Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas

Kiek mačiau išoperuotų merginų komentarus tai, kiek suprantu, jos patenkintos ir džiaugiasi, jog gali viska valgyti ir džiaugtis gyvenimu, bet čia geriau jau jos pačios pakomentuoja.. smile.gif o tai ta operacija gali ir nepadėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2011 06 28, 16:23)
Kiek mačiau išoperuotų merginų komentarus tai, kiek suprantu, jos patenkintos ir džiaugiasi, jog gali viska valgyti ir džiaugtis gyvenimu, bet čia geriau jau jos pačios pakomentuoja..  smile.gif  o tai ta operacija gali ir nepadėti? g.gif

aš nesidomėjau
nuėjau ir prašiau operuot laugh.gif
sakė palaukt
tai bet jau nežinau
o ta operacija tai laporoskopija, sakė trys skylutės
na palaukiam gal kas užklys išoperuptas ir laimingas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 28 birželio 2011 - 15:24
QUOTE(Ondatra @ 2011 06 28, 16:27)
o kuri nors čia bandžiusi operaciją?
aš buvau klinikose, prašiausi, sakė su vaistais pabandom gydymą, jeigu padeda tada operuoja, nes operacija duoda tokį pat efektą kaip vaistai

gėriau nolpaza po 40 mg ryte vakare, skrandžiui geriau , bet pilvo skausmai  doh.gif  grįžau prie omeprozolio, kelias dienas geriau, šiamdien vėl gaištu

tai kuo tuo labiau linkstu link operacijos

egluttte man kasdien bloga

Mane gastro gyd. siuntė konsultuotis dėl operacijos į Kauno klinikas. Tai daktaras paklausinėjo visko ir sako jei vaistai nelabai padeda,tai ir operacija nepadės.Sako,kad aš jaučiu kažkokį funkcinį rėmenį.Tai ką sakau man daryti?
Sako atsipalaiduoti ir būti ramiai ir laimingai blink.gif Sako jis,kad tiems kuriems tikrai reikalinga operacija ir vaistai padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 06 28, 17:05)
Mane gastro gyd. siuntė konsultuotis dėl operacijos į Kauno klinikas. Tai daktaras paklausinėjo visko ir sako jei vaistai nelabai padeda,tai ir operacija nepadės.Sako,kad aš jaučiu kažkokį funkcinį rėmenį.Tai ką sakau man daryti?
Sako atsipalaiduoti ir būti ramiai ir laimingai blink.gif Sako jis,kad tiems kuriems tikrai reikalinga operacija ir vaistai padeda g.gif

Tai pala, tai kam tam zmogui operuotis jei jam vaistai padeda? g.gif as net negalvociau operuotis, jei man padetu vaistai.. juk ten as taip suprantu ten padaro ta skrandi sandaru, ar as kazko nezinau tada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 06 28, 17:05)

man sakė tą patį, gal pas tą patį buvom
bet man maža viltis atsirado, nes nuo tos dideles dozes kazkiek tikrai geriau
ir man sakė nuimti įtampa, rasti būdą atsipalaiduot laugh.gif

QUOTE(egggluttte @ 2011 06 28, 18:15)
Tai pala, tai kam tam zmogui operuotis jei jam vaistai padeda?  g.gif  as net negalvociau operuotis, jei man padetu vaistai.. juk ten as taip suprantu ten padaro ta skrandi sandaru, ar as kazko  nezinau tada? g.gif

man dešimt metų blogai
dešimt metų su vaistais
dabar kasdien 80 mg to prozolio
aišku šalutiniai...
ar išeitis?
jeigu man vieną kartą operaciją atkentėt ir padės, tai aš ryšiuos
Atsakyti
Kažkokia čia padėtis be išeities.. aš galvoju ar man padeda tie vaistai ar ne.. realiai jei vartoju viatus tai turėtų visai tas rėmuo negraužt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2011 06 29, 08:13)
Kažkokia čia padėtis be išeities.. aš galvoju ar man padeda tie vaistai ar ne.. realiai jei vartoju viatus tai turėtų visai tas rėmuo negraužt?  unsure.gif

