Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas

QUOTE(moony @ 2011 06 21, 09:03)
Oj pažįstamas jausmas tie lašiniai biggrin.gif man irgi užeina, kad kokį vidurnaktį kažko mėsiško užsimanau ir einu tikrint šaldytuvą. Aišku, ankščiau valgant jokių problemų nebūdavo, dabar kažkaip reikia žiūrėt ką valgau, nors sunku taip iš karto "sėst" ant tokios dietos.

Tai va mėsą virškina ilgai gal 4 val. tada ir skrandžio sultys dirba pilnu pajėgumu.Mane dar bandelės ramina,atradau tokias ikėj su špinatais blush2.gif Ryt atostogų iškeliaujam,tai gal pakeisiu kokius įpročius g.gif į geresnius.
Atsakyti
Kas dėl virškinimo, tai pastėjau, kad pas mane skrandyje maistas užzsilaiko laaabai ilgai. Kai ėjau ryti "žarną" kokią 22val vakare dar pavalgiau ten porą keptų kiaušinių, o 8ryto gydytojas, kuris darė man tą procedūrą, sakė, kad skrandyje dar mato maisto likučių. Neturėtų maistas iš skrandžio pasišalint per naktį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 21 birželio 2011 - 10:08
QUOTE(moony @ 2011 06 21, 10:07)
Kas dėl virškinimo, tai pastėjau, kad pas mane skrandyje maistas užzsilaiko laaabai ilgai. Kai ėjau ryti "žarną" kokią 22val vakare dar pavalgiau ten porą keptų kiaušinių, o 8ryto gydytojas, kuris darė man tą procedūrą, sakė, kad skrandyje dar mato maisto likučių. Neturėtų maistas iš skrandžio pasišalint per naktį?

g.gif kas ten žino,kaip būna ar turi būt.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 06 21, 11:07)

as nexium geriu jau trecius metus doh.gif ir ta liga yra labai ilga , as jau su ja susigyvenau biggrin.gif stengiuosi nevalgyti, to kas negalima.
Atsakyti
3 metus? ir nieko nepadėjo? beja po kiek į dieną geri ir kokio stirprumo? Aš 40mg iš pradžių 1 kart, nuo vakar sakė po dvi išgert.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 06 21, 15:51)
3 metus? ir nieko nepadėjo? beja po kiek į dieną geri ir kokio stirprumo? Aš 40mg iš pradžių 1 kart, nuo vakar sakė po dvi išgert.

tai cia arkliska doze iseina... doh.gif
Atsakyti
Mda... tai ką man daryt? Dar prieš miegą sakė tų Ranitidine (čia kaip ir Raniberl)porą įkalt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 21 birželio 2011 - 20:39
nu is tikruju daug, as geriu nexium tik ryte nevalgius, nors ir refliuksas pazenges g.gif kas tiek daug liepe tau gerti?
Atsakyti
Čia man tiek liepė gert Lor gydytoja, pas kurią buvau prieš porą dienų. Dar aš jos perklausiau kelis kartus ar tikrai po dvi gert, sakė taip. Na šiandien einu pas bendros praktikos gydytoją, tai pasiklausiu.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 06 21, 21:38)
Mda... tai ką man daryt? Dar prieš miegą sakė tų Ranitidine (čia kaip ir Raniberl)porą įkalt...

baik juokus! iprasi prie tokios dozes, veliau isvis pokeliais per diena pradesi gerti.
Atsakyti
Tai va aš jau po gydytojo, sakė, kad tai tikrai per didelė dozė, kažką matyt ta LOR gydytoja nusikliedėjo. Tai ir toliau liepė gert po 1 Nexium rytais ir prieš naktį Rinitidine po 2 tabletes 150mg, nes atseit nakčiai Nexium nelabai gelbėja, nors man kaip tik visi smagumai gerklėje tik antroje dienos pusėje prasideda. Dar išrašė Coaxil čia gal raminamieji ar kas, dar nespėjau pasiskaityt apie juos. Ir šeip sakė, mano nervukai labai "padeda" tiem visiem GERL tai nežinau, reik kažkaip susiimt ir ramintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 22 birželio 2011 - 15:03
QUOTE(moony @ 2011 06 21, 11:07)

Jeigu prieš pat miegą pavalgei, tai nieko keista. Naktį visi procesai organizme sulėtėja, sulėtėja ir medžiagų apykaita, virškinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 22 birželio 2011 - 21:32