Įkraunama...
Įkraunama...

Oro virpinimas

QUOTE(Karbynė @ 2009 02 24, 17:44)
Nors šiaip pritariu...mane irgi nervina kai žmonės susitikę pasisveikina, o jei tik šypseną numeta praeidami išvis nei šis nei tas. Čia jau koks ta ne virtualus, o realybinis spamas  blink.gif Turėtų išsamiai bendraut, rimta info keistis juk.

Paprastai taip būna tose temose, kur nuolat bendrauja tas pats kolektyvas, t.y., planuojančiųjų bei besilaukiančiųjų temose. O ten joms net ir žinučių kiekis nesiskaičiuoja. Taigi kaip ir nebeišeina jog ten būtų flood'inama. Kažkodėl nelabai įsivaizduoju, kad visos Jūsų parašytos žinutės yra labai jau informatyvios ...
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 02 24, 17:12)
Paprastai taip būna tose temose, kur nuolat bendrauja tas pats kolektyvas

Visiškai jums pritariu . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 24 vasario 2009 - 17:16
Klausimas manau visiskai ne i tema, ten mamytes ir kalba apie ora ir ispudziu o kur tema sukurta apie spec dalyka apie ji ir kalbama 4u.gif
Atsakyti
Pritariu del registraciju i naujus namucius, uzknisa skaityti po 2 puslapius registruojuos, kokie grazus namuciai. Nors kartais merginos tikrai ideda daug pastangu ir apibendrina praejusia tema, sudeda svarbiausia info - uz tai verta bent aciu pasakyti, nes laiko uzima.
Atsakyti
QUOTE(monax @ 2009 01 30, 19:24)
DEMESIO!!!

LENGVAS UZDARBIS NAMUOSE

Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,
butinai tai perskaityk, nes naudinga.
Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima!

user posted imagereikia trinti sio mario zinutes
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 07, 03:57)

o kas čia toks? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 05 08, 14:05)
Pritariu del registraciju i naujus namucius, uzknisa skaityti po 2 puslapius registruojuos, kokie grazus namuciai. Nors kartais merginos tikrai ideda daug pastangu ir apibendrina praejusia tema, sudeda svarbiausia info - uz tai verta bent aciu pasakyti, nes laiko uzima.

Ir as pritariu sios nares minciai, kad atidarius senos temos tesini tenka skaityt kokie grazus namuciai ir pan., bet tikrai labai naudinga, kai i naujaja tema idedama senosios temos apibendrinta medziaga thumbup.gif o dar neretai teko matyt ir visu kitu senuju temu naudingiausia info sudedama, sveikintinas dalykas smile.gif

Beje, butu smagu, kad iskart vienos sypseneles zinutes butu trinamos, nes is ju jokios naudos...
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 14:44)
labai naudinga, kai i naujaja tema idedama senosios temos apibendrinta medziaga thumbup.gif o dar neretai teko matyt ir visu kitu senuju temu naudingiausia info sudedama, sveikintinas dalykas smile.gif

Beje, butu smagu, kad iskart vienos sypseneles zinutes butu trinamos, nes is ju jokios naudos...

Pritariu šioms nuomonėms, tikrai smagu, kai randi senos temos nuorodą arba naudingas nuorodas atitinkama tema
taip pat galima net uždrausti galimybę rašyti komentarus vien šypsenėlėmis
gal aš či ajau ir pasikartojau, bet tikrai labai nepatinka, kai tokiais būdais temos keliamos į viršu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 06 08, 15:13)
o kas čia toks? lotuliukas.gif

doh.gif ai ne taip parasiau blush2.gif nario turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,aš čia dar skaitausi kaip ir naujokė,bet skaitinėju jau ilgokai. Mane labiausiai tai siutina nuotraukų citavimas,ypač rankdarbiuose. Nebūtu galima kaip nors grieščiau tokias bausti... Vienu postu aukščiau esančios nuotraukos ir tai cituoja kokios penkios iš eilės,nors buvo neseniai perspėta,kad ne cituoti nuotraukų. Nežinau negi visos tokios nesusipratėlės?
Atsakyti
QUOTE(Nikkita @ 2009 01 11, 14:19)
Ar jūsų neerzina dažnam teminiam forume kai kurių narių "tuščios" žinutės?
Atsiverčiu man aktualią temą...Vaje, per vieną dieną prirašyta 20 puslapių! Skaitau... pusę iš jų "labai reikšmingi": "prisiduodu ir aš į naujus namučius", "ačiū už naują temelę(šią frazę būtinai pasako bent 15 forumo dalyvių)"

Taikliai pasakyta - oro virpinimas biggrin.gif
Aš irgi nesuprantu spamo su padėkomis ir prisidavinėjimais "naujiems namučiams" biggrin.gif Lyg tą temą sukurt būtų begalo sunku.. Bet tas daugiau bendraminčių temose, kur bendrauja tos pačios dalyvės. Pirmo puslapio gali nė neskaityt, vien padėkos ir prisidavinėjimai laugh.gif
Atsakyti
Na jau, nesuprantu kam daryti problemas kur ju nera doh.gif ? Ale ir grieztumas jusu tongue.gif Jei reikia konkrecios info - ivedi i google ir randi. O forumas - viesa interneto erdve, kur galima bendrauti. Kodel is draugisko ir jaukaus forumo norit padaryti enciklopedija? Gal kai kurioms mamytems, ypatingai per dienas sedincias namuose, tai vienintele proga pabendrauti, kad ir su virtualiomis draugemis. Sakykit, negi niekada draugei nepaskambinat tiesiog siaip sau, o ne su susistemintu bloku informacijos?
Puiku, kad yra forume nesikeikiama, neleidziama reklama, sudrausminami piktybiski izeidinetojai, bet piktintis del mamyciu sypseneliu ir pasisveikinimu manau tikrai neverta 4u.gif
Atsakyti