ir aš taip manau
bet graužia??
Atsakyti
Aš jau Nexium gal mėnesį geriu ir sunku pasakyt ar padeda, būdavo man tokie kaklo smaugimai, savaitę jie buvo dingę, poto vėl atsirado, poto dingo vėl, ir šiandien vėl kažkas panašaus jaučiasi lyg vėl tas smaugimas, bet gal čia daugiau nuo nervų, nes šianakt tėvuką į ligoninę išvežiau, tai ir kaip tik šiandien vėl man viskas sukilo. O gal sutapimas. Kai būdavo praėjęs tas smaugimas, tai jausdavau gerklėje "kažką", ko neina nuryti, atrodo lyg kokios seiles prikibusios kažkur kakle ir daryk ką nori, neina nuryt, ir toks nelabai malonus jausmas. Tai galvojau geriant vaistus turėtų išykt toks jausmas, bet neišnyksta.
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2011 06 28, 19:29)
man sakė tą patį, gal pas tą patį buvom
bet man maža viltis atsirado, nes nuo tos dideles dozes kazkiek tikrai geriau
ir man sakė nuimti įtampa, rasti būdą atsipalaiduot laugh.gif
man dešimt metų blogai
dešimt metų su vaistais
dabar kasdien 80 mg to prozolio
aišku šalutiniai...
ar išeitis?
jeigu man vieną kartą operaciją atkentėt ir padės, tai aš ryšiuos

Bet 80mg labai daug blink.gif
Aš tai 40mg geriu ir tai kepenų fermentai padidėja(medikamentinis hepatitas).
O kas jums tiek sakė gerti?
Atsakyti
QUOTE(cibjusa @ 2011 06 29, 17:35)
Bet 80mg labai daug blink.gif
Aš tai 40mg geriu ir tai kepenų fermentai padidėja(medikamentinis hepatitas).
O kas jums tiek sakė gerti?

gydytojas
tai va kad daug
Atsakyti
Mane rėmuo tai labai dažnai graužia, tiksliau sakant dažniau graužia negu negraužia.. Gėriau omeprozoli actavis ar koki, nuejau i santariskes pas kazkoki jau ten prof. sakau man nepadeda tas omeprozolis, tai jis kelis klausimus uzdave ir liepe vel omeprozolio nusipirkt tik Gasec pavadinimu.. as nebezinau ka man galvot, svarbiausia, kad kai nueini i ligoninę ir tikiesi, kad tau viską paaiškins, tai dar nei karto niekas nieko nepasakė.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 06 28, 14:37)
galima, bet tai labaiilgas procesas biggrin.gif

Visiskai nesamoningas Jusu atsakymas:)))) Butent ir kalbama,kad dauguma atveju negydant refliukso galima susilaukti stemples diafragmines isvarzos arba jau galima ja tureti gimstant ar gyvenimo eigoje ,nestumo cikle!Gerl yra gydomas ir apgydomas,o isvarza ji niekur neisgydoma,tik esant jai medikamentu pagalba yra slopinamas rugstingumas,kad nuo ju kilimo apsaugotumeme stemple!Negi galima taip net klaidingai galvoti?Jei medikamentai nepadeda ,tuomet vienintelis pasiulymas-Laporoskopine operacija,jos metu per 5(butent pabreziu 5 skylutes!)skrandis sugrazinamas i vieta,apsukamas ten kazkaip ir susiuvama isvarzos anga,o toliau kaip dievulis sukure,galite gyventi vel ir nesikamuoti del visko,svarbiausiai nepanikuoti,nestresuoti ir sunkumais nesinesioti:)Asmeniskai rasiau taigi forume,kad 8metus vargau, s.m Balandzio 8d man buvo atlikta si operacija,ir nereikia kalbeti,kad buna visko.Zinoma buna is po visu operaciju visko,bet nera taip baisu kaip jus nusiteikiate,maziau cia bauginkites.Pati bijojau,bet siulyti vaistus gerti nuolat?viena apgydo,kita apgadina!Susimastykite .Su metais nuo isgriauztu eroziju ten viskas randeja ir niekur nedingsta,tad reikia labai labai viska apsvarstyti.As daug domejausi tuom,klausinejau jau po tokios opercijos gyvenanciu pacientu,ryzausi !!!!Dabar?Esu laiminga,nes esu beveik sveika,tik dar maista riboju,bet JOKIO RUGSTINGUMO!!!!Prirasiau,sakysite -filosofe:)Rasau is visos sirdies ir is savo gyvenimo patirties,jei tikrai neviska parasiau klauskite ,atsakysiu:)Bukite sveikos ir nestresuokite del visko,gyventi ir dziaugtis mokekite wub.gif
Atsakyti