Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Aloka @ 2009 05 21, 15:29)
As Lenkijoje Belystoke pirkau balandzio men.  Mokejau 575 Lt.
Recepto reikia butinai. Tinka lietuviskas  biggrin.gif
Pavadinimas tas pats  4u.gif

Nu tikrai apsimoka Lenkijoje pirkti thumbup.gif aš gal rudeniop isidėsiu, nes jei teplioja kaip kurioms 3 mėnesius tai vasara velniop nueis g.gif doh.gif Nerizikuosiu ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2009 05 22, 09:56)
Iki 6 men. gali buti visko. Gali tepti bet kada ir menesines prasideti ir testis bet kie laiko. Po to viskas susitvarko. Kazkaip, daktare turejo perspeti  g.gif

nu tikiuos kad susitvarkys, nes dvi savaites to malonumo, man per daug, daktare del tepimo perspejo, o kad mm tokios ilgos gali buti nesake.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 05 21, 17:18)
Ir aš pusmetį turiu ir vis dar neatsidžiaugiu thumbup.gif

Ar reikejo darytis ,kokius nors tyrimus pries isidedant spirale? g.gif Kiek kainavo idejimas? g.gif
Atsakyti
sakykit, o gal kuriai iš jusų prieš įsidedant spiralę buvo aptikę žaizdelę. ir kokius tada tyrimus atliko ir kaip elgesi su ta žaizda.? tikiuosi aiškiai paklausiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(stasele @ 2009 05 26, 00:21)
sakykit, o gal kuriai iš jusų  prieš įsidedant spiralę buvo aptikę žaizdelę. ir kokius tada tyrimus atliko ir kaip elgesi su ta žaizda.? tikiuosi aiškiai paklausiau  blush-anim-cl.gif

pas mane žaizdelė yra "nuo amžių amžinųjų". papildomų tyrimų nereikėjo - apžiūrėjo ją kalposkou (ar kažkuo...), kaip per kiekvieną profilaktinį apsilankymą.
Atsakyti
Man pries idedant spirale, atliko iprastus patikrinimus (tepinelio, echoskopija), kad nebutu jokio uzdegimo ir panasiai bei citologini gimdos kaklelio tyrima.
Kadangi nustate uzdegima, gydziausi savaite zvakutemis ax.gif
Pats idejimas spirales man kainavo 150 Lt (Vilniuje, privaciame kabinete), o spirale pirkau Eurovaistineje su medaus kortele uz ~ 649 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stasele @ 2009 05 26, 00:21)
sakykit, o gal kuriai iš jusų  prieš įsidedant spiralę buvo aptikę žaizdelę. ir kokius tada tyrimus atliko ir kaip elgesi su ta žaizda.? tikiuosi aiškiai paklausiau  blush-anim-cl.gif

Ginekologė uždegino žaizdelę, sugijo. Atėjau vėl pasitikrinti , kad viskas gerai ir sekantį kartą įdėjo spiralę. smile.gif
Atsakyti
O MAN SAKE, KAD REIKIA UZSALDYT...... NA BET NUTARIAU PALAUKTI RUDENS ,NES PO TOS PROCEDUROS NEGALIMA MAUDYTIS 8 SAVAITES VANDENS TELKINY. O VASARA JAU ANT NOSES.... TAI IR SU MIRENA PALAUKSIU IKI RUDENS smile.gif
Atsakyti
paskaiciau...siaubas,kaip galvojau,kad nesidesiu ir nieko nekisiu i save,taip ir toliau manau.Jau skaitant siausias plaukai...Siaubas!
Atsakyti
QUOTE(birbyza @ 2009 05 28, 11:57)
paskaiciau...siaubas,kaip galvojau,kad nesidesiu ir nieko nekisiu i save,taip ir toliau manau.Jau skaitant siausias plaukai...Siaubas!

kas cia tokio siaubingo parasyta, kad net plaukai siausiasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(birbyza @ 2009 05 28, 11:57)

Nematau nieko baisaus tongue.gif Siaubas yra prisidaryti vaiku ir ju negimdyti... blush2.gif ,o nerupintis apsisaugojimo priemonemis bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Nicca,2009 05 29, 11:43]
Nematau nieko baisaus tongue.gif Siaubas yra prisidaryti vaiku ir ju negimdyti... blush2.gif ,o nerupintis apsisaugojimo priemonemis bigsmile.gif
Na jau na,kiba kitaip nemokat apsisaugot,kaip tik kisti i save visokius svetimkunius penkiems metams? tongue.gif .Galu gale juokas ima beskaitant,kiek pinigu moterys sukisat tam,kad is jusu zombius padarytu,o paskui kankinates nuo tepliojimu,skausmu,pakerpamu siulu ir isaugusiu svetimkuniu.Svarbiausia,kad sexu net ir neuzsiimat tuo metu g.gif .Tai kam taip?Kamsti isikiskit ir bus geriausia apsauga...juk koks skirtumas?Vis tiek jokio sexo neapturit per tas bedas uz didelius pinigus:P
Atsakyti