Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(corolla @ 2009 02 16, 22:59)
O Nexiumas nepadejo? Kuo jis skiriasi nuo Raniberlo?

Po Nexium turėjau ramų pavasarį ir vasarą, o va su rudeniu vėl ėmė kartotis rėmuo. verysad.gif Ir šį vakarą vėl ėda rėmuo- nuotaika dingsta dėl to verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxx37 @ 2009 02 15, 12:33)
4u.gif
Sakykit,kaip jusu skarndukai laikosi,kai geriat kitus vaistus.Dabar baisiai apsirgus,tai laikiausi kiek galejau vaistu negerdama,o dabar susiverciu i diena n tableciu ,thera flu,arbatas su citrinom ir spanguolem ,tai jauciu,kad man bus sakes .Jau bijau ir vaistus gert ir be ju dar negaliu,nes liga jau isisenejo.Kaip jus giates tokiu atveju.

Su citrininem arbatelem nejuokauk. isgerk niemesil ir kokiu gripex ar dar, bet ne ten kur rugstis. vaistai dirgins skrandi, nieko nepakeisi 4u.gif

QUOTE(corolla @ 2009 02 16, 21:59)
O Nexiumas nepadejo? Kuo jis skiriasi nuo Raniberlo?

raniberlas momentinis vaistas, o nexium gydo 4u.gif jie visiskai skirtingi ir niekuo nepanasus 4u.gif
Atsakyti
Tai va gyvenau be vaistų- lygiai 2 dienas. Vėl žiauriai ėda rėmuo ir geriu Raniberlą. Taip stengiuosi derinti maistą, bet kažkaip atrodo, jog bloga nuo visko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 17, 23:13)
Tai va gyvenau be vaistų- lygiai 2 dienas. Vėl žiauriai ėda rėmuo ir geriu Raniberlą. Taip stengiuosi derinti maistą, bet kažkaip atrodo, jog bloga nuo visko verysad.gif

Taip taip,toks ir yra jausmas kad bloga nuo visko...bet valgyti kazka vis tiek reikia.As jau stengiuosi kazkaip susitaikyti su ta busena ir nesinervinti labai del to (kol kas tik pastangos,nelabai man tas iseina blush2.gif ),nes viskas tesiasi jau gerokai virs metu,vat tik pinigu vaistams isleistu gaila doh.gif
Atsakyti
Sveikateles mergytes wub.gif As tai jau pradejau galvoti apie stemples diafragmos isvarzos operacija,perkalbejau su viena tokio likimo moterim(ji po operacijos jauciasi visiskai kitas zmogus)ir ta nuomone as jau girdejau ne is vieno zmogiuko wub.gif Bandysiu eiti pas savo l gera gyditoja ir jau siulytis,nebenoriu tu vaistu ir nuolatiniu stresu,nuotaikos pokyciu blush2.gif noriu nors kiek padeti sau,jei 21amzius ir medicinoje yra topks gydimo metodas,kodel kankintis wub.gif
Atsakyti
va man irgi idomu, kazin kokius vaistus teks gerti po operacijos. netikiu, kad ju nebereiks rolleyes.gif kazkaip butu keista be tableciu gyventi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 17, 23:13)

O salia raniberl daugiau jokiu kitu vaistu nenaudoji? kaip ranitidinas (bijau suklyst rasydama pavadinima, sorry) 4u.gif
Atsakyti
Malibu, ar tu nuo skausmo vartoji Nimesil? Siek tiek gripas uzpuole ir ziauriai galva skauda, tai gydytoja Nimesil israse, bet kai perskaiciau informacini lapeli, tai negera pasidare, nes ten apie tokius virskinamojo trakto sutrikimus raso, kad net negera darosi. Ar tau nieko nuo situ vaistuku?
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 02 18, 16:24)
Malibu, ar tu nuo skausmo vartoji Nimesil? Siek tiek gripas uzpuole ir ziauriai galva skauda, tai gydytoja Nimesil israse, bet kai perskaiciau informacini lapeli, tai negera pasidare, nes ten apie tokius virskinamojo trakto sutrikimus raso, kad net negera  darosi. Ar tau nieko nuo situ vaistuku?

as tik ji vartoju, jie vieninteliai maziausiai dirgina virskinamaji trakta ir skrandi. tikrai, tikrai. net greitoji neleidzia man jokiu nuskausminamu kitu, nes tipo gali pakenkti, o sitie labai geri ir mazai itakoja musu negalavimus. man jie nr 1
gydytoja nuolat man ji israso ir nei rugstys sukyla, nes skauda skrandzio, tad drasiai gerk, tik nepadaugink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 17, 23:18)
Taip taip,toks ir yra jausmas kad bloga nuo visko...bet valgyti kazka vis tiek reikia.As jau stengiuosi kazkaip susitaikyti su ta busena ir nesinervinti labai del to (kol kas tik pastangos,nelabai man tas iseina blush2.gif ),nes viskas tesiasi jau gerokai virs metu,vat tik pinigu vaistams isleistu gaila doh.gif

Niu kažkoks absurdas- aš ir laukiu skrandžio rentgeno, o jei jis nieko blogo neparodys- jau pradedu galvoti apie riebalų nusiurbimą blink.gif Nes po antro vaiko užsidėjo po krūtine gelbėjimo ratas. Dar kalbėjau su savo daktare, o ji ir dietologė- tai ji sakė, jog ir tas lašinys gali duoti rėmens kilimą. Jau seniai nevalgau cukraus, riboju miltinius, duonos- sukūdo pilvas- o va lašinys liko. Galvoju, jog gal tie riebalai dėl visko kalti, nes tikrai valgau neriebiai, tik garintą, nieko aštraus, kavos, alkoholio. Merginos, o jūs irgi tokios sveikuolės? ta prasme dėl maisto ir ar neturite riebalo po krūtine?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 18, 18:59)
Niu kažkoks absurdas- aš ir laukiu skrandžio rentgeno, o jei jis nieko blogo neparodys- jau pradedu galvoti apie riebalų nusiurbimą blink.gif Nes po antro vaiko užsidėjo po krūtine gelbėjimo ratas. Dar kalbėjau su savo daktare, o ji ir dietologė- tai ji sakė, jog ir tas lašinys gali duoti rėmens kilimą. Jau seniai nevalgau cukraus, riboju miltinius, duonos- sukūdo pilvas- o va lašinys liko. Galvoju, jog gal tie riebalai dėl visko kalti, nes tikrai valgau neriebiai, tik garintą, nieko aštraus, kavos, alkoholio. Merginos, o jūs irgi tokios sveikuolės? ta prasme dėl maisto ir ar neturite riebalo po krūtine?

as irgi turiu beveik du blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 18, 17:59)

kai sukusi kitur nukris ir ten, beje sportas geriausiai sudegina riebalus 4u.gif
o nusiurbimas toks apsurdiskas reikalas, kad man isvis protu nesuvokiamas rolleyes.gif
Atsakyti