Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 25, 17:30)
Man erozijos jaučiasi rėmens deginimu. Būna labai dažnai tas dalykas. Ir dar sausas kosulys- atsirūgsti ir net kosti. Nors va pora dienelių nieko- nors ir laidotuvėse buvau. Tik pastebiu, jog daug geriau ,jei dažnai po mažai valgau, geriau pamiegu ir aišku valgau garintą maistuką. O anksčiau jaučiau atpylimus. Jei pasilankstai, ar grindis plauni.

sveikos merginos
vat ir man buna su gerkle kazkokiu nemalonumu, bet vis nerandu zodziu nusakyti... vat ir dabar atrodo kazkas spaudzia, net springstu, stengiuosi pakelta galva laikyti, bet siandien (nes taip buvo vakar) viskas gerai... jei gumulas gerkleje, tai kiek zinau dazniausia nervinio pagrindo...
o del kosulio doh.gif ... uzsiciklino, kad tai gerl kosulys, bet pulmonologai atrodo randa kazka nuo isisenejimo, kita sav pasakys...- bijau...
bet kosulys mane vos ne nuolat lydi, kartais beveik nejauciu, nes vos kelis k krenksteliu per diena, o buna menesiai 9dabar ramybes metas visas menuo), kai kosau ikyriai daug... alergija kaip ir atmeta, vis neranda tu kazkokiu Ig (kazkas panasaus), manoji cikle tik gerlini, pulmonologai rimti-ziures...suprask g.gif , o grauzima, kai vaistu visai dabar atsisakiau jauciu truputi, bet nenaudoju net ranitidino jau sia sav-stengiuosi valgyti nerugstini maista, bet siaip kai valgiau apelsinu kelias dienas, tai jokiu rugsciu, o kai laikiausi -rugstys kilo. suprask cia tas rugstis, gerlus... kartais pagalvoju, kad gal man uzsisedejimas su vaiku cia soko ant galvos ir lenda ligeles visokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 02 26, 16:08)
sveikos merginos
vat ir man buna su gerkle kazkokiu nemalonumu, bet vis nerandu zodziu nusakyti... vat ir dabar atrodo kazkas spaudzia, net springstu, stengiuosi pakelta galva laikyti, bet  siandien (nes taip buvo vakar) viskas gerai... jei gumulas gerkleje, tai kiek zinau dazniausia nervinio pagrindo...
o del kosulio  doh.gif ... uzsiciklino, kad tai gerl kosulys, bet pulmonologai atrodo randa kazka nuo isisenejimo, kita sav pasakys...- bijau...
bet kosulys mane vos ne nuolat lydi, kartais beveik nejauciu, nes vos kelis k krenksteliu per diena, o buna menesiai 9dabar ramybes metas visas menuo), kai kosau ikyriai daug... alergija kaip ir atmeta, vis neranda tu kazkokiu  Ig (kazkas panasaus), manoji cikle tik gerlini, pulmonologai rimti-ziures...suprask g.gif , o grauzima, kai vaistu visai dabar atsisakiau jauciu truputi, bet nenaudoju net ranitidino jau sia sav-stengiuosi valgyti nerugstini maista, bet siaip kai valgiau apelsinu kelias dienas, tai jokiu rugsciu, o kai laikiausi -rugstys kilo. suprask cia tas rugstis, gerlus... kartais pagalvoju, kad gal man uzsisedejimas su vaiku cia soko ant galvos ir lenda ligeles visokios  g.gif

Sunku pasakyti- aš tai džiaugiuosi, kad man biški geriau. Geriau pamiegu- sveikatos daugiau- tik va ant 2 pagalvių miegu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 02 25, 23:56)
na, man raniberl vieni is pagrindiniu vaistu, kur rankinej nesiojuosi smile.gif o tu ka vartoji tokiais atvejais, kai nebuni namie?

Raniberla geriu du kart per diena (ryte ir vakare) po 300mg.,tai nesiotis su savim nera prasmes,daugiau gerti negalima.O su savim turiu gastalio ciulpiamu tableciu,ju sesias galima per diena suvalgyti,bet as buna ir daugiau suvalgau,jei dirbant nelabai gerai buna,na,vietoj saldainiu... ax.gif dar i darba imdavau jonazoliu ar ramuneliu arbatos,bet jau uzbaigiau savo rinktas zolytes,o pirktiniu nenaudoju smile.gif
Atsakyti
O kai laukiesi, galima Raniberl vartoti? Kokie kiti vaistukai, kai laukiesi?
Atsakyti
QUOTE(Ganda @ 2009 03 01, 20:32)
O kai laukiesi, galima Raniberl vartoti? Kokie kiti vaistukai, kai laukiesi?

Pasitark su gydytoja smile.gif

Merginos, o jums nebūdavo kokių vėmimų su krauju ar tiesiog seilių su krauju? Nežinau nė ką galvot- pasirodo- Mb tokie dalykai buvo, o jis pas daktarus neina. Tai taip susinervinau verysad.gif Jam irgi tipo paskauda tai ten kur skrandis, tai juosiantis skausmas. Jau nežinau nė ką ir galvot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 03 01, 22:33)
Merginos, o jums nebūdavo kokių vėmimų su krauju ar tiesiog seilių su krauju? Nežinau nė ką galvot- pasirodo- Mb tokie dalykai buvo, o jis pas daktarus neina. Tai taip susinervinau verysad.gif Jam irgi tipo paskauda tai ten kur skrandis, tai juosiantis skausmas. Jau nežinau nė ką ir galvot blink.gif

