QUOTE(ADREV @ 2011 06 28, 14:37)
galima, bet tai labaiilgas procesas
Visiskai nesamoningas Jusu atsakymas:)))) Butent ir kalbama,kad dauguma atveju negydant refliukso galima susilaukti stemples diafragmines isvarzos arba jau galima ja tureti gimstant ar gyvenimo eigoje ,nestumo cikle!Gerl yra gydomas ir apgydomas,o isvarza ji niekur neisgydoma,tik esant jai medikamentu pagalba yra slopinamas rugstingumas,kad nuo ju kilimo apsaugotumeme stemple!Negi galima taip net klaidingai galvoti?Jei medikamentai nepadeda ,tuomet vienintelis pasiulymas-Laporoskopine operacija,jos metu per 5(butent pabreziu 5 skylutes!)skrandis sugrazinamas i vieta,apsukamas ten kazkaip ir susiuvama isvarzos anga,o toliau kaip dievulis sukure,galite gyventi vel ir nesikamuoti del visko,svarbiausiai nepanikuoti,nestresuoti ir sunkumais nesinesioti:)Asmeniskai rasiau taigi forume,kad 8metus vargau, s.m Balandzio 8d man buvo atlikta si operacija,ir nereikia kalbeti,kad buna visko.Zinoma buna is po visu operaciju visko,bet nera taip baisu kaip jus nusiteikiate,maziau cia bauginkites.Pati bijojau,bet siulyti vaistus gerti nuolat?viena apgydo,kita apgadina!Susimastykite .Su metais nuo isgriauztu eroziju ten viskas randeja ir niekur nedingsta,tad reikia labai labai viska apsvarstyti.As daug domejausi tuom,klausinejau jau po tokios opercijos gyvenanciu pacientu,ryzausi !!!!Dabar?Esu laiminga,nes esu beveik sveika,tik dar maista riboju,bet JOKIO RUGSTINGUMO!!!!Prirasiau,sakysite -filosofe:)Rasau is visos sirdies ir is savo gyvenimo patirties,jei tikrai neviska parasiau klauskite ,atsakysiu:)Bukite sveikos ir nestresuokite del visko,gyventi ir dziaugtis mokekite