Įkraunama...
Įkraunama...

Bilietai į JAV

QUOTE(MichGirl @ 2009 01 23, 14:51)
kuriam oro uoste persedimas? nes 45 minutes kai kur gali but labai mazai, ypac jei terminalus pakeist reikia...  dabar jau su vaiku tikrai bijociau 45 min persedimu.. nebent tai mazam oro uoste kokiam...

ziuriu kad terminalu nereiktu keist, jei rimtai visada skraidau su finnair super su vaikais persedimo pilnai uztenka, aerouostas nedidukas ten , specialiai skrendu su jais vien del patogumo, dar nei kart nereikejo laukt ar nespet kazkur... 4u.gif
Atsakyti
ai tai su Finnair per Helsinki nera sudetinga, bent jau kai as su jais vieninteli karta skridus i JFK is VIlniaus, tai Helsinkyje vartai salia vieni kitu praktishkai buvo smile.gif Frankfurte, Londone ir panasiai jau kur kas sudetingiau... gerai jums ten Niujorke kai skrydziu ir avialiniju pasirinkimas didelis thumbup.gif
Atsakyti
na bent jau as siandien radau nauju pasiulymu per greitai.lt thumbup.gif
kainos padorios apie 2500 i abu galus...tik kazkaip galvoju gal ankstoka pries 3 menesius pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.bite @ 2009 01 29, 08:40)
na bent jau as siandien radau nauju pasiulymu per greitai.lt thumbup.gif
kainos padorios apie 2500 i abu galus...tik kazkaip galvoju gal ankstoka pries 3 menesius pirkt g.gif

kodel ankstoka, jei tikrai zinai,kad vaziuosi? As visada pries 6 menesius bilietus uzsisakydavau ir rami galva,ypac kai skristi tenka su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2009 01 29, 16:45)
kodel ankstoka, jei tikrai zinai,kad vaziuosi? As visada pries 6 menesius bilietus uzsisakydavau ir rami galva,ypac kai skristi tenka su vaikais.

na gal g.gif bet pernai pirkau agenturoj, tai sake,kad internetu pirkti bilietai nekeiciami ir negrazinami, tai vat ir zinok zmogau, kas bus po keliu menesiu... g.gif
Atsakyti
yra visokių bilietų, reikia pasišopint. Priklauso kur skrendi. Būna dylai visokie, būna pigesnės oro linijos, kurios skrenda į tam tikrus JAV miestus. Aš skrendu kiekvieną vasara Majamis-Amsterdamas-Vilnius ir atgal už 500 dol. Man pigu atrodo. O pirkti Lietuvoj tikrai pigiau. Aš savo bilietus per Lietuvą perku. Perkant čia internetu daugiau nei dvigubai tokia kelionė kainuoja. Taip pat ir pačių lietuvių firmelės brangininkės, labai panašios kainos kaip ir amerikoniškų interneto pardų.
Jei tavo mamos kelionė prasideda Lietuvoj, tai tik Lietuvoj pirkt reikia. Labai nemažai pažįstamų šią vasarą į JAV turistaut skrenda, tai nei vienas daugiau 1500 litų nemokėjo už bilietus. Bet kai labai iš anksto perki irgi kaina mažesnė
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2009 01 29, 11:56)
yra visokių bilietų, reikia pasišopint. Priklauso kur skrendi. Būna dylai visokie, būna pigesnės oro linijos, kurios skrenda į tam tikrus JAV miestus. Aš skrendu kiekvieną vasara Majamis-Amsterdamas-Vilnius ir atgal už 500 dol. Man pigu atrodo. O pirkti Lietuvoj tikrai pigiau. Aš savo bilietus per Lietuvą perku. Perkant čia internetu daugiau nei dvigubai tokia kelionė kainuoja. Taip pat ir pačių lietuvių firmelės brangininkės, labai panašios kainos kaip ir amerikoniškų interneto pardų.
Jei tavo mamos kelionė prasideda Lietuvoj, tai tik Lietuvoj pirkt reikia. Labai nemažai pažįstamų šią vasarą į JAV turistaut skrenda, tai nei vienas daugiau 1500 litų nemokėjo už bilietus. Bet kai labai iš anksto perki irgi kaina mažesnė

Kaip tik ieskau bilietu giminaiciams. Is cia pasiule daug geresnes kainas, nei is LT. (Dolersi, Vytis)
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2009 01 29, 11:48)
Kaip tik ieskau bilietu giminaiciams. Is cia pasiule daug geresnes kainas, nei is LT. (Dolersi, Vytis)

pabandyk situo tel. 773-663-4363. Linas, tik niekaip nepamenu agenturos pavadinimo.
Atsakyti
MamaLina o kokiose kompanijose perki?

ausra.bite cia aisku, nezinai kas kada bus - ar tris men pries as menesi pries pirksi...o jei per daug datos nevarzo, tada gali laukti ilgiau ir pirkti last minute...as bilietus is anksto perku - man kazkaip piniginiu atzvilgiu patogiau ax.gif

Mes speju jei simet skrisim, pirksiu vel per suomius - ju kainos pigiausios, nebuna dideliu laukimo tarpu ir aerouostas maziukas. Tik va is manes sokoladinio fondiu sakutes norejo atimti muitinej doh.gif JFK i tarptautini skrydi praleido, o cia biggrin.gif O va per Frankfurta tikrai antra karta neskrisciau...Kaip ir Michgirl sake, aerouostas beprotiskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 01 30, 08:10)
MamaLina o kokiose kompanijose perki?

ausra.bite cia aisku, nezinai kas kada bus - ar tris men pries as menesi pries pirksi...o jei per daug datos nevarzo, tada gali laukti ilgiau ir pirkti last minute...as bilietus is anksto perku - man kazkaip piniginiu atzvilgiu patogiau ax.gif

Mes speju jei simet skrisim, pirksiu vel per suomius - ju kainos pigiausios, nebuna dideliu laukimo tarpu ir aerouostas maziukas. Tik va is manes sokoladinio fondiu sakutes norejo atimti muitinej doh.gif JFK i tarptautini skrydi praleido, o cia biggrin.gif O va per Frankfurta tikrai antra karta neskrisciau...Kaip ir Michgirl sake, aerouostas beprotiskas schmoll.gif

as pernai skridau per Varsuva, siemet ziuriu, kad vel per ten pat turbut skrisiu. Tarpai tarp lektuvu apie pusantros valandos. Oro uostas 'teisingo' dydzio,taip kad visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(mamaLina @ 2009 01 29, 08:56)

sveika labai butu idomu per kur tavo draugai perka nes noriu kad mama mano atskristu liepos pradzioje, bet taip anksti bijo net bilieta pirkti uz 3000 nes ten labai daug kompaniju bankrutuoja dabar ir ate ate tada su bilietu ir pinigais doh.gif
Atsakyti
Ausra.bite, kad lenkai berods bankrutavo g.gif Mano mama atskrido su jais, bajeris buvo tas, kad terminale elektra buvo dingusi, tai "lengva" buvo gaudytis doh.gif
Atsakyti