QUOTE(klaida @ 2009 01 14, 09:46)
va tau ir gydykis dieta

as ir sakau, kad man tik tam kartui geriau buna, kai organizmas pripranta vel tas pats
Galvugalio pakelti negaliu, nes turiu problemu su stuburu ir reikia kaip tik ant kuo mazesnes pagalves miegoti, kad tiesus stuburas butu
Malibu, kaip sekesi
Taisiklinga mityba ir subalansuota yra pagrindas , bet tai dar nereiskia, kad ivyks stebuklas, bet gali ir taip buti, o jei slamsit viska kas po ranka, tai tikrai baigsisliudnai
O su tuo pakelimu ir as negaliu, bandziau, bet teko grazinti pradine padeti. Man osteohondroze, tai tik tiesiai galiu miegot antraip nuo skausmo klykiu
Apie mane truputi keliom eilutem zemiau
QUOTE(pievutė @ 2009 01 14, 10:19)
As pastebejau , kad man nuo tu kosiu dar blogiau,kai uzvalgau "normalesnio" maisto kentet galima

Aisku tie pieniski produktai nelabai
Ar esat bandziusios moliugu seklu pakramtyt kai rugstys sukyla, neseniai viena bendradarbe patare , visai padeda
nu ne nuo kosiu blogiau, o nuo pieno arba ju kiekio

As praktikuoju ne krupas ir ne koses, o zuvi pamegau garu puode, darzoves, atradau kitoki maitinimasi ir atrodo tureciau but kaip nendre, bet ne, kaip kiaule storeju, o vyras saukia, kad nuo nevalgymo tuoj numirsiu
Seklas megstu, bet kadangi nuo refliukso kazkiek dusina, tai jas valgydama pradedu sunkiau kvepuoti
O dabar apie save. ryte nuvaziavau pas profesoriu savo, pakisau popierius kas buvo pries 6 sav ir kas dabar, paklause kaip jauciuosi, pasakiau viska, o maniskis tik pridure " kad zmona sako, jog nebenori gyventi". tai tas ciupo mobilu nieko nesakes ir laikydamas paskutines isvadas uzregistravo pas chirurga kitam antradieniui

paklausiau ar galiu gerti raminanciu kokiu, nes emociskai nebepavezu fiziniu negalavimu, tai sake net naudinga refliuksininkams pagert koki kursa xanax ar kitu nestipriu. o as nutariau gerti puse tabletes lexotanil
siandien kolkas neblogai, tik naktis nekokia buvo