Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas

[quote=denaxa,2011 01 25, 18:12]
Turguj gali rasti nusipirkti vazoneli,o paskui pasidauginsi,greit auga jis smile.gif Dar galima rasti daugiabuciu laiptinese doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Cia tai ideja,net nepagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 01 23, 12:40)
Saltalankiu aliejus nekelia rugstingumo,pernai geriau,mama savo gamybos buvo atvezus,gerai nuo jo buvo,ir skanus nesvietiskai.Dabar semenu alieju geriu,ukininku turgelyje pirktas sviezias,irgi gerai,labai tinka skrandininkams.O siaip tai erozijas geriausiai gydo alijosius (anksciau turejau eroziju,su alijosium ir uzsigydziau jas),sitoj temutej jau esu rasius kaip vaistukus pasidaryt,bet galima ir taip paprastai atsipjauti alijosiaus gabaliuka ir nuemus spygliukus suvalgyti,kokius 2-3 kartus per diena pries valgi.Dabar taip darau,super,gerai rugstis nuima smile.gif Vienas kolega sita dalyka pasake,jis taip opa uzsigyde.

O tuos aliejus (saltalankiu ir semenu) kaip naudojai? Ir koks peveikis?
Busiu dekinga uz atsakyma! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Silver Sky @ 2011 01 28, 12:43)
O tuos aliejus (saltalankiu ir semenu) kaip naudojai? Ir koks peveikis?
Busiu dekinga uz atsakyma! 4u.gif

Paprasciausiai geriau,"ant tuscios",tiesiai is butelio gera gurgsni smile.gif Semenu aliejaus kazkokio ypatingo poveikio nepastebejau,bet ir naudojau tik savaite (si savaitgali nusipirksiu dar),o po saltalankiu jautesi kad skrandukui geriau,ne taip rugstys kamavo.
Atsakyti
Aš irgi turiu GERL jau antri metai.Kai saugausi nevalgau ko nereikia,vengiu streso,pavyksta gyventi gan normaliai.Bet pastebėjau kad per pastaruosius metus pablogėjo sveikata greit infekcinės ligos kimba,dėl to kad atsisakoma daug vaisių,uogų,ir kitokių naudingų produktų.Tad noriu paklausti kaip sustiprinti imuninę sistemą sergant gerl?Tarkim kaip apsisaugoti nuo gripo?juk medus,imbierai,česnakai,svogūnai,spanguolės ir dar daug daug rekomenduojamų produktų ,kaip tik mums ir netinka.Nu tikrai jaučiuosi nuskriausta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 01 29, 19:07)
Aš irgi turiu GERL jau antri metai.Kai saugausi nevalgau ko nereikia,vengiu streso,pavyksta gyventi gan normaliai.Bet pastebėjau kad per pastaruosius metus pablogėjo sveikata greit infekcinės ligos kimba,dėl to kad atsisakoma daug vaisių,uogų,ir kitokių  naudingų produktų.Tad noriu paklausti kaip sustiprinti imuninę sistemą sergant gerl?Tarkim kaip apsisaugoti nuo gripo?juk medus,imbierai,česnakai,svogūnai,spanguolės ir dar daug daug rekomenduojamų produktų ,kaip tik mums ir netinka.Nu tikrai jaučiuosi nuskriausta verysad.gif

pasidaryk tinktura is alijosiaus ir rygos balzamo, rytais i arbata ipilk po arbatini sauksteli, tikrai turesi imuniteta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 01 29, 19:07)
Tarkim kaip apsisaugoti nuo gripo?juk medus,imbierai,česnakai,svogūnai,spanguolės ir dar daug daug rekomenduojamų produktų ,kaip tik mums ir netinka.Nu tikrai jaučiuosi nuskriausta verysad.gif

Gerti vitaminą D aliejiniu pagrindu kasdien po 5-10 lašus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ADREV @ 2011 01 30, 17:38)
pasidaryk tinktura is alijosiaus ir rygos balzamo, rytais i arbata ipilk po arbatini sauksteli, tikrai turesi imuniteta biggrin.gif

drinks_cheers.gif

O gydytis nuo peršalimo ligų- bičių pikį užpilti degtine ir po kelis lašus į arbatą thumbup.gif (nat.antibiotikas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belwesta: 31 sausio 2011 - 12:48
QUOTE(Belwesta @ 2011 01 31, 14:47)
Gerti vitaminą D aliejiniu pagrindu kasdien po 5-10 lašus  4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

O gydytis nuo peršalimo ligų- bičių pikį užpilti degtine ir po kelis lašus į arbatą  thumbup.gif (nat.antibiotikas)

o sakykit mergaites,kokiom proporcijom ta rygos balzama su alijosiumi uzpilti?ar dar kokiu ingredientu reikia?
Atsakyti
Sveikos,net nezinau kas cia man pasidare,jau antra karta per sausi po savaite laiko maudzia skrandi,rykleje stovi lyg nenuryta tablete ir grauzia,rugstoka burnoje,net pykina atrodo,nesinori valgyti visai,manau,kad cia ir man pozymiai rukstingumo,pries metus tyre skrandi,viskas gerai buvo,bet tada kita beda rado,kad nerviskai uzspaudzia negaliu atsirugti,bet tada neskaudejo,geriu antdepresantus iki siol viskas gerai buvo,dabar vel kas cia su ntuo skrandziu,kaip jums atrodo? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laurytė* @ 2011 01 31, 19:42)
Sveikos,net nezinau kas cia man pasidare,jau antra karta per sausi po savaite laiko maudzia skrandi,rykleje stovi lyg nenuryta tablete ir grauzia,rugstoka burnoje,net pykina atrodo,nesinori valgyti visai,manau,kad cia ir man pozymiai rukstingumo,pries metus tyre skrandi,viskas gerai buvo,bet tada kita beda rado,kad nerviskai uzspaudzia negaliu atsirugti,bet tada neskaudejo,geriu antdepresantus iki siol viskas gerai buvo,dabar vel kas cia su ntuo skrandziu,kaip jums atrodo? g.gif  verysad.gif

na panasu,kad cia tas pats,kaip ir pas mus visus..reiktu vel issitirt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristukas94: 31 sausio 2011 - 19:46
Sveikos mamos,
as tik dabar prisijungiau 4u.gif , bet matau kad si tema mane labai kankina ir domina g.gif .Man prie ,,adomo obuolio,,lyg kazkas yra.Daktarai nustate, kad refliuksas, bet vaistai jokie nepadeda.Man rugstys nekyla, kosulio nera, remuo needa, bet kazkas ten yra!Padekit smile.gif smile.gif patarkit!
Atsakyti
QUOTE(erikys @ 2011 02 01, 16:02)
Sveikos mamos,
as tik dabar prisijungiau 4u.gif , bet matau kad si tema mane labai kankina ir domina g.gif .Man prie ,,adomo obuolio,,lyg kazkas yra.Daktarai nustate, kad refliuksas, bet vaistai jokie nepadeda.Man rugstys nekyla, kosulio nera, remuo needa, bet kazkas ten yra!Padekit smile.gif  smile.gif patarkit!

Patarimasnueiti pas seimos gyditoja,gauti siuntima pas gastro endoskopijai(zarnele ryti)ir pasitikrinti,ten turetumei gauti atsakymus i ta sunku klausimuka!Sekmes
Atsakyti
Ačiū toms kurios parašė receptukų ,imunitetui stiprinti,pabandysiu smile.gif
Atsakyti