Įkraunama...
Įkraunama...

Oro virpinimas

QUOTE(Nikkita @ 2009 01 19, 08:29)
Norėjau diskusijos.

Jei atvirai - iš jūsų reakcijos nepanašu. Panašiau, kad norėjot visokeriopo palaikymo ir pritarimo.

O jūsų gan grubūs komentarai rodo tik norą nusodinti.

Ne visi moka taip švelniai ir taktiškai reikšti mintis kaip jūs

Beje, Karbyne, tolerancija niekam dar nepakenkė

Gal ir teisingai, bet kalbėkit, kai tą toleranciją išbandysit nuosavu kailiu, - visada skamba įtikinamiau, kai žmogus iš asmeninės patirties kalba.

Bet ką reiškia: "registruojuos naujuose namučiuose", "labas rytas"ir kt... ?

Jums neaišku, ką reiškia "labas rytas"? Čia toks pasisveikinimas.

Kaip supratote, kiekvienam aš neaiškinu, kas ką turi rašyti.

Nejaugi? O ši tema ne apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 19 sausio 2009 - 15:20
Na taip, nėštukės dažniausiai pasižymi plepalais, nieko tokio. Per dieną gal kokią 10 kartų aptariama ką valgyti. Tai joms tuo metu aktualu, nesiginčiju. Bet ką reiškia: "registruojuos naujuose namučiuose", "labas rytas"ir kt... ?

Beje, Karbyne, tolerancija niekam dar nepakenkė

o jeigu joms tai svarbu, įdomu ir tai dalis to internetinio foruminio bendravimo? Nejaugi viskas turi būti tik informatyvu, rimta, be jokių lialia? Nepakanka diskusinių, rimtų temų forume? Aš pvz visia nenorėčiau, kad mano toks neinformatyvus kasdienis bendravimas paprastose plepalų temose būtų saistomas iki to, ką aš galiu parašyti, o kas jau yra tušti plepalai ir to negalima. Suprantu, kad tušti plepalai rimtose temose yra enpageidaujas ir tikrai nereikalinags dalykas. Bet šiose.. Man asmeniškai netrukdo.

O šiaip, reikėjo gal apklausą užvest, tada pažymėtų dalyvės, piktina jas ar ne. Būtų informatyviau ir įdomiau.
Atsakyti
Juk visos temos iš bendraminčių, bendraamžių po kažkiek laiko ištrinamos. Tai tikrai niekam netrukdo tie pasisveikinimai. Juo labiau, kad ten bendrauja žmonės, kurie kartais pažįstami ne tik virtualiai,o nauji nariai retai užklysta. Ir nė vienai netrkdo pasisveikinimas ar kažkoks kitas pasakymas. Pvz, pas bendraažius nebūtų ką kalbėt, jei tik informatyvios žinutės būtų.Tai ką rašyt: vaikas sveria tiek ir tiek...,, turi n dantų, praeis mėnuo ir vėl tas pats. O daugiau nebus apie ką rašyt. Jei aktalu apie kokį gydytoją, med.įstaigą,ligas eini ir atitinkamoj temoj ieškai informacijos, o neverti visų nėštukių ar bendraamžių temų. Rimtose temose, kurios turi išliekamąją vertę ir taip dažnai visi postai ne į temą ištrinami. Taip kad nėra čia jokios problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 19 sausio 2009 - 15:29
QUOTE(Isila @ 2009 01 19, 15:17)
o jeigu joms tai svarbu, įdomu ir tai dalis to internetinio foruminio bendravimo? Nejaugi viskas turi būti tik informatyvu, rimta, be jokių lialia? Nepakanka diskusinių, rimtų temų forume? Aš pvz visia nenorėčiau, kad mano toks neinformatyvus kasdienis bendravimas paprastose plepalų temose būtų saistomas iki to, ką aš galiu parašyti, o kas jau yra tušti plepalai ir to negalima. Suprantu, kad tušti plepalai rimtose temose yra enpageidaujas ir tikrai nereikalinags dalykas. Bet šiose.. Man asmeniškai netrukdo.

