Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

Sveikos, merginos.

Šiaip gyvenu pakankamai sveikai, nerūkau, alkoholio neperdozuoju. Su persivalgymais - kartais būna. Tačiau pakankamai dažnai kamuoja rėmuo. Ar jau galėčiau įtarti GERL? Nes pas daktarus daktarus kol kas nebuvau.
Šiaip esu mėgstanti kavą, šokoladą, vyną. Ar jie labai galėtų įtakoti šios ligos atsiradimą?
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 13, 21:54)
thumbup.gif 
kaip savijauta

vos apsiejau be greitosios, dabar galiu kentet, tai vadinasi neblogai, tik sirdis gerokai silpsta, o tas neramina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 01 13, 21:56)
Sveikos, merginos.

Šiaip gyvenu pakankamai sveikai, nerūkau, alkoholio neperdozuoju. Su persivalgymais - kartais būna. Tačiau pakankamai dažnai kamuoja rėmuo. Ar jau galėčiau įtarti GERL? Nes pas daktarus daktarus kol kas nebuvau.
Šiaip esu mėgstanti kavą, šokoladą, vyną. Ar jie labai galėtų įtakoti šios ligos atsiradimą?

CIA rasi apie remeni ir GERL
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 01 13, 21:56)
Sveikos, merginos.

saikinga remens grauzima turi ir sveiki zmones, o jei daznai, tai gali itarti. pries kelius postus imeciau pora straipsniu. ten paskaityk ir nuspresi, o pas gydytoja butinai kreiptis reikia, nes man pirmus 2 metus net remuo neede 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 13, 22:02)
vos apsiejau be greitosios, dabar galiu kentet, tai vadinasi neblogai, tik sirdis gerokai silpsta, o tas neramina  unsure.gif

Ryt apie tai pasakyk savo daktariukui ir apie tai, kaip buvo blogai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 13, 22:08)
Ryt apie tai pasakyk savo daktariukui ir apie tai, kaip buvo blogai...  unsure.gif

Sake maniskis ryt kartu eis, nes zadejo rekti kad nieko nedaro smile.gif ba,ba, kad pabodo invalide salia, tipo lai gydo smile.gif
pranesiu kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 13, 22:11)
Sake maniskis ryt kartu eis, nes zadejo rekti kad nieko nedaro  smile.gif  ba,ba, kad pabodo invalide salia, tipo lai gydo  smile.gif
pranesiu kaip sekesi  4u.gif

O bigsmile.gif geros naujienos. B parode demesi is geros puses thumbup.gif
Lauksim geru ziniu.
Sekmes. Mes su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už nuorodas wink.gif Rėmuo tikrai rečiau kankina nei du kartus per savaitę, užtenka raniberl. Tai gal aš ir nesergu... O jums raniberl jau, aišku, nebelošia?
Atsakyti
Malibu,
Tikrai gerai, kad vyras su tavim eis, gal jis ka nors tau laimes parekaudamas thumbup.gif Man niekaip nedaeina kaip tie daktarai nieko nedaro, kai tu taip blogai jautiesi ir tau tokie priepuoliai uzeina g.gif Nesuprantu as ju huh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austejyte: 13 sausio 2009 - 22:24
QUOTE(corolla @ 2009 01 13, 22:20)
Dėkui už nuorodas wink.gif Rėmuo tikrai rečiau kankina nei du kartus per savaitę, užtenka raniberl. Tai gal aš ir nesergu... O jums raniberl jau, aišku, nebelošia?

va sis issamesnis, kad suprasti ar yra tau gerl
Klaida, kad jis vaziuos, nieko nereiskia, nuvaziuoja ne pirma karta, bet taip ir nebeuzeina kartu, arba prisneka nesamoniu, kad geda doh.gif
tiesiog jam atsibodau kaip ligone verysad.gif tai vis prikisa
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 01 13, 23:20)

Losia, tik reikia 300 mg dozes ax.gif
Tau turbut ir 150 mg uztenka.
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 01 13, 22:20)

Pvz. as niekada nesu gerusi Raniberl.

QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 13, 22:24)
Klaida, kad jis vaziuos, nieko nereiskia, nuvaziuoja ne pirma karta, bet taip ir nebeuzeina kartu, arba prisneka nesamoniu, kad geda  doh.gif
tiesiog jam atsibodau kaip ligone  verysad.gif  tai vis prikisa

nu nieko sau mad.gif
tada geriau jau vienai vaziuoti

O as jau galvojau wub.gif
Atsakyti