Įkraunama...
Įkraunama...

Oro virpinimas

QUOTE(laumzirga @ 2009 01 19, 17:03)
Kągi, su sąmoningumu pas mus sunkiai.. Turbūt tikrai įspėjimai bus sutikti priešiškai.. Negi homo sapiens gali dasigalvot prieš postinant pamąstyt, ar mano žinutė yra tikrai reikalinga? Pastebėjau, kad temose yra tam tikri pastovūs "kadrai", kurie generuoja pagrindinį oro burbulų srautą. Atidarius naują temą, pirmą puslapį gali iš karto praverst, nes jame vien tik "Ačiū už naujus namučius". Man užkliūna dėl to, kad aš tikrai noriu dalyvaut diskusijoj ir eit su ja koja kojon, bet kai tuos prigeneruotus puslapius turi permetinėt akim ir ieškot kokių nors naujienų tarp visų tų labukas su balionėliu - tai tada nafik, kaip sako Valinskas. Negi dėl to turiu kabot ištisai prie kompo. Va jums ir atsakymas. Konkreti žala - aš ir daugelis kitų nespėjam bendraut su savo bendraamžiais ir išeinam. Pabaigai priminsiu per amžius susiformavusią laudies išmintį: kalbėjimas sidabras, tyla - auksas.
Papildyta:
Greito temos uždarymo ir ištrynimo minusą patyriau, kai ieškojau tam tikros informacijos. Google keše matėsi, kad buvo apie tai diskutuota, o paties turinio jau nepavyko pasiekt. O dedikuotose temose atsakymo neradau. Tai tiek.

Reikia gi skirti kur yra bendros temos, o kur plepsėjimų. Jau kur jau kur bet plepsėjimose aš informacijos tai jau tikrai neieškočiau, nes paskęsčiau bereikalingos sraute. Bet gi informacijai yra atskiros temos, kuriose dalinami taškai už žinutes. Ten ir vyksta tos diskusijos. O del plepsėjimų - na moterys ten būna gan artimai susibendravusios, kai kurios net nuo nestuke.gif laikų. Ten jos organizuojasi susitikimus, sveikina vaikus ar šiaip pliurpia. Gal tiesiog reiktų skirti tuos dalykus ir neiti, ten kur Jums nepatinka. Juk niekas neverčia skaityti visos forumuose esančios rašliavos.
Atsakyti
Čia aš esu naujokė ax.gif . Bet tų tikrai prisidavimų į naujas temeles nesuprantu lotuliukas.gif . Iš pradžių galvojau, kad gal čia kokia registracija vyksta, bet vėliau pamačiau, kad čia tikrai tik šiaip oro virpinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
o kartais uztena "nusedusioje" temeleje parasyti keleta zodeliu ir ji vel atsiduria
diskusiju sukuryje.Taip, kad mamytes cia yra thumbup.gif forumas .Kurkite temeles
ir sulauksite palaikymo,o paplepesiai "nevietoje" visada bus tongue.gif
Atsakyti
Aš dar naujokė esu smile.gif kaip pastebėjau temų tikrai yra įvairiausių, bet manau kad nėra visos labai jau patraukiančios, tad teks padirbėti kol surasiu gerų forumų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 01 18, 17:08)
nieko nepasikeis , viskas vistiek bus taip kaip yra , abejoju ar pasvarstymai šioj temoj kažka pakeis  schmoll.gif

as irgi nemanau, kad kas nors pasikeis, nes neatsiras tiek daug moderatoriu, kurie sugebes sutvarkyti visus forumus doh.gif
Atsakyti
Aš visai pritariu temos autorei..galima net plepeti naudingiau..bet rimtai kartais ieini i dominancia tema o ten..labas rytukas..ir t.t..kokie 3 puslapiai..gali pasakyti ta labas rytukas ir kartu kazkaip pletoti diskusija..ar dar kazka naudingo padaryti..tikrai forumas jau gerokai apsiukslintas..nekalbu apie paplepejimu skyreli..ten net neinu..viso to pilna ir kitur blink.gif
Atsakyti
O tai ką jūs kalbat turbūt yra tik naudinga ilgai išliekanti informacija, prasminga diskusija ir pan.? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 02 23, 23:55)
O tai ką jūs kalbat turbūt yra tik naudinga ilgai išliekanti informacija, prasminga diskusija ir pan.?  rolleyes.gif

paziurint i mano prisijungimo metus ir parasytu zinuciu kieki sulyginus su jusu tai aiskiai matosi kas cia daugiau pliurpia, tai tikrai nesilyginu su jusu naudingumu forumui..as nesakau kad viskas turi isliekma verte stengiuos netersti forumo..ir i piktus gincus veltis tikrai nesiruosiu, tiesiog issakiau savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 24 vasario 2009 - 09:19
Man nelabai aiškiai. Mažesnis kiekis dar nerodo, kad mažiau tuščių pliurpalų ir daugiau kažko naudingo ir į temą tongue.gif

Visi čia daro tą patį - išsako savo nuomonę, o jei nenorit veltis - tiesiog nesivelkit mirksiukas.gif
Man tiesą sakant neskauda, kad kažkas kažkur gali sau laisvai leisti bendrauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 24 vasario 2009 - 16:12
Niekas cia nekalba apie neleidima laisvai bendrauti..bet man kliuva tik tos zinutes kuriose buna arba tik veidelis koks arba visos labas rytas (ir visos kitos dienos dalys), ar registruojuosi i tema. Tai tiek. O tau Karbyne tai aiskia norisi isprovokuoti kad butu su kuo pasigincyti.
Atsakyti
Žinoma biggrin.gif Čia gi oro virpinimo tema nieko nereiškiantiems komentarams biggrin.gif

QUOTE(gaudri @ 2009 02 24, 16:28)
man kliuva tik tos zinutes kuriose buna arba tik veidelis koks arba visos labas rytas

O jums tas visas žinutes kas nors namų darbams uždavė visas perskaityti ir sukonspektuoti?

Nors šiaip pritariu...mane irgi nervina kai žmonės susitikę pasisveikina, o jei tik šypseną numeta praeidami išvis nei šis nei tas. Čia jau koks ta ne virtualus, o realybinis spamas blink.gif Turėtų išsamiai bendraut, rimta info keistis juk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 24 vasario 2009 - 16:47
QUOTE(gaudri @ 2009 02 23, 21:37)
Aš visai pritariu temos autorei..galima net plepeti naudingiau..bet rimtai kartais ieini i dominancia tema o ten..labas rytukas..ir t.t..kokie 3 puslapiai..gali pasakyti ta labas rytukas ir kartu kazkaip pletoti diskusija..ar dar kazka naudingo padaryti..tikrai forumas jau gerokai apsiukslintas..nekalbu apie paplepejimu skyreli..ten net neinu..viso to pilna ir kitur blink.gif

drinks_cheers.gif pritariu... visos temos skirtos paplepėti, dažniausiai pamirštant temos pavadinimą ir kt.
Atsakyti