Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas

QUOTE(Kristukas94 @ 2011 01 31, 17:49)
o sakykit mergaites,kokiom proporcijom ta rygos balzama su alijosiumi uzpilti?ar dar kokiu ingredientu reikia?

Pasiimi puslitrini "sloikeli",prispaudi alijosiaus sulciu mazdaug per du pirstus nuo apacios (as pervarau alijosiu per mesmale ir per marliuka isspaudziu),idedi du gerus saukstus medaus ir iki virsaus pripili Rygos balzamo,gerai uzsuki dangteli,pakratai...ir kai istirpsta medus jau galima vartoti,po sauksta (15 ml) du kartus pries valgi.Gerai ir skrandziui,ir imunitetui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2011 01 29, 19:07)
Aš irgi turiu GERL jau antri metai.Kai saugausi nevalgau ko nereikia,vengiu streso,pavyksta gyventi gan normaliai.Bet pastebėjau kad per pastaruosius metus pablogėjo sveikata greit infekcinės ligos kimba,dėl to kad atsisakoma daug vaisių,uogų,ir kitokių  naudingų produktų.Tad noriu paklausti kaip sustiprinti imuninę sistemą sergant gerl?Tarkim kaip apsisaugoti nuo gripo?juk medus,imbierai,česnakai,svogūnai,spanguolės ir dar daug daug rekomenduojamų produktų ,kaip tik mums ir netinka.Nu tikrai jaučiuosi nuskriausta verysad.gif

Ta pati problema.Radau siokia tokia iseiti-antri metai skiepijuosi nuo gripo,kaip ne keista,ne tik gripas,bet ir siaip slogos nebepuola,nors siaip labai greitai uzsikreciu(cia nuo tada,kai skrandzio bedos atsirado).
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 02 05, 02:17)
Pasiimi puslitrini "sloikeli",prispaudi alijosiaus sulciu mazdaug per du pirstus nuo apacios (as pervarau alijosiu per mesmale ir per marliuka isspaudziu),idedi du gerus saukstus medaus ir iki virsaus pripili Rygos balzamo,gerai uzsuki dangteli,pakratai...ir kai istirpsta medus jau galima vartoti,po sauksta (15 ml) du kartus pries valgi.Gerai ir skrandziui,ir imunitetui ax.gif
Papildyta:

Ta pati problema.Radau siokia tokia iseiti-antri metai skiepijuosi nuo gripo,kaip ne keista,ne tik gripas,bet ir siaip slogos nebepuola,nors siaip labai greitai uzsikreciu(cia nuo tada,kai skrandzio bedos atsirado).

labai aciu.o vartoti reikia pries valgi ar po valgio.ar nesvarbu?
Atsakyti
Prisisduodu;8d einu endoskopijai-byjau baisiau uz kiskuty:))) doh.gif
Atsakyti
Redauta nebijok viskas bus gerai. Nemaloni procedura..

turiu ir as sia problema ir pastebejau kad vis pasikartoja pavasri ir rudeniop.. Ir kaip dauguma pastebejau kad patapau neatspari persalimo ligoms, jau kaip susergu tai ui prasideda nevalgymas, baime kazkokia.. Reiks pamegint Jusu pateikta receptuka pasidaryt, Aciu uz receptuka
Atsakyti
QUOTE(erikys @ 2011 02 01, 16:02)
Sveikos mamos,
as tik dabar prisijungiau 4u.gif , bet matau kad si tema mane labai kankina ir domina g.gif .Man prie ,,adomo obuolio,,lyg kazkas yra.Daktarai nustate, kad refliuksas, bet vaistai jokie nepadeda.Man rugstys nekyla, kosulio nera, remuo needa, bet kazkas ten yra!Padekit smile.gif  smile.gif patarkit!

man irgi remuo neede, bet pripazino gerl kur as nesikreipiau ir kokius tyrimus nedariau, visi sako ta pati nors man jauciu guza gerkleje ir jis pastoviai desineje puseje skauda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2011 02 05, 17:26)
Redauta nebijok viskas bus gerai. Nemaloni procedura..

turiu ir as sia problema ir pastebejau kad vis pasikartoja pavasri ir rudeniop.. Ir kaip dauguma pastebejau kad patapau neatspari persalimo ligoms, jau kaip susergu tai ui prasideda nevalgymas, baime kazkokia.. Reiks pamegint Jusu pateikta receptuka pasidaryt, Aciu uz receptuka

Aciu uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
QUOTE(Poema @ 2011 01 19, 21:25)
Kaip tylu cia,gal pasveikusios visos? 4u.gif Dariausi endoskopini tyrima,rado daug eroziju skrandyje,kitos kraujuojancios verysad.gif Dabar griezta dieta,Nexium vaistai.Geriu semenis maltas.Girdejau,kad saltalankiu aliejus gydo erozijas,bet lyg ir rugstinguma kelia? g.gif

gal gali placiau Poema papasakot kaip su tom semenim...tu jas nuplikai...sumali...ir valgai su visais tirciais...ar tik geri skystima...aciu 4u.gif
Atsakyti
as tai uzplikau su vandeniu semenis ir laikau apie pusvalandi, veliau nukosiu ir geriu ta vandeni du kart dienoje biggrin.gif
Atsakyti
esu girdejus kad ilgai semenu vandens negalima naudot, reik pertrauka padaryt ir vel panaudot wink.gif

na ka prisiduodu 14d einu endoskopijai.. norejau anksciau bet laisvu vietu nera, ziures kaip ten skranduko reikalai
Atsakyti
Na mano naujienos tokios(vakar dare endoskopija)kadangi pagerejimo nera,o vaistai ne iseitis(nes tik nustojus juos gerti vel nuolatinis rugstingumas )tai erozijos stempleje,ezofagitas B tai isvada tokia-Operuojames wub.gif Gavau jau siuntima pas nuostabu medika ,tad snd vaziuosiu su siuntimu del planines operacijos paskyrimo.Klausite?ar nebijau?-zinokite,kad pavargau ir jau nebebijau,gal tik tos narkozes ivedimo bijau,nes nesu gulejusi stacionare.Aciu mergaites,kad Jus salia,aciu uz bendravima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2011 02 07, 01:07)
sveikutes 4u.gif

gal gali placiau Poema papasakot kaip su tom semenim...tu jas nuplikai...sumali...ir valgai su visais tirciais...ar tik geri skystima...aciu 4u.gif

As jas sumalu kavamale,uzplikau ir vis pamaisau o po 20-30min isgeriu nekostas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2011 02 09, 10:15)
Na mano naujienos tokios(vakar dare endoskopija)kadangi pagerejimo nera,o vaistai ne iseitis(nes tik nustojus juos gerti vel nuolatinis rugstingumas )tai erozijos stempleje,ezofagitas B tai isvada tokia-Operuojames wub.gif Gavau jau siuntima pas  nuostabu medika ,tad snd vaziuosiu su siuntimu del planines operacijos paskyrimo.Klausite?ar nebijau?-zinokite,kad pavargau ir jau nebebijau,gal tik tos narkozes ivedimo bijau,nes nesu gulejusi stacionare.Aciu mergaites,kad Jus salia,aciu uz bendravima wub.gif

laikykis, as tai bijau tu visu operaciju, o dar sake, kad sustabdo operacijos metu sirdi, tai man visai baugu pasidare ir kenciu blush2.gif
Atsakyti