O šiaip, reikėjo gal apklausą užvest, tada pažymėtų dalyvės, piktina jas ar ne. Būtų informatyviau ir įdomiau.

Negaliu su jumis nesutikti. Tiesa, ne apklausos forma aš čia tą klausimą pateikiau. Taip kad nelabai suprantu, kam pulti autorę, jei paprasčiausiai atsakymas : ne, man plepalai nemaišo. Čia taikau Karbynei, tik dar nesupratau, kam reikia iš karto rodyti karingumą, jei kažkas nepatiko. Aš juk tose temose neauklėju tų dalyvių. Man nepatiko, jums patinka, na tai valio. tiek ir tenorėjau sužinot. Tik kam, Karbyne, tada lįsti į kitas mano užvestas temas vien tam, kad "prišiukšlinti", ar aš jums kažką skolinga?

QUOTE(zinulė @ 2009 01 19, 15:27)
Juk visos temos iš bendraminčių, bendraamžių po kažkiek laiko ištrinamos. Tai tikrai niekam netrukdo tie pasisveikinimai. Juo labiau, kad ten bendrauja žmonės, kurie kartais pažįstami ne tik virtualiai,o nauji nariai retai užklysta. Ir nė vienai netrkdo pasisveikinimas ar kažkoks kitas pasakymas. Pvz, pas bendraažius nebūtų ką kalbėt, jei tik informatyvios žinutės būtų.Tai ką rašyt: vaikas sveria tiek ir tiek...,, turi n dantų,  praeis mėnuo ir vėl tas pats. O daugiau nebus apie ką rašyt. Jei aktalu apie kokį gydytoją, med.įstaigą,ligas  eini ir atitinkamoj temoj ieškai informacijos, o neverti visų nėštukių  ar bendraamžių temų. Rimtose temose, kurios turi išliekamąją vertę ir taip dažnai visi postai ne į temą ištrinami. Taip kad nėra čia jokios problemos.

Nebūtinai tik vaiko duomenys... Labai sėkmingai bendraamžiuose mes pasakojamės apie pasiekimus, ne tik vaikų. Gal būt ir yra tas kontrastas, kai kiekvienas postas tau daug pasako, sužinai kaip kiti gyvena, kuo gyvena, nuo tų kalbų, kur jei neseksi per dieną, pamesi siūlo galą. Tiesa, aš tk dabar sužinojau, kad tokie lialia forumai greitai ištrinami, o nekraunami kažkur į gilų stalčių.

Atsakyti
Kągi, su sąmoningumu pas mus sunkiai.. Turbūt tikrai įspėjimai bus sutikti priešiškai.. Negi homo sapiens gali dasigalvot prieš postinant pamąstyt, ar mano žinutė yra tikrai reikalinga? Pastebėjau, kad temose yra tam tikri pastovūs "kadrai", kurie generuoja pagrindinį oro burbulų srautą. Atidarius naują temą, pirmą puslapį gali iš karto praverst, nes jame vien tik "Ačiū už naujus namučius". Man užkliūna dėl to, kad aš tikrai noriu dalyvaut diskusijoj ir eit su ja koja kojon, bet kai tuos prigeneruotus puslapius turi permetinėt akim ir ieškot kokių nors naujienų tarp visų tų labukas su balionėliu - tai tada nafik, kaip sako Valinskas. Negi dėl to turiu kabot ištisai prie kompo. Va jums ir atsakymas. Konkreti žala - aš ir daugelis kitų nespėjam bendraut su savo bendraamžiais ir išeinam. Pabaigai priminsiu per amžius susiformavusią laudies išmintį: kalbėjimas sidabras, tyla - auksas.
Papildyta:
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 19, 15:57)
Tiesa, aš tk dabar sužinojau, kad tokie lialia forumai greitai ištrinami, o nekraunami kažkur į gilų stalčių.
Greito temos uždarymo ir ištrynimo minusą patyriau, kai ieškojau tam tikros informacijos. Google keše matėsi, kad buvo apie tai diskutuota, o paties turinio jau nepavyko pasiekt. O dedikuotose temose atsakymo neradau. Tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 19, 15:57)
Nebūtinai tik vaiko duomenys... Labai sėkmingai bendraamžiuose mes pasakojamės apie pasiekimus, ne tik vaikų. Gal būt ir yra tas kontrastas, kai kiekvienas postas tau daug pasako, sužinai kaip kiti gyvena, kuo gyvena, nuo tų kalbų, kur jei neseksi per dieną, pamesi siūlo galą. Tiesa, aš tk dabar sužinojau, kad tokie lialia forumai greitai ištrinami, o nekraunami kažkur į gilų stalčių.

