Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

nu betgi sapokiene kiek pamenu mes pernai rasinėjomės ir tu man rasei kad bakterija gydaisi g.gif tai kaip cia yra dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 02 03, 20:04)
nu betgi sapokiene kiek pamenu mes pernai rasinėjomės ir tu man rasei kad bakterija gydaisi g.gif tai kaip cia yra dabar g.gif

PALAUK g.gif g.gif ziurau ziurau ,,kad lyg susirasinejau su daliukas, o ne daliuk,,o kaip patikrinau zinutes tai daliuk drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nu va tai ir rasau kad gydziausi,, jo jo dingusi buvau matyt buvo gerai tongue.gif istikro buvo gerai,, visa vasara nieko nieko tik gal nuo lapkricio jauciau neryskiai rugstis,,o va dabar jau jauciu ir ruginejima ir nevirskinima ,nu vel kazkas negerai,,bet tuo metu,as buvau ir issityriau lt,, o dabar uk, tai reiks kazka galvoti,,pamenu tu man daug padejai thumbup.gif kaip laikais,,kaip tavo skrandziai ,,gal buvo visiskai praeja,,,papasakok,, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2009 02 03, 20:50)
PALAUK  g.gif  g.gif  ziurau ziurau ,,kad lyg susirasinejau su daliukas, o ne daliuk,,o kaip patikrinau zinutes tai daliuk  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  nu va tai ir rasau kad gydziausi,, jo jo dingusi buvau matyt buvo gerai  tongue.gif  istikro buvo gerai,, visa vasara nieko nieko tik gal nuo lapkricio jauciau neryskiai rugstis,,o va dabar jau jauciu ir ruginejima ir nevirskinima ,nu vel kazkas negerai,,bet tuo metu,as buvau ir issityriau lt,, o dabar uk, tai reiks kazka galvoti,,pamenu tu man daug padejai  thumbup.gif kaip laikais,,kaip tavo skrandziai ,,gal buvo visiskai praeja,,,papasakok,, 4u.gif

nu savo nika sutrumpinau buvo labai jau ilgas...šeip man uzeina ir praeina bet jau juokas paėmė kai i privatu nuvariau beveik 3 metus refliuksa gydziau o tas pimt ir kita diagnoze nustato kazkoki dispepsini motorini sutrikima tai daba ir nezinau kas cia yr...niu bet liga panasi...buvo labai stipri bakterija issigydziau bet kad vistiek mėnesi buvo skrandis kaip akmenu prikistas ...ir netyciom uzmaciau kaip moteriskaitė pirko arbata gastrosan tai ir as papirkau tai jau 2 savaitės liuks net kavikės ikalu ir mandarina suvalgau ot biggrin.gif kol vėl dasivarysiu musėt lotuliukas.gif tai vat...o tau nepavydziu jei vel sukilo...bet taip mastau musėt kas ten man bebutu bet vėl atsikartos g.gif nes stresas man peilis skrandukui...o nori nenori vis apturi neticiom
Atsakyti
mergaites noriu paklausti tokio dalykelio.. man gydytoja is pradziu pasake, o dabar ir jus kazkuri paminejot, kad mandarinai labai nesveika.. kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(justuke @ 2009 02 03, 22:26)
mergaites noriu paklausti tokio dalykelio.. man gydytoja is pradziu pasake, o dabar ir jus kazkuri paminejot, kad mandarinai labai nesveika.. kodel? g.gif

citrusiniai didina rugstinguma ir stipriai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o jums taip būna, kad atsirūgsti lyg tokia puvena? Lyg sugedusio danties skonis burnoj būna. g.gif
Malibu, o pas ką vaikštai onkologiniam?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 03, 23:25)
Merginos, o jums taip būna, kad atsirūgsti lyg tokia puvena? Lyg sugedusio danties skonis burnoj būna.  g.gif
Malibu, o pas ką vaikštai onkologiniam?

man ne, atsirugineju, bet standartiskai. pavardes nepamenu, buvau tik karta, per Irniu bendrauju.
jei dingsiu ilgam,tai ligoninej, jau atvaziuoja greitoji verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 04, 00:20)
citrusiniai didina rugstinguma ir stipriai  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif kazkaip net nebuvau pagalvojus.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as tai vis paskaitineju jus, bet sakau reikia prisirasyti ir man, as nezinau kas man yra ...Naujuju metu isvakarese baliavojom, geriau sampana ir tik staigiai pajutau siaubinga skausma beryjant, nu pamaniau rugstys, bet aisku tas skausmas nepraejo, taip idomiai, as ji jauciau ir jauciu tik saltus gerimus gerian, o pav., jei silta arbata, sriuba man nieko....labai skauda duobute po krutine ir siaip skrandziui kazkas yra labai skauda beveik nuolat....na nuejau pas daktara, as beje gyvenu Airijoje ir papasakojau jam savo istorija, jis man israse vaistu, kuriuos turiu gerti 2 savaites ir zeti maista ir gerti gavascon po kiekvieno maisto...

padekit del maisto nebezinau ka ir kaip valgyti, nesvarbu ka valgau vistiek skauda ir tok pilnumo pojutis, vyras su manimi jau nebesusisneka, palikau pikta ragana blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre_G.: 03 vasario 2009 - 23:50
QUOTE(Indre_G. @ 2009 02 03, 23:49)
padekit del maisto nebezinau ka ir kaip valgyti, nesvarbu ka valgau vistiek skauda ir tok pilnumo pojutis, vyras su manimi jau nebesusisneka, palikau pikta ragana blush2.gif

kad palikai ragana, nenuostabu, kaip galima sypsotis kai skauda ir tas nuolatinis skausmas gadina gyvenima ir nuotaika, silpsta organizmas. nekreipk demesio smile.gif
maisto lenteles nuoroda sioje temoje, buk gerute paieskok. turetu buti kazkur visai pradzioje, as jau nebeatrasiu, o geriausia issitirti ar tikrai refliuksas, gal visai kas kita 4u.gif
Del to skausmo ir pilnumo man panasiau i gastrita g.gif jei rastum pirkti ten saltalankiu aliejaus, butu gerai ryte po arbatini sauksteli isgerti, jis smuginis vaistas kai reikia rezultato per keleta dienu 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis...kaip tau malibu sveikata....kas vakar nutiko kad greitaja kvietei...kaip dabar...taip mandarinai apelsinai yra peilis skrandziui kaip malibu rašė jie kelia rugsti juodai ir ju negalima kaip ir vynuogiu...niu bet aš paeksperimantavau ir nebvalgysiu nes bus vėl blogai...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 02 04, 08:38)
labas rytelis...kaip tau malibu sveikata....kas vakar nutiko kad greitaja kvietei...kaip dabar...taip mandarinai apelsinai yra peilis skrandziui kaip malibu rašė jie kelia rugsti juodai ir ju negalima kaip ir vynuogiu...niu bet aš paeksperimantavau ir nebvalgysiu nes bus vėl blogai...

vakar sirdele muse taip, kad sake buvo pavojus gyvybei verysad.gif dabar kaip ir gerai jau
o vynuoges as galiu ir valgau, man jos nieko nedaro wub.gif
Atsakyti