Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(sapokiene @ 2009 02 02, 18:32)
merginos uk nera raniberlo zinokit radau ranitidino,,kaip manot? blush2.gif

na raniberlas ir yra ranitidinas, ta pati sudetis, tik kiti gamintojai smile.gif
Atsakyti
ar yra galimybe kad gali atsinaujinti helico pyloris bakterija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2009 02 02, 20:42)
ar yra galimybe kad gali atsinaujinti helico pyloris bakterija  4u.gif

kiek man gydytojai keli sake, ji atsinaujina sezoniskai-dazniausia rudeni ir pavasari.
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2009 02 02, 19:42)
ar yra galimybe kad gali atsinaujinti helico pyloris bakterija  4u.gif

nuo taves priklausys o ne nuo metu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 02, 21:01)
nuo taves priklausys o ne nuo metu laiku  4u.gif

na panasiais ir man sake, kad ir nuo pacios, bet dazniausia skrandzio sutrikimai kada si bakterija atbunda priklauso ji nuo sezoniskumo. jei tai butu sakes 1 gyd, nesakyciau, bet ta isgirdau is keliu gyd pnvz, is onkologo, is vln gyd. tad manau jie nepasitys gi susitare i viena duda ... man budavo vis bedos spalio - lapkricio men ir pavasari, bet dazniausia rudeni...
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 02 02, 20:10)
na panasiais ir man sake, kad ir nuo pacios, bet dazniausia skrandzio sutrikimai kada si bakterija  atbunda priklauso ji nuo sezoniskumo. jei tai butu sakes 1 gyd, nesakyciau, bet ta isgirdau is keliu gyd pnvz, is onkologo, is vln gyd. tad manau jie nepasitys gi susitare i viena duda ... man budavo vis bedos  spalio - lapkricio men ir  pavasari, bet dazniausia rudeni...

tam reikia rupintis savimi ir imunitetu, nusilpus jam jokio skirtumo ar spalis ar liepa biggrin.gif visad imuniteta reikia ruosti po vasaros iki kitos vasaros. nieko cia naujo neismastysi smile.gif
Atsakyti
taip mano paskutinės zinios apie bakterija....man privaciam aiskino daktaras...ja galima uzsikrėsti nuo indu nuo buciuko gimtadienio proga ar to paties stikliuko isgerimas su uzsikrėstu zmogumi...kitiems ji nieko blogo ir nedaro o kurie linke skrandzio ligu tiems suaktyvėja ir pradeda vėjus krėsti...tai aš jam dabar sakau aš ja išsigydisiu o zinau kad sunus ja turi ir stiproka tai kas bus...tai vat pasaka be galo as ja vel uzsikrėsiu ir po kazkiek laiko ji man vėjus krės...tereiks didesnio streso ir vėl viskas nuo pradziu...šeip kiek aš zinau nuo sezoniskumo priklauso refliuksas o ne bakterijos suaktyvėjamas...sakoma rudeni ir pavasari jis labiausei pasireiskia...o bakterija aktyvėja nuo streso...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 02 02, 21:30)
taip mano paskutinės zinios apie bakterija....man privaciam aiskino daktaras...ja galima uzsikrėsti nuo indu nuo buciuko gimtadienio proga ar to paties stikliuko isgerimas su uzsikrėstu zmogumi...kitiems ji nieko blogo ir nedaro o kurie linke skrandzio ligu tiems suaktyvėja ir pradeda vėjus krėsti...tai aš jam dabar sakau aš ja išsigydisiu o zinau kad sunus ja turi ir stiproka tai kas bus...tai vat pasaka be galo as ja vel uzsikrėsiu ir po kazkiek laiko ji man vėjus krės...tereiks didesnio streso ir vėl viskas nuo pradziu...šeip kiek aš zinau nuo sezoniskumo priklauso refliuksas o ne bakterijos suaktyvėjamas...sakoma rudeni ir pavasari jis labiausei  pasireiskia...o bakterija aktyvėja nuo streso...

o kaip suzinoti ar vaikas ja turi g.gif , nes pas vyra rado, eisiu ir as dar karta tirtis ir del tos pakerijs kad paimtu tyrima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 02 02, 22:40)
o kaip suzinoti ar vaikas ja turi g.gif , nes pas vyra rado, eisiu ir as dar karta tirtis ir del tos pakerijs kad paimtu tyrima g.gif

visi be isimciu turi, tik dauguma normos ribose, o kiti ne (mes) 4u.gif
kad suzinoti reikia ryti zarna, tai gal nekankink vaiko kol sveikas ax.gif
Atsakyti
mes suzinojom ryjant žarna...nes jam to tyrimo reikėjo dėl refliukso ir tuo paciu nustatė bet kadangi jam refliukso nerado ir su skrandziu viskas ok todėl jos negydė...bet jeigu kada užeis nemalonūs pojyciai skrandyje bet jie tikėsimės neuzeis tada ir gydysim
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 02 02, 20:19)
na raniberlas ir yra ranitidinas, ta pati sudetis, tik kiti gamintojai smile.gif

Aš tokio net nežinojau smile.gif Absoliučiai jokio skirtumo, net ir kainos nėra? Nes aš kažkaip anksčiau galvojau, kad ranitidinas yra tik veiklioji medžiaga, slopinanti skrandžio sulčių sekreciją, ir kad įeina į raniberl sudėtį...
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 02 03, 11:51)
Aš tokio net nežinojau smile.gif Absoliučiai jokio skirtumo, net ir kainos nėra? Nes aš kažkaip anksčiau galvojau, kad ranitidinas yra tik veiklioji medžiaga, slopinanti skrandžio sulčių sekreciją, ir kad įeina į raniberl sudėtį...

ant recepto ir raso ranitidin, o vaistinej paduoda raniberl mirksiukas.gif raniberlas tik ofsorinis pavadinimas, cia tas pats kas omeprozol aktavis ir gasec, nes veiklioji medziaga omeprozolis tik gamintojas kitas 4u.gif
Atsakyti