Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas

Dėl to Klux,tai tiesiog nueikit,kad ir į kokią Cameliją ir paprašykit,kad kompe pažiūrėtų,kuri jų vaistinė Jūsų mieste jį turi.Nereiks lakstyt.Tą patį galit padaryt ir Gintarinėj ir Eurovaistinėj. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas 81 @ 2010 11 16, 01:25)
Aš tai šio tirpalo klausiau 3 skirtingose vaistinėse, tai niekur neturi... Tai nežinau kaip gaut net pabandymui  smile.gif

Ir asniekur neradau.Man rods yra tik vienintelis sansas internetine vaistine.Ten rodo kad turi.
Papildyta:
QUOTE(Algimute @ 2010 11 15, 13:35)
Sveikos, as jau 4metai turiu sia beda" refliuksa" ....vaistai nepadeda, atsisakiau visko kas kelia rugstis, bet vistiek tas pats....nezinau ko griebtis...uzsisakiau aloe vera sulciu...paziuresiu gal pasitaisys bukle...
Papildyta:
ranibelas ir omeprozolis bent jau man nepadejo....dabar net negeriu...geriau sauksta semenu aliejaus isgeriu kad rugstis numustu...nusivyliau vaistais" juodai" ...ieskau kitokiu budu gydytis

Zinokit ir as taip pat,tik pilvo putimas ,zarnyno skausmas man budavo geriant vaistus.nuo Nolpazos is vis pykino,galva skaudejo,skrandi...nebezinojau kur detis.Vienas daiktas kas dabar tikrai padeda yra Simkunaites zoleliu rinkinys normaliam rugstingumui palaikyti.ji su saldymedziu,labai saldi.geriama po valgio.man tikrai padeda.is vis siam musu reikalui saldymedis labai turetu paded,kiek jau skaiciau.ir i to tirpalo klux sudeti ieina saldymedis.
Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif
Turiu tokį klausimą, gal kas yra buvę panašioje patirtyje. Refliuksą turiu jau kokie 3 metai. Nuolat turiu gerti emoprozolį arba kitus vaistus. kelias dienas nepagėrus žiauriai ėda gerklę ir pykina. Bet dabar įtariu, kad laukiuosi, aišku eisiu pas gydytoją, bet gal jūs žinot kaip su tais vaistais nėštumo metu?
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2010 11 26, 20:40)
Laba diena merginos 4u.gif
Turiu tokį klausimą, gal kas yra buvę panašioje patirtyje. Refliuksą turiu jau kokie 3 metai. Nuolat turiu gerti emoprozolį arba kitus vaistus. kelias dienas nepagėrus žiauriai ėda gerklę ir pykina. Bet dabar įtariu, kad laukiuosi, aišku eisiu pas gydytoją, bet gal jūs žinot kaip su tais vaistais nėštumo metu?

nestumo metu ju negalima naudoti, isskyrus Renny 4u.gif
Atsakyti
O man vel paumejimas,pasiemiau nedarbinguma,sedziu namie...sad.gif Vienas kolega sake issigyde alijosiu valgydamas,tai dabar valgau ir as ji-tiesiog atsipjauni gabaliuka,nuimi spygliukus ir suvalgai,pries valgi smile.gif Rugstis nuima,paskui maistas lengviau lenda.Dar zoleliu kazkokiu nusipirkau,+ aisku kruva tableciu doh.gif O svarbiausia reikia atsimiegoti,tada viskas praeis... ax.gif
Atsakyti
o as dziaugiuosi kolkas,nebekyla tos bjaurybes.matyt medus su siltu vandeniu tikrai padeda.o daug to alijosiaus reikia suvalgyt?
Atsakyti
sveikos merginos...turiu ir as tokia bedele....kakla maudzia...spaudzia...o su rugstim gyvenau ilgai...ale to nesuvokiu kol gerklej nepajutau kasnio unsure.gif dbr vaistai..rezimas ir gydimas.
sakykit..gal kas zinot..ar sūrį galima valgyt..nebus blogiau?
Atsakyti
man tai nuo surio nieko blogo nebuna
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2010 12 15, 15:43)
sakykit..gal kas zinot..ar sūrį galima valgyt..nebus blogiau?

Man gydytoja sakė, kad galima valgyti ir sūrį, bet reikėtų rinktis liesesnį...
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2010 12 15, 11:43)
o as dziaugiuosi kolkas,nebekyla tos bjaurybes.matyt medus su siltu vandeniu tikrai padeda.o daug to alijosiaus reikia suvalgyt?

O vandeni su medumi geriate ant tuscio skrandzio? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
man padeda greitai rugstis apmazinti ir skausma pasalinti: Almagel A.
Ir kaina priimtina smile.gif ~10-11 Lt. cia yra geriamas, kaip sirupiukas, tik aisku negalima jo vartot kaip nuolatini vaista smile.gif
Atsakyti
Labas, ir as noriu paklausti, kaip gydotes gerkle doh.gif ,kokiom priemonem. Man jei ne ta baisi gerkle -perstinti ir paraudus, tai kitokiu refliukso blogumu, gal net ir nejausciau g.gif Dariausi tyrima, tai diagnoze, kad isvarza yra, o siaip skrandis ir stemple viskas ok..... ax.gif
Atsakyti