Pirmas-vienintelis vaikas buvo netyciukas, nors ir saugojomes niekada nebuvo tokiu nutrauktu lytiniu aktu

ir vistiek stebuklas atsitiko... gyd. man sake, kad man ypatingai saugotis reikia, nes kazkas ten ji mediciniskai aiskino pas mane labai jau aktyvus, kas reta buna pas ka

praejo 4 metai, del visokiu med. sumetimu ir aisku apsisaugojimo klausimais, gyd. pasiule spirale. kadangi pas mane mmm gausios ir ilgos, tai nebuvo klausimu kaip paprasta spirale deti, o tik mirena

patikekit suprantu tas, kurios abejoja, kurias gasdina kaina ir baime, o jei netiks man ir pinigai bus ismesti i bala, vis delto 700 lt + uz idejima mokejau 150 lt

Atsimenu kiek as cia forume skaiciau, ir internete sedejau, vis apie ta mirena sukau galva... pasidariau net tyrimus visus reikalingus pries dedant mirena, turejau gyd. recepta ir beliko sulaukti mmm bei nusipirkti

o as vis dvejojau: su gydytoja daug kalbejau, o jei netiks/atmes organizmas, bet ji sake, jei esu naudojausi kada kontraceptines ivairias ir visos tiko man, tai nebus ir cia problemos, del pinigu pasiskaiciavau ( ar as pirksiu KT, ar prezervatyvus... nors ir neplanuoju vaikucio tik kokiems 2 metams, bet noriu nepergyventi ir gyventi normalu lyt. gyvenima apsimoka) be to jei tai sumazina PMS ir mmm, tai +

nu ir ka surizikavau

dabar esu su spirale dar tik men. tiesa laukiu pirmuju mmm

bet salutiniai vadinamieji poveikiai kaip tepliojimas, ar skausmas, nepatogumas tai jutau tik pirma savaite, net stebejausi, o buvau susitaikiusi kad tai tesis 3 men

, jokiu kitu nepatogumu kolkas nejauciu, nei mane beria, nei riebaluojasi plaukai, nei as valgau daugiau ar svoris auga, nuotaikos kaitos jokios nepastebejau. O ir

nei noras sumazejo nei vyras kazka jaucia nepatogaus ar as ..na viskas kolkas
O ar detis/ nesideti turi nuspresti kiekviena... pinigai nemazi, bet vadinasi jie galbut verti tiek (nors gal kaina cia LT didoka). Jei vienam netiko, tai nereiskia kad netiks ir tau butent

Be to prie bet kokiu vaistu pasiskaicius salutinius poveikius, baisu darosi

, bet tai nereiskia kad taip atsitiks butent tau... na as tokio poziurio esu... o pasiskaiciavus ( kiek isleisi apsaugai savo per metus, pamatysi kad net ir mirena 2-3 metams apsimoka) na bent jau man
Tokia jau yra mano nuomone