QUOTE(Isila @ 2009 01 19, 15:17)
o jeigu joms tai svarbu, įdomu ir tai dalis to internetinio foruminio bendravimo? Nejaugi viskas turi būti tik informatyvu, rimta, be jokių lialia? Nepakanka diskusinių, rimtų temų forume? Aš pvz visia nenorėčiau, kad mano toks neinformatyvus kasdienis bendravimas paprastose plepalų temose būtų saistomas iki to, ką aš galiu parašyti, o kas jau yra tušti plepalai ir to negalima. Suprantu, kad tušti plepalai rimtose temose yra enpageidaujas ir tikrai nereikalinags dalykas. Bet šiose.. Man asmeniškai netrukdo.
O šiaip, reikėjo gal apklausą užvest, tada pažymėtų dalyvės, piktina jas ar ne. Būtų informatyviau ir įdomiau.
Negaliu su jumis nesutikti. Tiesa, ne apklausos forma aš čia tą klausimą pateikiau. Taip kad nelabai suprantu, kam pulti autorę, jei paprasčiausiai atsakymas : ne, man plepalai nemaišo. Čia taikau Karbynei, tik dar nesupratau, kam reikia iš karto rodyti karingumą, jei kažkas nepatiko. Aš juk tose temose neauklėju tų dalyvių. Man nepatiko, jums patinka, na tai valio. tiek ir tenorėjau sužinot. Tik kam, Karbyne, tada lįsti į kitas mano užvestas temas vien tam, kad "prišiukšlinti", ar aš jums kažką skolinga?
QUOTE(zinulė @ 2009 01 19, 15:27)
Juk visos temos iš bendraminčių, bendraamžių po kažkiek laiko ištrinamos. Tai tikrai niekam netrukdo tie pasisveikinimai. Juo labiau, kad ten bendrauja žmonės, kurie kartais pažįstami ne tik virtualiai,o nauji nariai retai užklysta. Ir nė vienai netrkdo pasisveikinimas ar kažkoks kitas pasakymas. Pvz, pas bendraažius nebūtų ką kalbėt, jei tik informatyvios žinutės būtų.Tai ką rašyt:
vaikas sveria tiek ir tiek...,,
turi n dantų, praeis mėnuo ir vėl tas pats. O daugiau nebus apie ką rašyt. Jei aktalu apie kokį gydytoją, med.įstaigą,ligas eini ir atitinkamoj temoj ieškai informacijos, o neverti visų nėštukių ar bendraamžių temų. Rimtose temose, kurios turi išliekamąją vertę ir taip dažnai visi postai ne į temą ištrinami. Taip kad nėra čia jokios problemos.
Nebūtinai tik vaiko duomenys... Labai sėkmingai bendraamžiuose mes pasakojamės apie pasiekimus, ne tik vaikų. Gal būt ir yra tas kontrastas, kai kiekvienas postas tau daug pasako, sužinai kaip kiti gyvena, kuo gyvena, nuo tų kalbų, kur jei neseksi per dieną, pamesi siūlo galą. Tiesa, aš tk dabar sužinojau, kad tokie lialia forumai greitai ištrinami, o nekraunami kažkur į gilų stalčių.