Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

oi merginos, netycia per google ilindau i kazkoki sveikatos foruma, tai refliukso tema kai paskaiciau, tai net skrandi susuko biggrin.gif
vienas saukia kad tris paras gere sidra ir po to negalejo nuo skausmu miegot, o cia irgi nukopinau neiskentus:

Man tai paskutinėm dienom teko gert daug nuskausminamųjų, Ibuprofeno, Nimesilo, dar kavos pagėriau neįprastai daug, Vit C sukramtydavau po dvi į dieną ir... dabar kažkas keisto darosi. Ko beparagaučiau - sukyla baisus kartumas gerklėje, kuo toliau, tuo stipresnis Rėmens tarsi nėra, bet skrandį šiek tiek skauda.
Ot nesąmonė

O wikipedia rašo, kad 2006 m. tyrimai parodė, kad jokios dietos nepadeda prie skrandžio refliukso. Teigiama, kad kojos galvūgalio pakėlimas padeda

ir tokie ten visi sedi ir ale "protingai" patarineja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na vat ir aš jei ir šiąnakt tas skrandis neleis užmikt ryt eisiu pas gydytojus.. doh.gif verysad.gif nes taip dar nebuvo kaip šiandien.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2009 01 13, 23:19)
Na vat ir aš jei ir šiąnakt tas skrandis neleis užmikt ryt eisiu pas gydytojus.. doh.gif  verysad.gif  nes taip dar nebuvo kaip šiandien.. verysad.gif

isgerk truputeli (ne daug) siltos arbateles ir stenkis negalvot ir tikrai uzmigsi. ikalk kokio valerijono tabletyte ar kazko kas ramina ir migdo 4u.gif jei nesistengsi pamirsti , kad turi skrandi- ir nepraeis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 13, 23:19)
O wikipedia rašo, kad 2006 m. tyrimai parodė, kad jokios dietos nepadeda prie skrandžio refliukso. Teigiama, kad kojos galvūgalio pakėlimas padeda  [/i]
ir tokie ten visi sedi ir ale "protingai" patarineja  doh.gif  doh.gif  doh.gif

va tau ir gydykis dieta doh.gif as ir sakau, kad man tik tam kartui geriau buna, kai organizmas pripranta vel tas pats doh.gif
Galvugalio pakelti negaliu, nes turiu problemu su stuburu ir reikia kaip tik ant kuo mazesnes pagalves miegoti, kad tiesus stuburas butu doh.gif
Malibu, kaip sekesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 14, 09:46)
va tau ir gydykis dieta  doh.gif  as ir sakau, kad man tik tam kartui geriau buna, kai organizmas pripranta vel tas pats  doh.gif 
Galvugalio pakelti negaliu, nes turiu problemu su stuburu ir reikia kaip tik ant kuo mazesnes pagalves miegoti, kad tiesus stuburas butu  doh.gif 
Malibu, kaip sekesi  g.gif

As pastebejau , kad man nuo tu kosiu dar blogiau,kai uzvalgau "normalesnio" maisto kentet galima lotuliukas.gif Aisku tie pieniski produktai nelabai schmoll.gif
Ar esat bandziusios moliugu seklu pakramtyt kai rugstys sukyla, neseniai viena bendradarbe patare , visai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2009 01 14, 10:19)
Ar esat bandziusios moliugu seklu pakramtyt kai rugstys sukyla, neseniai viena bendradarbe patare , visai padeda mirksiukas.gif

As tai ne, nes man nekyla rugstis. Gal kitos ka parasys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 14, 09:46)
va tau ir gydykis dieta  doh.gif  as ir sakau, kad man tik tam kartui geriau buna, kai organizmas pripranta vel tas pats  doh.gif 
Galvugalio pakelti negaliu, nes turiu problemu su stuburu ir reikia kaip tik ant kuo mazesnes pagalves miegoti, kad tiesus stuburas butu  doh.gif 
Malibu, kaip sekesi  g.gif

Taisiklinga mityba ir subalansuota yra pagrindas , bet tai dar nereiskia, kad ivyks stebuklas, bet gali ir taip buti, o jei slamsit viska kas po ranka, tai tikrai baigsisliudnai mirksiukas.gif
O su tuo pakelimu ir as negaliu, bandziau, bet teko grazinti pradine padeti. Man osteohondroze, tai tik tiesiai galiu miegot antraip nuo skausmo klykiu rolleyes.gif
Apie mane truputi keliom eilutem zemiau mirksiukas.gif

QUOTE(pievutė @ 2009 01 14, 10:19)
As pastebejau , kad man nuo tu kosiu dar blogiau,kai uzvalgau "normalesnio" maisto kentet galima lotuliukas.gif Aisku tie pieniski produktai nelabai schmoll.gif

nu ne nuo kosiu blogiau, o nuo pieno arba ju kiekio 4u.gif As praktikuoju ne krupas ir ne koses, o zuvi pamegau garu puode, darzoves, atradau kitoki maitinimasi ir atrodo tureciau but kaip nendre, bet ne, kaip kiaule storeju, o vyras saukia, kad nuo nevalgymo tuoj numirsiu lotuliukas.gif
Seklas megstu, bet kadangi nuo refliukso kazkiek dusina, tai jas valgydama pradedu sunkiau kvepuoti blush2.gif
O dabar apie save. ryte nuvaziavau pas profesoriu savo, pakisau popierius kas buvo pries 6 sav ir kas dabar, paklause kaip jauciuosi, pasakiau viska, o maniskis tik pridure " kad zmona sako, jog nebenori gyventi". tai tas ciupo mobilu nieko nesakes ir laikydamas paskutines isvadas uzregistravo pas chirurga kitam antradieniui rolleyes.gif paklausiau ar galiu gerti raminanciu kokiu, nes emociskai nebepavezu fiziniu negalavimu, tai sake net naudinga refliuksininkams pagert koki kursa xanax ar kitu nestipriu. o as nutariau gerti puse tabletes lexotanil 4u.gif
siandien kolkas neblogai, tik naktis nekokia buvo 4u.gif
Atsakyti
Na tikekimes, kad pagaliau pajudejo tavo reikalai cool.gif
Idomu ka chirurgas pasakys
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 14, 11:44)
Na tikekimes, kad pagaliau pajudejo tavo reikalai  cool.gif
Idomu ka chirurgas pasakys

ir man taip atrodo, nes asmeniskai profesorius susiskambino ir paprase, tai matysim, o tas chirurgas sake laikomas visu chirurgu "Dievu" (pavarde uzsirasiau, tik nepamenu dabar atmintinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 14, 11:50)
ir man taip atrodo, nes asmeniskai profesorius susiskambino ir paprase, tai matysim, o tas chirurgas sake laikomas visu chirurgu "Dievu" (pavarde uzsirasiau, tik nepamenu dabar atmintinai  blush2.gif

Gerai, kad pasiunte pas "zemiska Dieva", o nepaliko laukti "dangiskojo Dievo" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 14, 11:57)
Gerai, kad pasiunte pas "zemiska Dieva", o nepaliko laukti "dangiskojo Dievo"  mirksiukas.gif

kazin aR tas zemiskasis nepiks dangiskojo valiai biggrin.gif na lieka palaukti ir suzinoti. svarbu belaukiant gerai jaustis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 14, 12:05)
svarbu belaukiant gerai jaustis  thumbup.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti