Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(MODELiukai @ 2009 01 14, 17:06)
Mokėjau 750Lt Eurovaistinėj, nes nenoriu rizikuoti ir pirkti ne vaistinėj  doh.gif
Camelijoj su 10proc nuolaida buvo apie 764Lt.

As jau 2metus turiu,bet teplioju nuo 10-14dienu. O kai idejo buvo labai sunku ir bloga puse metu... Tai va...
Papildyta:
QUOTE(bonitute20 @ 2009 03 28, 16:01)
SVEIKOS  ax.gif  As mirena jau turiu puse metu, paskutini men sirgau dvi dienas, na toks ir sirgimas iklotu uztekau  smile.gif  bet va kad tie skausmai pilvo ir nugaros apacios vos ne kiekviena diena kankina, gal man ji netinka ar praeis? gal taip kam nors yra ar buvo? seip viskas gerai butu, bet jau pavargau nuo nuolatiniu skausmu.  g.gif

Iskentesi, paskui dziaugsies. Jei ginekologe nieko nesako tai reiskiasi ji tau tinka. Tik organizmas dar neapsipranta. As vargau ilgiau,bet db dziaugiuos,jau 2metai ji pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaukselis @ 2009 03 29, 17:32)
As jau 2metus turiu,bet teplioju nuo 10-14dienu. O kai idejo buvo labai sunku ir bloga puse metu... Tai va...
Papildyta:

Iskentesi, paskui dziaugsies. Jei ginekologe nieko nesako tai reiskiasi ji tau tinka. Tik organizmas dar neapsipranta. As vargau ilgiau,bet db dziaugiuos,jau 2metai ji pas mane smile.gif

Jum taip pat skaudedavo vos ne kiekviena diena? doh.gif
Atsakyti
As jau sulaukiau antru MM pirmos truko 10d nors pas mane jos uztrukdavo tik 5d. O antros is vis ti tepliojo ir 4d, gal jau trumpes ir sumazes. Tik va minusas del to noro smileysex.gif , ner noro ner ir malonumo. Tikekimes viskam savas laikas ateis atsistatys g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal yra mamyciu nesiojanciu ''mirena'' ir dar turincios migrena dovanu? blink.gif Mastau ar spirale neisprovokuoja galvos skausmu?O kaip su sportu?Ar aktyviai sportuojant ji nepasislenka ,netrukdo ir pan.? Busiu labai dekinga uz nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Genute M @ 2009 03 27, 20:00)
sveikos,
nu va ir as jau seniai galvoju apie mirena,mat dabar laukiuosi trecio vaikelio,birzelio men gims,tai manau tam tarpui uzteks ax.gif .
kaip manot po kiek laiko,kai pasigimdysiu bus galima detis.tiesa nesu turejusi niekad spirales.
o pats idejimas ar tikrai slykstus ir skaudus,kaip mano viena pazistama sake?
aciu  Genute bigsmile.gif

po gimdymo plaukciau keleta menesiu, o idejumas nebuvo toks slykstus ir skausmingas, kaip isivaizdavau.

QUOTE(Spegle @ 2009 03 27, 21:05)
Myletis galima kad ir ta pati vakara  mirksiukas.gif

As 5 dienas nerizikuociau
Atsakyti
mirena turiu jau treti metai tuoj bus.
esu patenkinta, jokiu pasaliniu reiskiniu, jos tiesiog nesijaucia niekaip thumbup.gif

migrena turiu, bet ne nuo mirenos tikrai. dingus is gyvenimo stresa kelusioms aplinkybems pasitrauke praktiskai ir migrenos skausmai. mirksiukas.gif

detis galima po gimdymo praktiskai nuejus pirmajai apziurai pasi ginekologa. as dejausi, kai vaikui buvo kokie 7 menesiai. dedant nebuvo nei skausmo nei slykstumo. nu nera maloni procedura, bet kad skausmas ar kazkas tokio butu - schmoll.gif
Atsakyti
migrenos atsiradimo ''mirena'' zinoma isprovokuoti negali.Bet kazkur skaiciau,kad ne visi kontraceptikai sergant migrena tinka.Ir nebutinai migrena gali provokuoti stresas,man pvz. ja isprovokuoja tam tikras maistas,kelimasis anksti ryte,pervargimas ir pan. Ar nuo spirales galvos skausmai nepadaznejo??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2009 03 31, 13:42)
As 5 dienas nerizikuociau

Man gydytoja sake kad galima ir ta pati vakara,bet as irgi pora dieneliu lukterejau,labai bijojau pirma karta,buvo nedrasu kad kas neatsitiktu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spegle: 31 kovo 2009 - 18:47
QUOTE(vasarėja @ 2009 03 31, 14:00)
mirena turiu jau treti metai tuoj bus.
esu patenkinta, jokiu pasaliniu reiskiniu, jos tiesiog nesijaucia  niekaip  thumbup.gif

migrena turiu, bet ne nuo mirenos tikrai. dingus is gyvenimo stresa kelusioms aplinkybems pasitrauke praktiskai ir migrenos skausmai.  mirksiukas.gif

detis galima po gimdymo praktiskai nuejus pirmajai apziurai pasi ginekologa. as dejausi, kai vaikui buvo kokie 7 menesiai. dedant nebuvo nei skausmo nei slykstumo. nu nera maloni procedura, bet kad skausmas ar kazkas tokio butu -  schmoll.gif

o as vis dar bijau nors mano vaikui jau 1m 5men bet dar nieko nenaudoju,man rodos kad tik tuoj 2 vaiko nebutu doh.gif is tos dideles mano baimes isideti spirale verysad.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as sndn mirena mokejau 671,99 su kortele eurovaistinej smile.gif
ryt desim, baisoka kazkaip niekad hormoninem priemonem nesisaugojau blush2.gif bet labai tikiuosi kad viskas bus ok
tik kazkoks psichologinis barjeras.. na bet geresnes priemones neissirenku
Atsakyti
QUOTE(wvaidulia @ 2009 04 01, 12:49)
o as vis dar bijau nors mano vaikui jau 1m 5men bet dar nieko nenaudoju,man rodos kad tik tuoj 2 vaiko nebutu  doh.gif is tos dideles mano baimes isideti spirale verysad.gif

QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 04 01, 20:58)
nusipirkau ir as sndn mirena mokejau 671,99 su kortele eurovaistinej  smile.gif
ryt desim, baisoka kazkaip niekad hormoninem priemonem nesisaugojau  blush2.gif  bet labai tikiuosi kad viskas bus ok

merginos, drasiau smile.gif tai visai neskausminga procedura kuri vyksta vos 2 minutes. bet uz tai dabar saugu thumbup.gif (man tai geriausia apsauga, nes as pastodavau vos tik pagalvojus apie vaikus blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2009 04 02, 08:54)
merginos, drasiau smile.gif  tai visai neskausminga procedura kuri vyksta vos 2 minutes. bet uz tai dabar saugu  thumbup.gif  (man tai geriausia apsauga, nes as pastodavau vos tik pagalvojus apie vaikus blush2.gif )

nu reiks ir man kazka reguliuotis ir su vyru tartis,nes jis jau man kazka pradejo apie antra kalbeti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 04 01, 21:58)
nusipirkau ir as sndn mirena mokejau 671,99 su kortele eurovaistinej  smile.gif
ryt desim, baisoka kazkaip niekad hormoninem priemonem nesisaugojau  blush2.gif  bet labai tikiuosi kad viskas bus ok

o as dar cia su kazkuo kalbejaus sake kad jau kainuoja 860lt.nu tai dar normaliai jei 671lt.
Atsakyti