vemti nevemiau, bet kai pajuntu kraujo skoni, zinau, kad eroziju turiu ax.gif ryju zarna ir tai patvirtina. sek dar ismatas, jei juodos, tai skubiai pas medikus 4u.gif man buvo po mamos laidotuviu tokie sutrikimai, kad i wc driau juodai kaip smala, buvo prasidejes vidinis kraujavimas doh.gif ryte ryjau zarna uz babkes ir tikrinausi, tai pasake-pavojaus nera. bet kraujavimas negerai, reikia gydytis rimtai minimum menesi 4u.gif
as visai nieko jauciuosi. savavaliskai nutraukiau vaistukus nuo sirdeles blush2.gif kai pora kart pamirsau isgerti- jauciausi 80 proc gerai, kai su vaistais tik koki 20 doh.gif
speju cia tik magnio trukumas, nes pradejo tymcioti rankos raumuo doh.gif teks pagerti diasporali, manau gerai pades jie man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 02, 02:04)
vemti nevemiau, bet kai pajuntu kraujo skoni, zinau, kad eroziju turiu  ax.gif  ryju zarna ir tai patvirtina. sek dar ismatas, jei juodos, tai skubiai pas medikus  4u.gif  man buvo po mamos laidotuviu tokie sutrikimai, kad i wc driau juodai kaip smala, buvo prasidejes vidinis kraujavimas  doh.gif  ryte ryjau zarna uz babkes ir tikrinausi, tai pasake-pavojaus nera. bet kraujavimas negerai, reikia gydytis rimtai minimum menesi  4u.gif
as visai nieko jauciuosi. savavaliskai nutraukiau vaistukus nuo sirdeles  blush2.gif  kai pora kart pamirsau isgerti- jauciausi 80 proc gerai, kai su vaistais tik koki 20  doh.gif
speju cia tik magnio trukumas, nes pradejo tymcioti rankos raumuo  doh.gif  teks pagerti diasporali, manau gerai pades jie man  rolleyes.gif

Aš ir geriu magnį- paprastą- visai nieko jis man ir dar ežiuolę- imunitetui pastiprinti-tai daug geriau jaučiuosi ir skrandžio nedirgina smile.gif Ačiū- rytoj varom į Santarus, žiūrėsim, ką mano vyrui pasakys, nors aš taip bijau verysad.gif
Atsakyti
O kokia eziuole perki?
Atsakyti
sveikos merginos oi kaip ramu g.gif nu va turiu beda ir as ,rado bakterija, bet zinokit ,praeitais metais lygiai tuo paciu metu as irgi ja turejau ,lyg ir isgijau ,bet vel rado? tai kaip suprasti kodel ,? ar tai pavojinga? gal galite pasakyti is savo patirties,? tiesa mano vyras ja turejo ir issigyde pries naujus, g.gif esu sunerimusi,o cia uk ,nelabai turiu su kuo pakalbeti del to ,gal reiktu rimtesniu tyrimu,? nu nezinau ,patarkit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 03 03, 22:17)
sveikos merginos oi kaip ramu  g.gif  nu va turiu beda ir as ,rado bakterija, bet zinokit ,praeitais metais lygiai tuo paciu metu as irgi ja turejau ,lyg ir isgijau ,bet vel rado? tai kaip suprasti kodel ,? ar tai pavojinga? gal galite pasakyti is savo patirties,? tiesa mano vyras ja turejo ir issigyde pries naujus, g.gif  esu sunerimusi,o cia uk ,nelabai turiu su kuo pakalbeti del to ,gal reiktu rimtesniu tyrimu,? nu nezinau ,patarkit  4u.gif  4u.gif

is ko nustate tyrima, is kraujo?
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 04, 19:05)
is ko nustate tyrima, is kraujo?

sveikute malibu ,kaip tu laikais, jau ne daug laiko iki operacijos doh.gif nugi zinok man nustate is kvepavimo ,, teko gerti kazkoki slapala, matai tu internete gali rasti info apie tai ,bet lt, neatlieka paskaityk ,sako kad dar perbrangu siusti i lt, si tyrima, jis labai tikslus, kaip kalbejau su cia esanciais medikais sake jau senai jie nustojo daryti is kraujo nes netikslu, taip kad geriu antibiotikus,laukiu pasisakymo kam atsinaujino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 03 04, 17:53)
sveikute malibu ,kaip tu laikais, jau ne daug laiko iki operacijos  doh.gif  nugi zinok man nustate is kvepavimo ,, teko gerti kazkoki slapala, matai tu internete gali rasti info apie tai ,bet lt, neatlieka paskaityk ,sako kad dar perbrangu siusti i lt, si tyrima, jis labai  tikslus, kaip kalbejau su cia esanciais medikais sake jau senai jie nustojo daryti is kraujo nes netikslu, taip kad geriu antibiotikus,laukiu pasisakymo kam atsinaujino  blush2.gif

nu nezinau kaip su tuo kvepavimu, manau nesamone kaip ir su krauju. as pasitikiu tik kai daro is skrandzio sulciu, nes jose rugstis, tai manau tik jose ir bakterija gerai tiksliai matosi smile.gif
jei jau geri antibijotikus, tai patarimu nereikia. as turbut supuciau is vidaus jei gerciau tu antibijotiku, kiek jus cia visos geriat unsure.gif
siandien tik is ligonines grizau, jauciuosi dar siektiek silpna. o operacija po 3 sav su vos vos. tikiuosi lesu pakaks, nes vaiku operaciju jau nebedaro blink.gif tipo lesu nebera doh.gif
Atsakyti