Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(SuperBaba @ 2009 04 23, 23:16)
As jau du kartus nespejau Mirenos isideti biggrin.gif 

Antradieni eisiu pas gydytoja ir per ateinancias mmm-desiuos smile.gif Tikiuosi spet biggrin.gif

kodel turetumet nespeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 04 24, 14:48)
kodel turetumet nespeti?  blush2.gif

Todel, kad as jau du kartus nespejau blush2.gif smile.gif Po pirmo vaiko kai jau nusprendziau detis, tyrimus pasidariau..beliko menesiniu sulaukt, bet nesulaukiau biggrin.gif
Po antro vaiko ta pati istorija biggrin.gif
Tikiuosi trecias kartas nemeluoja biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo po mirenos vaisingumas sugrizta is karto bigsmile.gif Po 9 menesiu buvimo su ja, visisko mm nebuvimo, vos isemiau ir ... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 05 02, 21:22)
Pasirodo po mirenos vaisingumas sugrizta is karto  bigsmile.gif  Po 9 menesiu buvimo su ja, visisko mm nebuvimo, vos isemiau ir ... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai raso, kad po jos is kart nestuke.gif sveikinu biggrin.gif

As laukiu mmm, tuoj turi pasirodyti ir desiuos smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif man tai super thumbup.gif nes po gimdymo kai gydytojo leido uzkart isidejau tai jau beveik 2metai, i jokia kita kontracepcija nekeisciau. nors vartojau ir tabletes ir ...t.t
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2009 04 20, 12:23)
mergaites,bet kodel mes moterys turim vargti,kesti visokius berimus,papildomai atsiradusi svori,lyg tai butu musu vienu reikalas...net pyktis ima lotuliukas.gif
uzsienyje kartais ir vyrai prisiima sita pareiga-o pasmus musu vyrams neisiulysi...as kai uzsimenu saviskiui apie vazektomija,tai jis pasiurpsta,ir pareiskia,kad jokiu budu ir niekada biggrin.gif

nemanau, kad kuri nors dejosi per prievarta, ir kad jau visi vyrai siurpsta uzsiminus apie vazektomija, tiesiog lietuvoje apie si apsisaugojimo buda yra mazai informacijos, manau jo laikas dar ateis.
Atsakyti
sveikos, pries kelias dienas buvau pas gine-tai ji palei tai kas man del sveikatos tiktu apsisaugojimo tikslais-siulo mirena, tai pradzioja gazdino kaina biskeli, poto su kaina susitaikiau ,ir nusprendziau detis, o siandien perskaiciau visa jusu tema nuopradziu ir vel paskendau dvejonese, daug kam patinka, bet tikrai labai nemazai kam netinka ir nepatinka, vargina salutiniai reikskiniai
tiesa ka pastebejau ,daug kas uzeina i tema ir tingi paskaityt viska todel daug kartu uzduodami tie patys jau seniai temoja isnagrineti klausimai-mamytes netingekit ir perskaitykit nuo pradziu mirksiukas.gif
ir noreciau buti saugi ir bijau detis kad poto nereiketu kentet istisa tepliojima ar svorio augima ar dar ka
jauciuos ziauriai pasimetus
Atsakyti
na, patarti tikrai labai sunku, nes kiekvienos moters kunas yra skirtingas ir kiekviena esanti kune svetimkuni, priima skirtingai. va tarkim man, mirena tinka, netgi labai. pradingo spuogelai (pries mmm vis atsirsdavo keli), apetitas sumazejo, atsirado didesnis darbingumas. o ir nereikia sukti sau galvos apie apsisaugojima, ramu 5 metams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2009 05 07, 14:07)
na, patarti tikrai labai sunku, nes kiekvienos moters kunas yra skirtingas ir kiekviena esanti kune svetimkuni, priima skirtingai. va tarkim man, mirena tinka, netgi labai. pradingo spuogelai (pries mmm vis atsirsdavo keli), apetitas sumazejo, atsirado didesnis darbingumas. o ir nereikia sukti sau galvos apie apsisaugojima, ramu 5 metams biggrin.gif

Va ir mane daba apniko abejonės.....man ir siūlo, nes daba po gimdymo esu ir maitinu, tai būtų logiškiausia, nes bijau pastot vėl..o tikimybė 100proc, nes naktį miegam o diena kad 3val valgom....
Atsakyti
QUOTE(rita79 @ 2009 05 07, 13:38)
sveikos, pries kelias dienas buvau pas gine-tai ji palei tai kas man del sveikatos tiktu apsisaugojimo tikslais-siulo mirena, tai pradzioja gazdino kaina biskeli, poto su kaina susitaikiau ,ir nusprendziau detis, o siandien perskaiciau visa jusu tema nuopradziu ir vel paskendau dvejonese, daug kam patinka, bet tikrai labai nemazai kam netinka ir nepatinka, vargina  salutiniai reikskiniai

As manau, kad toms kurioms viskas ok, tai ir nepasisako biggrin.gif o tos kurios turi problemu-ieskosi nete informacijos, randa sia tema ir sado ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 05 07, 17:24)
As manau, kad toms kurioms viskas ok, tai ir nepasisako biggrin.gif o tos kurios turi problemu-ieskosi nete informacijos, randa sia tema ir sado ax.gif

apie tai jau galvojau irgi, bet tada nebutu cia besidziaugianciu is viso moteru, bet besidziaugianciu cia netgi siek tiek daugiau nei nepatenkintu g.gif
Atsakyti
Aš tai patenkinta ax.gif Iš visų bandytų būdų man šis labiausiai patinka. Turiu nuo lapkričio, tepliojimai baigėsi, mm tik trumpam ir vos vos pasirodo, spuogai dingo (tikiuosi visam laikui), nebereikia dėl nieko jaudintis wub.gif
Atsakyti