Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas

QUOTE(Kristukas94 @ 2010 12 20, 21:38)
cia tos rugstys taip veikia gerkle.ir man taip buvo ,ir kosejau pastoviai.pabandykit ir jus medu su siltu vandeniu ryte pries valgi.man tikrai padeda.nuo vaistu tik bloga buvo.as rezultata pajauciau gana greit.

dabar antras rytas semenu aliejaus isgeriu sauksteli ant tuscio skrandzio, bandysiu sendien sveikai maitintis smile.gif ir jokios kavos . bet jau taip vargina ta gerkle siaubas. sendien tirsiuosi skydliauke ir jei ten viska stvarkoi tai reiks tada pas skrandzio gydytojus keliauti. kaskada bandziau gerti omeprozolio bet pradejo skaudeti skrandi, tai gal tu rugsciu nera jei nuo jo skauda ?
Atsakyti
Sveikos metgaites 4u.gif
Atsitabarabaninu pas jumis . Turiu ta pacia problema kaip dauguma jums ax.gif Dar po echoskopijos skrandzio rado isvarza II laipsnio , uzdegima , skrandzio ir dvylikapirstes opa, nu zodziu visa puokste . Ka nesuvalgau atpilu kaip leliukas ,baisu ... verysad.gif
Noriu paklaust ka valgot ,nes jau nezinau ,atsibodo koses ... daugiau nenesa smegenine
Atsakyti
na man jaucesi po truputi pagerejimas nuo molio. rugsciu maziau, nezinau gal savo daro ir tikejimas tuo ka darai. visada pirma gydausi naturaliai,nors nesu pries ir hemija jeigu jinai reikalinga. mano senele buvo zolininke, todel jau nuo mazens zinau naturalius gydymosi budus ir sekmingai juos naudojuuser posted image
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2010 12 22, 09:23)
na man jaucesi po truputi pagerejimas nuo molio. rugsciu maziau, nezinau gal savo daro ir tikejimas tuo ka darai. visada pirma gydausi naturaliai,nors nesu pries ir hemija jeigu jinai reikalinga.  mano senele buvo zolininke, todel jau nuo mazens zinau naturalius gydymosi budus ir sekmingai juos naudojuuser posted image

Prasyciau placiau , kas tas yra ,kur gauti ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 22 gruodžio 2010 - 08:34
QUOTE(Elija* @ 2010 12 21, 16:09)
Sveikos metgaites  4u.gif
Atsitabarabaninu  pas jumis . Turiu ta pacia problema kaip dauguma jums  ax.gif  Dar po echoskopijos skrandzio rado isvarza II laipsnio , uzdegima , skrandzio ir dvylikapirstes opa, nu zodziu visa puokste  . Ka nesuvalgau atpilu kaip leliukas ,baisu ...  verysad.gif
Noriu paklaust ka valgot ,nes jau nezinau ,atsibodo koses ... daugiau nenesa smegenine

sveikos 4u.gif kažkada seniai lankiausi pas jus.. turiu ir aš šią bėdą..bet ji man yra grynai tik nuo streso.. štai ir dabar..sesija baigėsi.. per ją kažkaip laikiausi..gal neleidau sau atsipalaiduot..o dabar jau antra diena vėl sukandus dantis vaikštau.. vėl blogai.. tik žinau, kad niekas nepadės, kaip tik ramybė.. tad tenka laukti..
omeprazolis man netinka..(pasak gydytojos taip būna retai..bet..) doh.gif naudoju ranigast ir almageliA (jį kai jau labai blogai būna).
kas iš maisto man labai padeda bananai.. g.gif nžn ar jie realiai tinka.. bet po košių ir po banano būna geriau 4u.gif
sveikaltėlės visoms 4u.gif
Atsakyti
as pirkau e parduotuveje via naturalis. argital zaliasis molis. yra internete apie gydyma moliu nemazai aprasyta. as turiu knyga Gydo dievas ir gamta rusu autoriaus cituoju/...jo gerimas ypac efektyvus sergantiems virskinimo trakto ligomis. visas skrandzio ir zarnyno ligas galima isgydyti geriant moli./ pas mane kruvos knygu naturalios medicinos tema. tuo labai domiuosiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 12 22, 09:47)
sveikos 4u.gif  kažkada seniai lankiausi pas jus.. turiu ir aš šią bėdą..bet ji man yra grynai tik nuo streso.. štai ir dabar..sesija baigėsi.. per ją kažkaip laikiausi..gal neleidau sau atsipalaiduot..o dabar jau antra diena vėl sukandus dantis vaikštau.. vėl blogai.. tik žinau, kad niekas nepadės, kaip tik ramybė.. tad tenka laukti..
omeprazolis man netinka..(pasak gydytojos taip būna retai..bet..)  doh.gif  naudoju ranigast ir almageliA (jį kai jau labai blogai būna).
kas iš maisto man labai padeda bananai..  g.gif  nžn ar jie realiai tinka.. bet po košių ir po banano būna geriau 4u.gif
sveikaltėlės visoms 4u.gif

Per mokslus ir as kogero isivariau sia beda doh.gif Man lygiai kaip tau po sesijos paumeja ...
Man bananas visiskai ne , griauzia remuo nuo ju ir atpilu lauk...

