Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Sisi @ 2009 02 11, 14:12)
Turiu 3 mėn. Mireną. Dažnai vis grybelį pasigaunu ir speneliai skausmingi. Kažin, ar čia jai nurašyt tuos simptomus?

Man atvirksciai smile.gif . Kai isidejau Mirena pienlige pamirsau. ( Mirena irgi 3 men. ) Anksciau kai turejau kontroceptini pleistra pienlige mane aplankydavo vos ne kas pora menesiu.. doh.gif

Pienlige del hormonu, o Mirena ju turi maziau nei kontraceptinis pleistras thumbup.gif . Kaip rasiau anksciau maziausiai turi kontraceptinis ziedas. Mirena antroje vietoje.
Papildyta:
QUOTE(MODELiukai @ 2009 02 14, 03:00)
Sveikos, merginos, sulaukiau pirmuju mmm, na viskas ok  thumbup.gif  teplioja ir tiek jau 3 diena, uztenka ir kasdieniniu  thumbup.gif

As jau pamirsau kada tos menesines bus g.gif Pateplioja pora dienu ir galvoju, ar jau tai jos ir buvo,ar dar bus. lotuliukas.gif
O pirmi 2 menesiai buvo gausus.. doh.gif
Atsakyti
o sakykit, kiek laiko praeina, kol nebesijaucia visai, kad kazkas ideta yra? jauciasi koks nors diskomfortas ar nieko? as vis svarstau, bet truputeli baisu...
Atsakyti
Kita diena jau nebejauti nieko, o diskomforto jokio. Va as laukiu greitu laiku mm tai ziuresim kokios bus. Pas mane spirale 2,5 savaites. As jau uzmirsau ar ja turiu thumbup.gif . Po mm reikes nueti pas gine sake po ju ateiti.
Atsakyti
Pirmą dieną pamaudė pilvą, paskui nieko nesijautė ax.gif
Atsakyti
pirma diena siek tiek maude pilvo apacia, o kita diena jos nebejutau thumbup.gif
Atsakyti
Na va, baigesi mano pirmos mmm, 7 dienas tepliojo, paketu nereikejo schmoll.gif tik kasdieniniu thumbup.gif Tikiuosi taip ir toliau bus good.gif
Atsakyti
QUOTE(alize @ 2009 02 17, 17:47)
o sakykit, kiek laiko praeina, kol nebesijaucia visai, kad kazkas ideta yra? jauciasi koks nors diskomfortas ar nieko? as vis svarstau, bet truputeli baisu...

Kad ideta, tai nieko tikrai nesijaucia. biggrin.gif Kai praejo pilvo maudimas, tepliojimai , tai isvis pamirsau kad ka turiu. Viskas kaipir anksciau.. thumbup.gif
Atsakyti
na va turejau jau ir as tureti mirena, bet rado uzdegima, reikia pirma issigydyti, o tada gal pavyks prie jusu prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2009 02 19, 19:00)
na va turejau jau ir as tureti mirena, bet rado uzdegima, reikia pirma issigydyti, o tada gal pavyks prie jusu prisijungti.

OHO,dar pirma turi issigydyt,susitvarkyt ir tik paskui?kazkaiip atrodo jog viskas lengviau turetu buti...nors logiska,moterys ir taip turi save priziureti, o ypac ginekologiniais klausimais,bet taip daznai sita mes uzmirstam ir laiku nepasirodom pas gyd..oi,biski nukrypau nuo temos blush2.gif noriu ir tos spirales,gi negalima taip niekuo nesisaugot,bliamba paskui kad nebutu ,kur buves kur nebuves pasibelstu antrasis kudikelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasau patarimo biggrin.gif
Gundausi ir as Mirena deti, bet va bijau kad bus kaip su tabletem. Kai jas gerdavau visai lytinis potraukis sumazedavo. Turbut taip hormonai veikdavo.
Kai nustojau gerusi, tai galima sakyt medaus menuo prasidejo.
Sakykit, ar su Mirena jums taip nera.
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2009 02 20, 19:49)
Prasau patarimo biggrin.gif
Gundausi ir as Mirena deti, bet va bijau kad bus kaip su tabletem. Kai jas gerdavau visai lytinis potraukis sumazedavo. Turbut taip hormonai veikdavo.
Kai nustojau gerusi, tai galima sakyt medaus menuo prasidejo.
Sakykit, ar su Mirena jums taip nera.

kiekvienai moteriai skirtingai, man is pradziu labai norejosi o dabar beveik nebenoriu myletis... o turiu tik penkis menesius ta spirale... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, pries kelias dienas tik gryzau is savo ginekologo,jis man po antro gimdymo rekomenduoja spirale mirena, tik iskilo toks neaiskumas, jis sake kad spirale kainuoja 600lt. o kaip pastebiu pagal paskutinius pasisakymus jos kaina jau siekia 800lt. kaip yra is tiesu. Internete vaistai.lt is viso kaina virs 800lt. jauciu kol apsispresiu isideti ji gali pakilti ir iki 1000. verysad.gif
Atsakyti