Sveikos mamos Lietuvoj ir Amerikoj,
Esam susiplanavę kelionę į Čikagą liepos pabaigoj. Ir ieškomės pigiausių bilietų.
Kaip tyčia - pasirinkom brangiausią laikotarpį, kada galėtumėm skristi, tačiau yra kaip yra.
Taigi, iš visų galimų pigiausių bilietų saitų susiradau temoj jau minėtą Nedorogo.com, kur galima gauti bilietus skrydžiui iš Varšuvos 3 žmonėms (man ir 2 mergaitėms)[pirmyn ir atgal] už 5704 Lt (čia jau su visais mokesčiais).
Pigesnių, labiau akcijinių kainų surast aš nebesitikiu. Įsiprašiau, kad iki Varšuvos broliukas "pametėtų".
Tačiau labai norėčiau sulaukt kažkokių atsiliepimų/rekomendacijų apie būtent šitą tinklapį. Ar kuri esat pirkusi bilietus iš jų? Ar viskas buvo... gerai?
Kadangi per visus sunkius laikus pasidariau gal kiek per daug paranojiška, tačiau geriau paklaust, nei neklaust ir nudegt.
Labai lauksiu bet kokiu komentarų. Ačiū iš anksto!
QUOTE(Monika* @ 2009 06 28, 10:20)
Pussbrolis vakar isskrido su dviem persedimas (Anglijoje ir N.Y., nes skrido i Miami) is Varsuvos tai mokejo 1400lt. 

Į vieną pusė bilietai ar į dvi? Kur pirkote?

QUOTE(laureta @ 2009 06 28, 18:25)
I abi

QUOTE(Monika* @ 2009 07 01, 12:55)
gal butu galimybe pasiteirauti?

QUOTE(laureta @ 2009 07 01, 18:07)
man atrodo sake eurotravel, ten tetos vienos grupioke dirba tai surado pigiausius bilietus. Bet tiksliai nezinau, nes as ziurejau tam euro travel is tikruju maza centre bet kad i JAV neradau

paziurek american airline tokio dvi dideles AA raides mano vaikas skrido is dublino tiesiai i cikaga gal yra ir is lietuvos
QUOTE(vilma0410 @ 2009 07 02, 07:58)
paziurek american airline tokio dvi dideles AA raides mano vaikas skrido is dublino tiesiai i cikaga gal yra ir is lietuvos
AA i LT neskraido.
QUOTE(MichGirl @ 2009 07 02, 16:32)
AA i LT neskraido.
nei iš LT nei į LT tiesioginių skrydžių taigis nėr

QUOTE(skruzde @ 2009 07 02, 12:27)
butent

na tada niekuom padeti negaliu
QUOTE(MichGirl @ 2009 07 03, 00:15)
Ne i tema biski, bet, kur LA gyvenat? mes netoli LA isikure