Tai taip ir bendraujama visur. Aš rašau, kas būtų, jei būtų reikalaujama rašyti tik informatyvias žinutes. Tada tokiose temose negalėtum kalbėt apie tai, kas nesusiję su vaikiuku ar pan. Nelabai ir būtų ką rašyt, juk gal tik pirmais metais tų pasikeitimų daug, o paskui viskas lėčiau vyksta.

O jeigu ne plepalų temose matot, kad daug žinučių ne į temą, tai juk galima moderatorei AŽ parašyt su nuoroda. Pratrins.
Atsakyti
labai jau mažai diskusijos dalyvių bigsmile.gif
Atsakyti

aš irgi noriu pasidalyti savo mintimis šiuo klausimu. Man aplamai nesuvokiama, kam reikalingi tokie nieko nereiškiantys komentarai, elementariai, jei kažko ioeškai ar siūlai, tai pasireikš tokios mamytės, kurioms neįtiko ar netiko skelbimas ar nuomonė, aš tikrai suprantu, kad kiekvienas mąstome ir sakome savo nuomonę ir yra laiosvė pareikšti savo mintis, bet, pvz. ieškojau telefono kroviklio (nes MB jį pametė), tai vienai mamytei užkliuvo, kad vogtą telefoną įsigijau. Iš esmės tokie komentarai manau ne vietoje. Arba kitoje temoje mamytė pardavinėjo buitinius prietaisus, tai buvo komentaras, kodėl neparašyta, kad parduodama tik todėl, kad jau jų nereikia g.gif Bet kuriuo atveju nemanau, kad reikėtų rašyti tokius komentarus, perki - gerai, neperki - irgi gerai, neturi nuomonės - nerašyk, o ne savais komentarais užgaulioti kitus. Nenoriu nieko įžeisti, tiesiog manau tai, ką parašiau ax.gif
Atsakyti
aš manau, paplepesių temose (bendraamžiuose, pas nėštukes) galima drąsiai ir pablevyzgoti, ir padėkoti naują temą sukurpusiam žmogeliukui. ar pasigirti, kad valgyt nori biggrin.gif čia jau manlyg kiekvieno konkretaus skyrelio reikalas, kokiame lygyje bendrauti, kiekvieno skyrelio mamos ir savas taisykles turbūt nusistato, iki kokio lygio tas blevyzgas leisti smile.gif o rimtose temose, kurios tipo tos informatyviosios su išliekamąja verte, nelabai matau kad kažkas blevyzgotų biggrin.gif o jei blevyzgoja-yra juk kur apie tai pranešti tongue.gif aš oro virpinimu štai šitą temą pavadinčiau biggrin.gif
Atsakyti
DEMESIO!!!

LENGVAS UZDARBIS NAMUOSE

Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,
butinai tai perskaityk, nes naudinga.
Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima!

Tai pakeite mano gyvenima.

As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.
Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni,
kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu
per keleta savaiciu idedant tik 6litus. Skaistalai, pagalvojau,
tai turetu buti eilinis budas apmauti,
bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti
kas siuloma.

Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita ,
kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma
saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute,
ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose.

Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir
nusprendziau pabandyti.

Ir atspekit kas???

chemas-microsoft-comfficemarttags" />lace wt="on">Polace> keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau
patiketi savo akimis, jog tai veikia.

