Įkraunama...
Įkraunama...

Bilietai į JAV

aš skrisdavau su Martinair ir su Fly-lalu cry.gif iki Vilniaus Aš perku Lietuvoj per agentę jau daug metų, ji vis pigiai randa. Bet aš prieš 4 mėn minimum perku. Kam įdomu parašykit į AŽ, atsiųsiu jos mailą. Mano tėvai prieš du su virš metų per ją skrido į Bostoną už 3200 už abu. Tikrai labai padoriai. Bet irgi bilietai labai iš anksto pirkti buvo. O draugai vieni pirko per greitai, kiti per svite.lt, dar kiti ejo į westexpress ofisa. Bet vėlgi, tos kelionės bus vasarą.
Čia reik prisėst ir šopintis, skambint, rašyt, klaust. Karta net orbitz.com neįtikėtinai pigų skrydį išmetė, bet ten reik iškart ir griebt. Patrepsėjau ir dingo kitą d.
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2009 01 30, 17:49)
aš skrisdavau su Martinair ir su Fly-lalu cry.gif iki Vilniaus  Aš perku Lietuvoj per agentę jau daug metų, ji vis pigiai randa. Bet aš prieš 4 mėn minimum perku. Kam įdomu parašykit į AŽ, atsiųsiu jos mailą. Mano tėvai prieš du su virš metų per ją skrido į Bostoną už 3200 už abu. Tikrai labai padoriai. Bet irgi bilietai labai iš anksto pirkti buvo. O draugai vieni pirko per greitai, kiti per svite.lt, dar kiti ejo į westexpress ofisa. Bet vėlgi, tos kelionės bus vasarą.
Čia reik prisėst ir šopintis, skambint, rašyt, klaust. Karta net orbitz.com neįtikėtinai pigų skrydį išmetė, bet ten reik iškart ir griebt. Patrepsėjau ir dingo kitą d.

Mane domina is LT - USA Liepor pradzioje tai labai domina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*PM* @ 2009 01 23, 15:18)
Mano bilietai man 1700$ trim zmonem atsieina birzelio menesiui smile.gif bet persedimas 45 min, patogiausias skrydis man , as ilgu persedimu su vaikais nei neziuriu  schmoll.gif geriau 200$ extra sumokesiu negu poto turesiu didziausia galvos skausma kuom juos ten uzimt  doh.gif

Pm, kokios geros kainos thumbup.gif Bet maziukui, na nemaziukui, maziausiam biggrin.gif pirkai infant , ar pirkai pilna bilieta?
Per Vyti mete gan neblogai kainas. Tik isaiskinau tiek, kad jeigu gryzime maniskems bus jau 2 as ir pirmyn turiu pirkti pilna kaina, kaip suaugusiam...Tai paprasiau asviskio pskambint tam Linui, jo geras draugas ia Alytaus...tai sake atrasys, bet iskart pasake ta paty, kad mazgem pilni bilietai, jei gryzime jau bus2 metai, arba pirkt one way ticket, ir atgal one way, bet tuomet dar brangiau iseis...kaip be rysio:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linea...: 03 vasario 2009 - 20:42
QUOTE(Hip @ 2009 01 30, 23:42)
Ausra.bite, kad lenkai berods bankrutavo g.gif Mano mama atskrido su jais, bajeris buvo tas, kad terminale elektra buvo dingusi, tai "lengva" buvo gaudytis doh.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
nebankrutavo mirksiukas.gif siandien kaip tik rezervavau bilieta, tuoj darysiu apmokejima ax.gif geros kainos pas juos sakyciau thumbup.gif
Atsakyti
gaila kad lufthansa turi ekonominiu problemu...girdejau,kad lietuva daug pinigu nesumokejo sioms oro linijoms,tai jos nutrauke daug skrydziu su lietuva...
mano nuomone,lufthansa - geriausios linijos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyteneur @ 2009 03 14, 03:27)
gaila kad lufthansa turi ekonominiu problemu...girdejau,kad lietuva daug pinigu nesumokejo  sioms oro linijoms,tai jos nutrauke daug skrydziu su lietuva...
mano nuomone,lufthansa - geriausios linijos... smile.gif

o kodel lietuva turi lufthansai moketi? apie ka tu cia?

man lufthansa neutraliai, nei labai geros, nei blogos avialinijos, nes turejau su jais skirtingu patirciu, skirtinguose skrydziuose, bei su ju nemandagiais darbuotojais Frankfurto oro uoste du skirtingus kartus.
Atsakyti
uz skrydzius lietuva buvo skolinga lufthansos linijom.bet lietuva visu nesumokejo,uz tai lufthansa nutrauke daug skrydziu su lietuva. ( apie tai buvo kazkur rasyta).
o dabar taip sunku gauti bilietus i jav lufthansos linijom.
Atsakyti
QUOTE(vyteneur @ 2009 03 14, 04:13)
uz skrydzius lietuva buvo skolinga lufthansos linijom.bet lietuva visu nesumokejo,uz tai lufthansa nutrauke daug skrydziu su lietuva. ( apie tai buvo kazkur rasyta).
o dabar taip sunku gauti bilietus i jav lufthansos linijom.

kodel lietuva turi but skolinga lufthansai? apie ka tu cia sneki? lietuva ne cento niekada lufthansai uz nieka nemokejo, atvirksciai lufthansa moka Vilniaus oro uostui uz nusileidima, stovejima prie vartu ir t.t. oro uosto mokescius kitaip sakant. Nutraukti skrydziai buvo tie kuriuos uz Lufthansa vykde Flylal'as, nes tu avialiniju nebeliko.
Atsakyti
as taip girdejau. nesigincysiu,nes matau,kad kiti geriau zino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyteneur: 14 kovo 2009 - 19:48
QUOTE(vyteneur @ 2009 03 14, 13:47)
as taip girdejau. nesigincysiu,nes matau,kad kiti geriau zino  g.gif

ne iki galo girdejai.. pati logishkai pagalvok, prie ko lietuva Lufthansai uz kazka moket turetu rolleyes.gif Is kur? is valstybinio biudzeto ar kaip? Uz ka? Lietuva vokishka bizni remia pagal tave ... smile.gif? Tiesiog buvo jungtiniai skrydziai Lufthansos su Flylal, KLM su Flylal ir panasiai, ir FLylalui uzsilenkus tu skrydziu nebeliko, liko tik tie kurie buvo vien Lufthansos, o ne jungtiniai.
Atsakyti
Ieskau bilieto is Vilniaus i Bostona 05/30-07/05 dienom ir nerandu tokiu pigiu, kaip kad jus cia kalbat. Greitai labai brangu, ir du persedimai, pigiausia per www.nedorogo.com, bet ir tai gaunasi $979 pirmyn atgal...Jau siandien norejau griebti, nes pigiau nebuvo. Cia su Lufthansa...
www.nedorogo.com turi tuos pacius skrydzius kaip ir doleris tik daznai 20-30$ pigiau.
Apie Vyti pamirsau, eisiu paziuresiu.

Ka norejau parasyti, kad cia pirkti skrydziui is LT man gaunasi pigiau. Ir ne pirma karta...Bet labai pigiai nerandu g.gif
Atsakyti
As irgi vargstu su paieskomis...
Atsakyti