Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 21, 15:29)
maniau cia gausiu daugiau info, bet nei viena patirtimi nesidalina ar tokie pojuciai buna ar ne sad.gif

prie refliukso yra galybes pojuciu, ir kiekvienas is musu jauciames skirtingai. pvz as nekoseju tai tuo klausimu neturiu ka pasakyti, bet yra refliukso sena tema, ten daug irgi info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 20, 21:07)
ne, sake cia butu priedas prie visko, ka dabar jauciu  doh.gif  nu nuteike klaikiai, prigasdino, tai dziugesio neliko  verysad.gif

Tai nesuprantu, kam tada reikia tos operacijos, jei nebuna po to geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 21, 16:51)
Tai nesuprantu, kam tada reikia tos operacijos, jei nebuna po to geriau  g.gif

kaikuriems pasinaikina dalis simtomu, bet ne visi, tai as ir busiu ta kuriai pasiseke mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 21, 16:54)
kaikuriems pasinaikina dalis simtomu, bet ne visi, tai as ir busiu ta kuriai pasiseke  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai kitaip ir buti negali bigsmile.gif Kiek gali kenteti? Gal jau laikas grizti prie normalaus gyvenimo rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien valgymas atsistato, maistas nestringa, tik kelis kasnius ikisus nieko ypac baisaus nevyksta, tai darzoviu troskinuka suvalgiau, dar vistienos gabaliuka sukirtau thumbup.gif nesinori nusilpti smile.gif gan neblogai jauciuosi siandiena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 21, 17:19)
Siandien valgymas atsistato, maistas nestringa, tik kelis kasnius ikisus nieko ypac baisaus nevyksta, tai darzoviu troskinuka suvalgiau, dar vistienos gabaliuka sukirtau  thumbup.gif  nesinori nusilpti  smile.gif  gan neblogai jauciuosi siandiena  thumbup.gif

dziugu girdeti thumbup.gif
O as siandien del seses susinervinau verysad.gif tai dabar atrodo, kad skrandi karstais peiliais kas pjaustytu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 21, 17:27)
dziugu girdeti  thumbup.gif
O as siandien del seses susinervinau  verysad.gif  tai dabar atrodo, kad skrandi karstais peiliais kas pjaustytu  verysad.gif

jooo, mums streso negalima doh.gif iskart tvoja per silpna vieta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 21, 17:29)
jooo, mums streso negalima  doh.gif  iskart tvoja per silpna vieta  unsure.gif

Cia koks nervas, kad baisu doh.gif nezinau kada baigsis verysad.gif
Jai itaria pacia blogiausia liga cry.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 21, 17:41)
Cia koks nervas, kad baisu  doh.gif  nezinau kada baigsis  verysad.gif 
Jai itaria pacia blogiausia liga  cry.gif

itaria, tai ne diagnoze, zinai kiek man visko itarinejo, kad net kai buvau 6 men nestumo, pasake, kad vaika traiskys ir isims gabalais, nes gims apsigimes, nenormalus, ir kad tokiems neleidzia gimti doh.gif praverkiau menesi, kaukiau be sustojimo, isvaiksciojau visas ligonines ir centrus, pasirodo klydo ir taip buvo ne karta mirksiukas.gif dabar netikiu niekuo kol nepatvirtina keli gydytojai to pacio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 21, 17:46)
itaria, tai ne diagnoze, zinai kiek man visko itarinejo, kad net kai buvau 6 men nestumo, pasake, kad vaika traiskys ir isims gabalais, nes gims apsigimes, nenormalus, ir kad tokiems neleidzia gimti  doh.gif  praverkiau menesi, kaukiau be sustojimo, isvaiksciojau visas ligonines ir centrus, pasirodo klydo ir taip buvo ne karta  mirksiukas.gif  dabar netikiu niekuo kol nepatvirtina keli gydytojai to pacio  mirksiukas.gif

Itarimai pagrysti tyrimu rezultatais verysad.gif
Ji man vienintelis artimas zmogus, daugiau nieko nebeliko sioje zemeleje
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 21, 17:54)
Itarimai pagrysti tyrimu rezultatais  verysad.gif
Ji  man vienintelis artimas zmogus, daugiau nieko nebeliko sioje zemeleje

tai cia itarimai ar jau isvados, nes man irgi tyrimu rezultatus ziurint pasake, vaiko neleisim gimdyti, kuris jau buvo didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 21, 18:00)
tai cia itarimai ar jau isvados, nes man irgi tyrimu rezultatus ziurint pasake, vaiko neleisim gimdyti, kuris jau buvo didelis  doh.gif

dar negalutines isvados...
geriau pasakyk, kaip man skrandi nuraminti g.gif
Atsakyti