Per pora savaiciu susikaupe apie 2000lt , po triju savaiciu prisidejo dar
apie 2000lt. dbr turiu uzdirbes 4000lt ir neskaitant smulkiu islaidu.
lace wt="on">Polace> pusantro men turetu buti apie 16000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides.

O prasidejo tik nuo 12lt.

Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man.
As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite
vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites,
per daug nesistengdami.

Pasiulymas: Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite
instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta!!!

Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu
indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete…

Svarbu: Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir
neprarandate, bet tai tikrai dirba!!!

Atkreipkit demesi: Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus
jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije.
Visa tai sekmingai veikia lace wt="on">tate wt="on">deltate>lace> dalyviu saziningumo.

Yra trys paprasti ZINGSNIAI:

1. Jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita betkuriame lietuvos banke.

2. Pirmiausia I zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt.
lace wt="on">Polace> to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa
tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir svarbiausia - tai visiskai
legalu. Jus taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate.

1. LT297300010102444435
2. LT767300010074162269
3. LT227300010096663555
4. LT767300010072191423
5. LT257300010103274730
6. LT777300010090166184 >>

Da bar isbraukite is saraso Nr.1 saskaitos numeri,
perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu,
o i atlaisvinta Nr.6 eilute irasykite savo banko
saskaitos numeri.

3. Darykite bet kokius pokycius, bet islaikykite pagrindine ideja,
Isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose,
skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si
straipni, tuo didesnes bus jusu pajamos ir tos pajamos tesiogiai priklauso nuo jusu.
Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti lace wt="on">tate wt="on">deltate>lace> dalyviu saziningumo ir rimtumo. tdl viska
atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. saziningumas daro pinigus.
Ir kada jus pasieksite pirma eilute,
jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas!

Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete!!! Uzsiimkite tuo
dabar, neatidekite rytdienai!!! Laikas pinigai!!!

O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o
tikrai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika.

Sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas),
tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje.
Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu
su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako
tik po 5 zmones – tai jau 500lt i saskaita.
Toliau sitie 25 zm. daro po 200 patalpinimu su jusu sask.Nr. 4 pozicijoje
ir atsako vel 5 zm. – pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zm. patalpinus po 200
pranesinu ir gavus po savo 5 zm. jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje)

Toliau dar idomiau: sitie 625zm. daro 200 patalpinimu su jusu lace wt="on">tate wt="on">sasktate>lace>. Nr. 2
pozicijoje, atsako velgi po 5 zm. – tai 62500lt.
toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti.
Ar ne ispudingas skaicius? Ir tai tik uz pirmutinius 12litu.

siame biznyje svarbiausia buti saziningam. kitaip nieko nesigaus.

Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia
prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote!!!
Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju.
Ir toliau dideja!!!
Kokie sansai, kad jie uzsinores pameginti save kokioj nors naujovej???
Ar ysivaizduojate kokios galimybes!!! Su 12lt ir keliomis valandomis internete.

Kaip paskleisti informacija internete?

1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai.
2. Rasom raktini zodi – forumas, skelbimas, naujos grupes, ir kt.
3. Paieska suras simtus forumu ir skelbimu skilteliu, kur jus ir
galite patalpinti savo straipsni.
Atsakyti
bet tik pamėginkit kurią nors temą pasiūlyt perkelt į Bendraminčius doh.gif Kai buvo greitojo reagavimo padalinys, įdėju į temą nuorodą, kad būtų perkeltos kelios temos, kuriuose būtent tušti plepalai. Tos temos narių buvau apkaltinta esanti skundikė be asmeninio gyvenimo, neturinti ką veikti ir kitais epitetais doh.gif
Atsakyti
Pritariu jusu nuomonei. Kai zinuteje raso Labai gera tema thumbup.gif Tai tikrai man darosi graudu, kodel moterys raso bevertes zinutes o ne rimta, idomu, naudinga patarima. Siulyciau jums, visoms mamoms, buti supratingesnems ir neberasyti tusciu zinuciu smile.gif
Atsakyti