Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

o man balvociutės arbata netiko doh.gif kaip inkstus skaudėjo tai šakės...bet jums aišku gal tiks...man tai gastrosan labai gera...o aš šaltalankio aliejaus prisidariu pati esu...tik vat kazko nebegeriu...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 01 30, 11:12)
o man balvociutės arbata netiko doh.gif kaip inkstus skaudėjo tai šakės...bet jums aišku gal tiks...man tai gastrosan labai gera...o aš šaltalankio aliejaus prisidariu pati esu...tik vat kazko nebegeriu...

Paziurejau gastrosan sudeti tai radau pipirmeciu, o daktaras grieztai uzdraude man metas, pipirmetes. verysad.gif Tai muset gersiu balvociutes...
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2009 01 30, 14:02)
Paziurejau gastrosan sudeti tai radau pipirmeciu, o daktaras grieztai uzdraude man  metas, pipirmetes.  verysad.gif Tai muset gersiu balvociutes...

ne tai grynos mėtu ar piprmėciu arbatos negalima gert o ten tik lasas juroje...jos net nesijaucia
Atsakyti
Saltalankius geriau,plius arbatele-jokio rugstingumo snd wub.gif
Atsakyti
O aš buvau Santaruose tai vėl 2 savaites turiu gerti omepą (ale labai jau jis pigus po nexium- kažin ko vertas) ir vėl Motilium. Dar irgi prisipirkau visų čia minėtų žolių- tai irgi geriu. Tiesa, mano daktarė nustebo, kad man viskas atsinaujino- dar nori daryti porą tyrimų- pažiūrėti tulžį ir skrandžio rentgeną. O jum kam darė tokį tyrimą? Nes tipo gal ten kur išvarža yra g.gif
O dėl šaltalankio tai labai gerai šaukštas ryte ir vakare prieš miegą. Man labai padėjo pirmą kartą, kai nuo erozijos balsas buvo dingęs.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 30, 16:35)
O aš buvau Santaruose tai vėl 2 savaites turiu gerti omepą (ale labai jau jis pigus po nexium- kažin ko vertas) ir vėl Motilium. Dar irgi prisipirkau visų čia minėtų žolių- tai irgi geriu. Tiesa, mano daktarė nustebo, kad man viskas atsinaujino- dar nori daryti porą tyrimų- pažiūrėti tulžį ir skrandžio rentgeną. O jum kam darė tokį tyrimą? Nes tipo gal ten kur išvarža yra g.gif
O dėl šaltalankio tai labai gerai šaukštas ryte ir vakare prieš miegą. Man labai padėjo pirmą kartą, kai nuo erozijos balsas buvo dingęs.

sveika, na man ir ziurejo dar tulsi, tai ten ir isvarza kaip ir stempleje. ir is kur to brudo (isvarzu), gal kiekvienas nestuke.gif apdovanojo siuo "dziaugsmu"?
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 30, 19:06)
sveika, na man ir ziurejo dar tulsi, tai ten ir isvarza kaip ir stempleje. ir is kur to brudo (isvarzu), gal kiekvienas  nestuke.gif  apdovanojo siuo "dziaugsmu"?

o kaip turi zmogus jaustis turedamas skrandzio stemples isvarza blush2.gif blush2.gif blush2.gif kas lemia atsiradima g.gif g.gif g.gif o tai pagydoma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2009 01 30, 22:40)
o kaip turi zmogus jaustis turedamas skrandzio stemples isvarza blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif kas lemia atsiradima g.gif  g.gif  g.gif o tai pagydoma 4u.gif  4u.gif

nezinau kaip jauciasi zmones turedami stemples isvarza, nes as jos nejauciu, gal kelis k auksciau skrandzio skausma jutau, bet ne toki ir stipru, taciau kitus pojucius, kurie man atrodo net nesirisa su tuo-gyd priskyre tai stemplei ir kokiam tai refliuksui biggrin.gif-ziniu as dideliu neturiu, todel cia ir sedziu , man ziniu daug suteikia malibu ir kitos merginos smile.gif

kas atsiradima lemia-man ir idomu smile.gif gal gimstama, gal nestumai paveikia, gal dar kas... g.gif

isnykt tai isvarza manau neisnyks, bet simptomus jauciamus gal gali suzlopinti... isvada daryciau, kad tai nepagydoma pilnai ...

