QUOTE(egggluttte @ 2012 01 01, 21:55)
Bet vat visi šneka apie refliuksą ir dar niekad nebuvo užėjęs žmogus, kuris vat kažkaip išsigydytų ta bjaurybę.. visi rašo, jog serga metus du, tai negi taip visi gyvenimą ir teks kankintis.. aš jau praradau viltį eiti pas gydytojus, visi sako nervai nervai, suprantu kad tai turi įtakos, bet niekas nesiima kažkokių radikalesnių veiksmų, pasako gerk toliau omeprozolį ir tiek, turbūt kol neatvažiuoji kritinės būklės tol nieko ir nesiims niekas..
Aš negaliu pasakyti, kad visai išsigydžiau, bet gyvent jis man nebetrukdo, valgau viską. Tik, bijau, kad negaliu pasakyti, kaip. Porą metų gėriau omeprazolį, vaistus nuo nervų, maitinaus košytėm. Tai praktiškai po savaitės nuėmė pykinimą, o su kitais simptomais buvo visą laiką prastai. Tada viskas užkniso, spjoviau ir mečiau gerti vaistus. Ir kažkaip pamažu praėjo visi blogumai. Pati nežinau, kodėl - ar dėl poros metų maisto priežiūros, ar kad nustojau gert omeprazolį (labai įtariu, kad mano rūgštingumas per mažas). Net ir ribos, kada pasidarė viskas daugiau mažiau normaliai, negaliu nubrėžt.
Bet kuriuo atveju - pasveikt galima, nenukabinkit nosies.