Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Eurovaistinej su "Medaus" kortele nuolaida pastoviai yra:) Cia tik "Norfos" vaistinese tam tikrom valandom buna.
Atsakyti
Na balandzio gale man jau bus 6 men. bigsmile.gif kaip turiu mirena.Aisku labai geras dalykas thumbup.gif ir nereikia kiekviena diena sukti galvos g.gif del tu tableciu.Bet kaip sake gydytoja menesines turetu visai isnykti,o va man tai teplioja tai ne.Jau pavargau nuo to doh.gif .Vyras jau is manes juokiasi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jav @ 2009 04 15, 00:45)
Na balandzio gale man jau bus 6 men. bigsmile.gif kaip turiu mirena.Aisku labai geras dalykas thumbup.gif  ir nereikia kiekviena diena sukti galvos g.gif  del tu tableciu.Bet kaip sake gydytoja menesines turetu visai isnykti,o va man tai teplioja  tai ne.Jau pavargau nuo to doh.gif .Vyras jau is manes juokiasi hihihi.gif

Aš su mirena 7 mėn tai man ir vis teplioja kai turi būt mmm ir taip kokias 8 d bet labai po truputį įkloto pilnai užtenka, bet va man preitą mėn buvo kaškokia nesamonė kokias 7 d mmm buvo ir tokios gausokos g.gif
Papildyta:
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 31, 08:21)
sveikos smile.gif  gal yra mamyciu nesiojanciu ''mirena'' ir dar turincios migrena dovanu? blink.gif  Mastau ar spirale neisprovokuoja galvos skausmu?O kaip su sportu?Ar aktyviai sportuojant ji nepasislenka ,netrukdo ir pan.? Busiu labai dekinga uz nuomones mirksiukas.gif

Aš turėdavau migreną ir šeip dažnai galvos skausmai kankindavo, tai dabar tfu tfu tfu kai pagalvojau tai jau gan senokai man išvis galva beskaudėjo (nebent kokios pagrios blush2.gif ) o migrenos nuo vasaros nebuvo. Man su šia spirale vienintelis šalutinis poveikis tas kad nugarą kaip kokiai paauglei bert pradėjo.
Atsakyti
praejusi menesi mm buvo dvi dienas ir tai tik iklotu uztekau, apsidziaugiau sakau jau baiges vargai... o si men jau sesta diena kaip mmm mane kankina ir ne bet kaip o reikia paketu... kazkokia nesamone... g.gif
Atsakyti
Sakykite prasau, o is ko gaminama si spirale? Na ta prasme jos visas pagrindas. Esu itin alergiska metalams, jau dabar negaliu dirzu metaline sagtim ryset, visose kelnese uztrauktukai, sagos tik plastmasiniai... Isivaizduoju, jei metalo gabaliuka i vidu isideciau ax.gif Ar ji plastmasine?
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 12:34)
Sakykite prasau, o is ko gaminama si spirale? Na ta prasme jos visas pagrindas. Esu itin alergiska metalams, jau dabar negaliu dirzu  metaline sagtim ryset, visose kelnese uztrauktukai, sagos tik plastmasiniai... Isivaizduoju, jei metalo gabaliuka i vidu isideciau  ax.gif Ar ji plastmasine?

Na iš išorės metalo nesimate, ten plastmasė ir siūliukai g.gif , bet gal tu geriau savo gyditojos pasiklausk
Atsakyti
As pries pora dienu issidejau Mirena... na pats idejimas man tai buvo nemalonus... gerai kad tai truko is tiesu tik minute ax.gif jokio galvos svaigimo nepajutau smile.gif
Dejausi mm 5 diena, jau buvo i pabaiga, skaudejo pilva tik ta diena ir viskas thumbup.gif
MM dingo, na baigesi ... Bet vat nuo vakar padaugejo isskyru ir jos ne bespalves g.gif ... skambinausi gydytojai, sako, jei neskauda, nera temperaturos, nereiketu nerimauti...
Rasau cia, galvoju, jei kam taip irgi buvo (na isskyru pagausejimas ir gelsvos spalvos blush2.gif ), busiu ramesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2009 04 19, 14:03)
As pries pora dienu issidejau Mirena... na pats idejimas man tai buvo nemalonus... gerai kad tai truko is tiesu tik minute ax.gif  jokio galvos svaigimo nepajutau smile.gif
Dejausi mm 5 diena, jau buvo i pabaiga, skaudejo pilva tik ta diena ir viskas thumbup.gif
MM dingo, na baigesi ... Bet vat nuo vakar padaugejo isskyru ir jos ne bespalves g.gif ... skambinausi gydytojai, sako, jei neskauda, nera temperaturos, nereiketu nerimauti...
Rasau cia, galvoju, jei kam taip irgi buvo (na isskyru pagausejimas ir gelsvos spalvos blush2.gif ), busiu ramesne  ax.gif

bukit rami, man jau puse metu o isskyru yra beveik kiekviena diena, gausesnes nei pries mirena. doh.gif cia nieko blogo, vadinasi taip reaguoja mirena i organizma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 04 19, 12:56)
bukit rami, man jau puse metu o isskyru yra beveik kiekviena diena, gausesnes nei pries mirena.  doh.gif  cia nieko blogo, vadinasi taip reaguoja mirena i organizma.  mirksiukas.gif

Aciu aciuks.gif vis ramiau, o tai galvojau gal netinka ji man ax.gif tikiuosi greitai susitvarkys ir galesiu girtis kaip visos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Aš taip pat rimtai galvoju dėtis Mireną, bet neramina kai kurie klausimai. Kaip yra su svoriu, gydytojos klausiau, tai ji sako, kad svoris nedidėja, bet norėčiau žinoti iš jūsų patyrimo ax.gif Dar klausimėlis, ar pačios šios spiralės nejaučiate blush2.gif ir šiaip ar ji nemaišo džiaugtis su savo vyriškiu smileysex.gif ( na gal ir nekukliai paklausiau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(agni.e @ 2009 04 19, 16:48)
Sveikos merginos 4u.gif Aš taip pat rimtai galvoju dėtis Mireną, bet neramina kai kurie klausimai. Kaip yra su svoriu, gydytojos klausiau, tai ji sako, kad svoris nedidėja, bet norėčiau žinoti iš jūsų patyrimo ax.gif Dar klausimėlis, ar pačios šios spiralės nejaučiate blush2.gif ir šiaip ar ji nemaišo džiaugtis su savo vyriškiu smileysex.gif ( na gal ir nekukliai paklausiau blush2.gif )

As mirena turiu daugiau nei menesi, tai pakolkas svorio dar nepriaugau, nemanau, kad ji daro kokia itaka svoriui thumbup.gif
O del jautimo, tai kartais pasijaucia, jeigu kazkaip ne taip atsisedi, bet nestipriai, ir pakeitus sedima padeti, nepatogumas dingsta biggrin.gif O siaip jos nesijaucia. As tik karts nuo karto pasitikrinu, ar ji dar vietoj doh.gif nes lankstinuke skaiciau, kad buvo atveju, kai ji "nukeliauja" kazkur aukstyn i pilva, tai baisoka is pradziu buvo, bet dabar jau apsipratau, viskas vietoj thumbup.gif ir vyras sake jam nieko neiprasto nesijaucia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agni.e @ 2009 04 19, 15:48)

Manau kad cia tas pats kaip ir KT ax.gif vienom nieko nereguoja,o kitom stipriai,as is pastaruju doh.gif Kadangi negaliu KT,tai aisku ir MIrena labai svori pakeite doh.gif
Atsakyti