QUOTE(DIA-40 @ 2010 12 22, 11:20)
as pirkau e parduotuveje via naturalis. argital zaliasis molis. yra internete apie gydyma moliu nemazai aprasyta. as turiu knyga Gydo dievas ir gamta rusu autoriaus cituoju/...jo gerimas ypac efektyvus sergantiems virskinimo trakto ligomis. visas skrandzio ir zarnyno ligas galima isgydyti geriant moli./  pas mane kruvos knygu naturalios medicinos tema. tuo labai domiuosiuser posted image

Man tai mama nupirko kazkoki latviska balzama PROMIOD , su pikiu ir kedru aliejum ,tai tikrai geriau nuo jo ax.gif
Atsakyti
taip si liga tai jautriu zmoniu liga. ji paumeja po streso. nes skrandis ypatingai susietas su nervais. nezinau ar imanoma visai nuo to pagyti. svarbiausia ,kad tos rugsties visiskai sunaikinti jokiu budu negalima/ka tai daro omeprazolis, blokuoja jos skyrimasi i skrandi/ . nuo to bus dar blogiau. tada maistas nesivirskins ,o pus skrandyje. reikia stengtis visokiais naturaliais budais tai reguliuoti ,kad islaikyti pusiausvira. man mama is anglijos dar parveza naturaliu fermentu enzyme formula vadinasi. 9 fermentai naturalus. jie irgi padeda.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif nu as nzn kur detis... po gimdymo cia man vienos bedos, nors nestumo metu nevemiau, bet pykino... o daa nugars maudimas, pykinimas, skausmas skrandyje, tai sonuose..... kadangi maitinu, gyd tik renie leido ir nuo nervu sedatif pradejau gertt.. esu labai jautri, stresine tokia... sad.gif pries metus tyre skrandi, ir skaudedavo, pykindavo, bet viskas tvarkoj, tik berods neuzsidarineja ar kazkas.. beto jauciu rugstuma, ir atroo dirba skrandis, nervinuosi.... gomus leliukui streso turejau, tai i minusa su kg nuvariau..... ir siaip galva svaiguliuoja, negaliu.... atrodo kad "nenurijus" kazko, kazkas "pastrige"..... bijau ta zarna ryti... bet jai nepageres, gyd liepe ateiti.....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Baigiau vaistu Nolpaza ir Lanzul kursa,ryte geriu semenu alieju,pradzioje sioks toks pagerejimas buvo,bet dabar vel tas pats,beje ir maitinimosi yprocius keiciu,bet kasnis vis jauciasi ir plius gerkleje atsirado toks jausmas,tarsi sproginetu burbuliukai,kaip sampano,net nemoku paaiskinti doh.gif Atsibodo tas jausmas verysad.gif

O jums reikejo ryti zarna?Galvoju registruotis pas gastreonologa g.gif
Atsakyti
priezastis dar gali buti tulzies pusle. o jei nevirskina maisto tai ir kasa nepagamina pakankamai fermentu. cituoju is knygos/...kai blogai veikia prievarcio voztuvas skiriantis skrandi nuo dvylikapirstes zarnos ,ir del to i skrandi isilieja labai toksiska tulzis. stipriai grauzia remuo .jei taip kartojasi nuolat ,susergama gastritu ir kaip jo priezastis nurodomas per didelis rugstingumas. tai,zinoma,nasamone,nes skrandyje ir turi buti didelis rugstingumas,kitaip tai butu jau liga.nenormali tulzis sudirgusioje 12-pirsteje zarnoje gali sukelti nudeginima tulzimi. ../
Papildyta:
p.s./...tokiems simptomams pasalinti ir diagnozei isgydyti tonomis gaminamos itin populiarios rugstinguma mazinancios piliules ,geliai ir kitokie vaistai ,kuriuose esantys aliuminio elementai,beje ,yra labai kenksmingi. ../isvada. organizmo valymas. pabadauti . daug skysciu.
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 12 24, 14:25)
Sveikos 4u.gif Baigiau vaistu Nolpaza ir Lanzul kursa,ryte geriu semenu alieju,pradzioje sioks toks pagerejimas buvo,bet dabar vel tas pats,beje ir maitinimosi yprocius keiciu,bet kasnis vis jauciasi ir plius gerkleje atsirado toks jausmas,tarsi sproginetu burbuliukai,kaip sampano,net nemoku paaiskinti doh.gif Atsibodo tas jausmas verysad.gif

O jums reikejo ryti zarna?Galvoju registruotis pas gastreonologa g.gif

as jau zarna ryjau kokius 6 kartus, nu malonumas tai mazas, pries tai visa nakti blogai miegu.man nolpaza nepadeda tai geriu nexium, jau antrus metus doh.gif
Atsakyti