Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 18, 22:04)
clonazepamas yra pats stipriausias raminantis. Nuo ketvirtuko para miegu  lotuliukas.gif  lexotanilis yra pats silpniausias ir priklauso bromazepamu grupei  4u.gif  ir neaisku kokio stiprumo tu gerei pirma. uztenka ir puse tabletes, bet cia jau ne gydymas tada. as cia stiprumus ne pagal savo organizma sprendziu o pagal medicininius terminus  4u.gif
ir apskritai nesuprantu, negi tau darbas svarbiau uz sveikata  g.gif mazink tempus, nes paminklo zinok uz nuopelnus tau nestatys  schmoll.gif
somnols turi analogus diazepama- relium, relanium, seduxen ir kt, tai vidutinio stiprumo vaistas. turetu padet, bet jis labiausiai atpal;aiduoja organizma ir tikrai slopina  4u.gif

Tai as zinau kad clonazepamas stiprus vaistas,bet jis prailginto veikimo ir kazkaip svelniai veikia,aisku,ketvirtuka geriant,kita diena jokio diskomforto nejauciu,tik ramybe tokia,o nuo lexotonilio ir kitu(rudotelis,relanium ir pan.) bunu dar ir kita diena kaip priglusinta,be reakcijos visai.
Somnols veiklioji medziaga-zopiklonas,jo veikimas dar galutinai neistirtas,ir skirtas jis konkreciai nemigai gydyti,ryte po jo atsibundi be zadintuvo ir visiskai zvali smile.gif
Beje,vakar ikaliau clonazepamo,ir ne ketvirti,o puse-tai siandien ir su skrandziu geriau kai issimiegojau,ir nuotaika siokia tokia atsirado,ir darbingumas geresnis,matyt,reiks raminanciu pavartoti,niekur as nedingsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 19, 18:03)

Beje,vakar ikaliau clonazepamo,ir ne ketvirti,o puse-tai siandien ir su skrandziu geriau kai issimiegojau,ir nuotaika siokia tokia atsirado,ir darbingumas geresnis,matyt,reiks raminanciu pavartoti,niekur as nedingsiu ax.gif

kas yra tas clonazepamas? cia panasiai kaip raniberl?
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 02 19, 18:09)
kas yra tas clonazepamas? cia panasiai kaip raniberl?

Nekreipk demesio,cia raminantys,ir stiprus,manau,tau ju tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 19, 17:03)
Somnols veiklioji medziaga-zopiklonas,

internete raso kad priklauso tai paciai grupei kaip ir relanium, diazepamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 19, 17:07)
grubiai tariant dar 40 dienu iki operacijos  rolleyes.gif  dar rami, bet greit pradesiu bijoti  biggrin.gif  kazin kaip ten viskas bus kai suformuos ta dirbtini rauka  rolleyes.gif

gal teko susipazinti su zmogumi kuriam teko patirti ta pacia opercija,, gal neteks vartoti vaistu,,gyvensi kaip ir anksciau,, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 19, 18:53)
internete raso kad priklauso tai paciai grupei kaip ir relanium, diazepamas  g.gif

Gali buti,benzodiazepinams,bet kazkaip kitaip veikia.Jis ir uzmigdo labai keistai,miego nesinori,bet pajunti nuovargi,atsiguli ir uzmiegi,lyg naturaliai,labai daug sapnu sapnuojasi,bet as po jo atsibundu kokia 4h,na siaip man i darba 3-4h keltis reikia,tai gal ir neblogai,visa tablete tai dar bijau gert.Rasei dar del darbo nesiardyt-kad zinok neiseina kitaip,negaliu nedirbti,tai mano vieninteles pajamos,reikia islaikyti save,masina,buta ir dvi merginas,kurios dar vidurinej mokosi,taigi...man tas darbas patinka,tik vat darbo grafikai tokie doh.gif Na bet ka darysi,zinojau,kur einu,negali juk tureti visko iskart,toks gyvenimas doh.gif
Atsakyti
sveikos merginukes,, turiu sese, kuri anzi amzius, nekreipia demesio i save, ruko geria kava,, jau man ji skudziasi skrandziu ilgokai ,ir nesitiria, galu gale priverciau,, nuejo privaciai issityre,,tai zinot tokiso degnozes negirdejusi buvau ,, sako tulzis, yra skrandyje,, ir kaip ji man paaiskino maistas nenukeliauja zarnom i apacia o kazkaip grysta ir virsu suvirskintas,, zinokit gal nusisneku,bet man ji taip sake ,gal ji pati neturi nuovokos,sake paeme tyrima is stemples,, tai ka tiria jei paima stemples megini,, ji nieko per daug nezino ,,bet kaip supratau visai rami,, truputi noriu info jei galite padeti ir apsviesti ,sako ims kraujo tyrimus gal mazakraujyste, kad taip yra,, nu nedaug galiu pasakyti,,pati turiu bedu ,ir gi bet apie tulzi negirdejusi,,kodel grysta i skrandi ,,kas negerai,,glait man padeti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 02 19, 21:41)
sveikos merginukes,, turiu sese, kuri anzi amzius, nekreipia demesio i save, ruko geria kava,, jau man ji skudziasi skrandziu ilgokai ,ir nesitiria, galu gale priverciau,, nuejo privaciai issityre,,tai zinot tokiso degnozes negirdejusi buvau ,, sako tulzis, yra skrandyje,, ir kaip ji man paaiskino maistas nenukeliauja zarnom i apacia o kazkaip grysta ir virsu suvirskintas,, zinokit gal nusisneku,bet man ji taip sake ,gal ji pati neturi nuovokos,sake paeme tyrima is stemples,, tai ka tiria jei paima stemples megini,, ji nieko per daug nezino ,,bet kaip supratau visai rami,, truputi noriu info jei galite padeti ir apsviesti ,sako ims kraujo tyrimus gal mazakraujyste, kad taip yra,, nu nedaug galiu pasakyti,,pati turiu bedu ,ir gi bet apie tulzi negirdejusi,,kodel grysta i skrandi ,,kas negerai,,glait man padeti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man buvo ir vienasyki tulzies skrandi tai pasakė kad tulzinis refliuksas
Atsakyti
sveikutes uzjejau pasisveikint,vis paskaitineju, ziuriu ne viena as cia tokia nuskriausta gyvenimo kaip issivaizdavau blush2.gif biggrin.gif jau 12metu gyvenu su refliuksu ezofagitu, sakyciau jau pabodo, aisku jei nevalgyciau ko negaliu butu kitaip, bet ale taip kvepia sokoladas, ar lasinukai, tai va esu priversta gert vaistus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 02 19, 18:57)
gal teko susipazinti su zmogumi kuriam teko patirti ta pacia opercija,, gal neteks vartoti vaistu,,gyvensi kaip ir anksciau,, biggrin.gif

gaila, bet neteko unsure.gif

QUOTE(denaxa @ 2009 02 19, 19:04)
Na bet ka darysi,zinojau,kur einu,negali juk tureti visko iskart,toks gyvenimas doh.gif

o ka darysi, kai tapsi visai nedarbinga? gal geriau dar truputis maziau pajamu, bet sveika ir laiminga mama bigsmile.gif

QUOTE(Nijolija @ 2009 02 19, 19:41)
sveikos merginukes,, turiu sese,

pabandysiu paaiskint paprastai. skrandzio virsuje yra raukas kuris uzsidaro maistui ikritus, kai jis sutrinka, nebeuzsidaro iki galo ir tai yra refliuksas. skrandzio apacioje tarp dvylikapirstes ir jo yra irgi raukas, jei jis sutrinka, vadina liaudiskai apatiniu refliuksu smile.gif apvirskintas maistas slenka i dvilikapirste, ten tulzis issiskiria, kad ji damusti, o kai nepilnai funkcionuoja apatinis raukas maistas refliukso (spazmo) metu visa turini grazina i skrandi. tulzis patekusi i skrandi iskart pasidaro neveiksminga ir todel reiktu gerti virskinimo fermentus, nes maistas pradeda toliau slinkti zarnynu nedavirskintas ir tai gali sukelti nezmoniskus skausmus 4u.gif tikiuosi aiskiau patapo 4u.gif as tai abu turiu ax.gif

QUOTE(coliuke @ 2009 02 19, 22:44)
aisku jei nevalgyciau ko negaliu butu kitaip, bet ale taip kvepia sokoladas, ar lasinukai, tai va esu priversta gert vaistus...  blush2.gif

pasakysiu ka man sake liepos paskutinem dienom medike " senatvej mirsi nuo vezio" baisiai nuskambejo, nors maista prisiziuriu visad, praejus menesiui nustate priesvezine bukle, kuri super zaibisku greiciu pradejo blogeti, kol atsiduriau onkologiniam tyrimui 4u.gif Gal pasimokink is svetimu, o nelauk kol paciai pasidarys nepageidaujamas pablogejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
niekada zinok malibu apie tai nesusimasciau kol neparasei unsure.gif

mane tai ziauriai pykina visad, prabundu nakti nuo pykinimo, dazniaus nakti, miegu su 2pagalvem kitaip isgriaustu visa gerkle man turbut, jau 5 metai kolkas ramu, bet va pavalgiaus ko riebaus, ar atsigerus ko gazuoto dazniaus supykina... no pykinimo vartoju cerukali jis mano draugas gelbeja mane, tik kad mane labai migdo nuo jo tai nezinau gal reikia po puse tebletes isgert, nes visa kai isgeriu paskui apsnudusi vaikstau visa diena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2009 02 19, 23:20)
niekada zinok malibu apie tai nesusimasciau kol neparasei  unsure.gif 

mane tai ziauriai pykina visad, prabundu nakti nuo pykinimo, dazniaus nakti, miegu su 2pagalvem kitaip isgriaustu visa gerkle man turbut, jau 5 metai kolkas ramu, bet va pavalgiaus ko riebaus, ar atsigerus ko gazuoto dazniaus supykina... no pykinimo vartoju cerukali jis mano draugas gelbeja mane, tik kad mane labai migdo nuo jo tai nezinau gal reikia po puse tebletes isgert, nes visa kai isgeriu paskui apsnudusi vaikstau visa diena  unsure.gif

jei rukyciau, gerciau gazuotus, kirsciau sokoladus ir.t.t- jau buciau turbut kilpa uzsinerusi nuo negalavimu doh.gif matyt kantri esi, jei taip blogai ir vistiek kenki sau unsure.gif negi nenori gyventi sveikai ir nebijot uzsilenkti nuo nepagydomu dalyku. joptararai- susimk ph34r.gif cia ir kitom taip barsiuos. Suaugusios esat, tai ir pasirupinkit savo sveikata, nes ligoniu niekam nereikia schmoll.gif
Atsakyti