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 30, 23:18)
nezinau kaip jauciasi zmones turedami stemples isvarza, nes as jos nejauciu, gal kelis k auksciau skrandzio skausma jutau, bet ne toki ir stipru, taciau kitus pojucius, kurie man atrodo net nesirisa su tuo-gyd priskyre tai stemplei ir kokiam tai refliuksui biggrin.gif-ziniu as dideliu neturiu, todel cia ir sedziu , man ziniu daug suteikia malibu ir kitos merginos smile.gif

kas atsiradima lemia-man ir idomu smile.gif gal gimstama, gal nestumai paveikia, gal dar kas...  g.gif

isnykt tai isvarza manau neisnyks, bet simptomus jauciamus gal gali suzlopinti... isvada daryciau, kad tai nepagydoma pilnai ...

biggrin.gif

Man sakė, jog pagydoma laporaskopinės operacijos būdu. O tau darė skrandžio ir stemplės rentgeną? Ar nesiūlė tokio varianto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 30, 15:35)

ta gydytoja man labai nepatinka pas kuria tu vaikstai. man ji tikra lebeda, zino du pavadinimus ir du tyrimus ir ateiti vel kada. ir taip 100 metu doh.gif
isvarza mato ryjant zarna ir jos dydi, o tas rentgenas slykstus man. ziaugciojau visa likusia diena, nes duoda gerti toki bjaurasti ir daug kartu doh.gif biggrin.gif
Su saltalankiais neisijauskit. savaitele pakaktu, cia geras budas greitam rezultatui, bet pastoviai nerekomenduoja rolleyes.gif

QUOTE(sapokiene @ 2009 01 30, 21:40)
o kaip turi zmogus jaustis turedamas skrandzio stemples isvarza blush2.gif 

nieko nejaucia ir ja turi kas antras pilietis. ji nieko nedaro 4u.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2009 01 31, 00:16)
Man sakė, jog pagydoma laporaskopinės operacijos būdu. O tau darė skrandžio ir stemplės rentgeną? Ar nesiūlė tokio varianto? g.gif

laproskopa daro, jei ji milziniska smile.gif bent Vilniuje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 31, 04:27)
ta gydytoja man labai nepatinka pas kuria tu vaikstai. man ji tikra lebeda, zino du pavadinimus ir du tyrimus ir ateiti vel kada. ir taip 100 metu  doh.gif
isvarza mato ryjant zarna ir jos dydi, o tas rentgenas slykstus man. ziaugciojau visa likusia diena, nes duoda gerti toki bjaurasti ir daug kartu  doh.gif  biggrin.gif
Su saltalankiais neisijauskit. savaitele pakaktu, cia geras budas greitam rezultatui, bet pastoviai nerekomenduoja  rolleyes.gif
nieko nejaucia ir ja turi kas antras pilietis. ji nieko nedaro  4u.gif
laproskopa daro, jei ji milziniska  smile.gif  bent Vilniuje  rolleyes.gif

Supratau, tai žinai pas mus poliklinikoj visai nėra gastroenterologo, o kai ir šeimos gydytojas lievas, tai žinok ji thumbup.gif O jau kai tyrimą skrandžio padarė Koralų poliklinikoj tai tyliu iš viso. Santaruose taip gerai daro, o pas mus taip šlykščiai verysad.gif
Atsakyti
merginos jauciu kuris laikas skausma lyg sunkuma ,skrandzio srityje,, ruginejima gerkleja guzas lyg ir,stovetu, bet ir yra noras vis dazniau ikvepti lyg ir oro trukumas g.gif g.gif g.gif kas cia per velniava,,,,,, geriu renie nes ir rugstimgumas padidejas doh.gif o cia pavojinga blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti