj su medaus kortele, kurią vietoj galima nusipirkti už tris litus, kainuoja 671,84.
Pigiau neradau.
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2009 02 20, 17:49)
Prasau patarimo biggrin.gif
Gundausi ir as Mirena deti, bet va bijau kad bus kaip su tabletem. Kai jas gerdavau visai lytinis potraukis sumazedavo. Turbut taip hormonai veikdavo.
Kai nustojau gerusi, tai galima sakyt medaus menuo prasidejo.
Sakykit, ar su Mirena jums taip nera.

Po KP dariau pertrauka 6men tai irgi iskart pasijuto, supratau vel ka reiskia noreti smileysex.gif: Na spirale turiu 1.5men tai vis dar noriu wub.gif
Atsakyti
Kažin kiek laiko teplioja po įdėjimo? Man jau 3 mėn po įdėjimo, tai stabiliai kas 2 sav. teplioja, net neatsirenku, kur čia MM, kur tik šiaip teplioja...
Atsakyti
Man tai Norfoj per Laimes valandas pigiausiai gavosi, bet tada dar nebuvo nuolaidu korteles Eurovaistinej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sisi: 26 vasario 2009 - 07:38
na va, as jau mirena turiu beveik 5 men ir mmm nemazeja g.gif
Atsakyti

Man gyd inirtingai siule, bet as dar galvoju blush2.gif

O siaip apsimoka, nors 800 kainuoja, taip sake gyd., nes KP kiekv men, dar pampersai lotuliukas.gif ar tomponai, tai ekonomiskiau si spirale....o jei netiks?
Atsakyti
QUOTE(mamenka @ 2009 02 27, 21:41)
Man gyd inirtingai siule, bet as dar galvoju blush2.gif

O siaip apsimoka, nors 800 kainuoja, taip sake gyd., nes KP kiekv men, dar pampersai lotuliukas.gif ar tomponai, tai ekonomiskiau si spirale....o jei netiks?

kas nerizikuoja tas negeria sampano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sane @ 2009 02 24, 01:07)
Sveikutes, pries kelias dienas tik gryzau is savo ginekologo,jis man po antro gimdymo rekomenduoja spirale mirena, tik iskilo toks neaiskumas, jis sake kad spirale kainuoja 600lt. o kaip pastebiu pagal paskutinius pasisakymus jos kaina jau siekia 800lt. kaip yra is tiesu. Internete vaistai.lt is viso kaina virs 800lt. jauciu kol apsispresiu isideti ji gali pakilti ir iki 1000. verysad.gif

As prikau cia- SM yra viena parduoda. 550lt. Esu patenkinta. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2009 02 26, 09:34)
Man tai Norfoj per Laimes valandas pigiausiai gavosi, bet tada dar nebuvo nuolaidu korteles Eurovaistinej

QUOTE(bonitute20 @ 2009 02 26, 19:21)
na va, as jau mirena turiu beveik 5 men ir mmm nemazeja g.gif

Man pateplioja kas 3 sav. Manau cia menesines. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2009 03 01, 18:51)
As prikau cia- SM yra viena parduoda. 550lt. Esu patenkinta.  thumbup.gif
Papildyta:
Man  pateplioja kas 3 sav. Manau cia menesines.  thumbup.gif

tai tau gerai... mirksiukas.gif
Atsakyti