QUOTE(laumzirga @ 2009 01 19, 17:03)
Kągi, su sąmoningumu pas mus sunkiai.. Turbūt tikrai įspėjimai bus sutikti priešiškai.. Negi homo sapiens gali dasigalvot prieš postinant pamąstyt, ar mano žinutė yra tikrai reikalinga? Pastebėjau, kad temose yra tam tikri pastovūs "kadrai", kurie generuoja pagrindinį oro burbulų srautą. Atidarius naują temą, pirmą puslapį gali iš karto praverst, nes jame vien tik "Ačiū už naujus namučius". Man užkliūna dėl to, kad aš tikrai noriu dalyvaut diskusijoj ir eit su ja koja kojon, bet kai tuos prigeneruotus puslapius turi permetinėt akim ir ieškot kokių nors naujienų tarp visų tų labukas su balionėliu - tai tada nafik, kaip sako Valinskas. Negi dėl to turiu kabot ištisai prie kompo. Va jums ir atsakymas. Konkreti žala - aš ir daugelis kitų nespėjam bendraut su savo bendraamžiais ir išeinam. Pabaigai priminsiu per amžius susiformavusią laudies išmintį: kalbėjimas sidabras, tyla - auksas.
Papildyta:
Greito temos uždarymo ir ištrynimo minusą patyriau, kai ieškojau tam tikros informacijos. Google keše matėsi, kad buvo apie tai diskutuota, o paties turinio jau nepavyko pasiekt. O dedikuotose temose atsakymo neradau. Tai tiek.
Papildyta:
Greito temos uždarymo ir ištrynimo minusą patyriau, kai ieškojau tam tikros informacijos. Google keše matėsi, kad buvo apie tai diskutuota, o paties turinio jau nepavyko pasiekt. O dedikuotose temose atsakymo neradau. Tai tiek.
Reikia gi skirti kur yra bendros temos, o kur plepsėjimų. Jau kur jau kur bet plepsėjimose aš informacijos tai jau tikrai neieškočiau, nes paskęsčiau bereikalingos sraute. Bet gi informacijai yra atskiros temos, kuriose dalinami taškai už žinutes. Ten ir vyksta tos diskusijos. O del plepsėjimų - na moterys ten būna gan artimai susibendravusios, kai kurios net nuo