Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

QUOTE(JURATE321 @ 2009 03 23, 12:14)
sveikos merginos,skaiciau ir as ta knyga,bandziau-ir numeciau-7kg,bet po to ataugo,-na internete perskaiciau apie EDITA-nuejau i netradicini seminara,vilniuje-na tai ten tiek gavau informacijos,apie maista-jog praktiskai galima butu paciai dieta susidaryti-na bet esu tingine-siuo klausimu-tad EDITA sudare man dieta,tai jau du menesius valgau ka valgiau tik normuotai ir laiku-tai jau 11kg numeciau,nerealus seminaras-zinau jog turi but ketvirtadieni kaune,nes vakar buvau svertis pas ja ant tokiu svarstykliu kur parodo viska,patariu nueiti thumbup.gif

kas per Edita? g.gif
Atsakyti
Einu toliau knygą studijuoti, nes valgyt norisi blush2.gif , sunkiausia visada būna pradžia ax.gif
Mano keli kolegos pagal tą autorių metė rūkyti, tai kodėl negali man padėti, kuo aš blogesnė schmoll.gif
Atsakyti
Labutis visoms, perskaičiau šią knygą prieš dvi savaites ir nu tikrai kažkas pasikeitė. Jau antra savaitė kaip maitinuosi pagal kitokį mitybos planą negu buvo prieš tai, ir visai nesunku. Prižadino mano valią ši knyga ax.gif galiu beveik ramiai žiūrėti ir uostyti kaip kvepia mylimiausi mano patiekalai, galiu juos gaminti ir neragauti... Mano naujoji mityba pasiteisino, per pirmąją savaitę netekau 3 kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktuti @ 2009 03 24, 08:53)
Prižadino mano valią ši knyga  ax.gif  galiu beveik ramiai žiūrėti ir uostyti kaip kvepia mylimiausi mano patiekalai, galiu juos gaminti ir neragauti... Mano naujoji mityba pasiteisino, per pirmąją savaitę netekau 3 kg  4u.gif

Mano vakardienos praradimas -700 gr, nedaug, bet vis į reikiamą pusę.
LB tikiuosi, kad ir mano valia sugryš blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kaip sekasi lieknėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 03 27, 14:33)
Merginos, kaip sekasi lieknėti  4u.gif

Man sekasi neblogai. Nuo sveiko maitinimosi pradzios (t.y. nuo Naujuju metu) numeciau 4,5 kg thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos!

Kodel yra dvi temos apie ta pati? Vienoje 21 psl, o sitoje vel viskas is naujo apie ta pati? Tai i kuria rasyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja099: 27 kovo 2009 - 14:32
Tai saunuoles visos, tik reikia siek tiek susiimti ir svoris mazeja, dar yra pakankamai laiko ir sulaukusios vasaros galesim dziaugtis savo linijomis smile.gif
Atsakyti
Kadangi ankstesne tem uzdaryta parasyiu ir cia.

Sveikos!

Mano vyras mete rukyti perskaites A. Carr'o knyga "Lengvas budas mesti rukyti", tai kazkaip susigundziau perskaityti apie "Lengva buda suliekneti".
Perskaiciau. Skaiciau ir nervinausi, to negalima ir tas negerai, ir to musu skrandziai netoleruoja, ir t.t., ir pan. Beveik nieko negalima, o po to vel raso, kad nedraudziu... Skaiciau ir galvojau "Kazkokia nesamoninga knyga!". Perskaiciusi sakau vyrui "Sita knyga manes nepaveike". Nors, vos perskaicius, kazkaip itartinai ziurejau i maista, kelias dienas net valgyti nenorejau nieko. Bet uzklupo ilga savaitgali sveciu, tai dar ta savaitgali valgiau viska pagal senus iprocius.
Nors sakau, kad sita knyga manes neveikia, bet atsikelusi isgeriu stikline vandens, o po kokio pusvalandzio suvalgau apelsina, ar meliono, ar koki abuoli, ar kriause:)
Man kazkaip istrigo fraze is tos knygos "Jei maitiniesi 3 k per diena, tai valgydama pusryciams vaisius jau 30 proc. pakeiti savo mitybos iprocius". O toliau nezinau ka ir kaip daryti, ateina vakaras ir prisivalgau keksiuku su pienu. Nuo vaikystes piena geriu su malonumu, negaliu nueiti miegoti neisgerus puodelio pieno, o dar geriau du
Jei turesiu laiko, perskaitysiu visa sia tema nuo pat pradziu, bet gal kuri jau numetete kiek nors kg valgydama pagal sia knyga? Pasidalinkite savo valgymo ypatumais, prasau!

Pries 3 m laikiausi L.Chazano dietos, tai per 3 men buvau numetusi 15 kg. Po nestumo reikejo greicau atgauti ankstesnes formas
Na o dabar niekaip negaliu atsikratyti 5 kg.
Atsakyti
Raja099, aš buvau 38 numetusi, bet nuo rudens 20kg ataugo ir lb greitai, kai tik nustojau rytais svertis ir tingėti ryte išgėrus vandens, šviežių sulčių stiklinę išsispausti blush2.gif
Pagriebiau knygą, kad valia sugryžtu blush2.gif ir atrodo, kad man sekasi bigsmile.gif
Mano tikslas -20kg, nors būsiu vistiek apvali, bet jau tik ne tiek laugh.gif
VSsexy, sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 27 kovo 2009 - 18:44
QUOTE(rosee @ 2009 03 27, 19:42)
VSsexy, sveikinu  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif
Aisku, noretusi, kad tas procesas vyktu greiciau tongue.gif Bet ir del tiek kg dziaugiuosi smile.gif
O kaip tau pavyko tiek daug numesti? blink.gif per kiek laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VSsexy: 27 kovo 2009 - 19:03
QUOTE(VSsexy @ 2009 03 27, 19:02)
O kaip tau pavyko tiek daug numesti?  blink.gif  per kiek laiko?

Pavyks pavyks tau mirksiukas.gif
Kaip čia pasakius, du metus svoris neaugo, bet tik atsipalaidavau doh.gif blush2.gif
Esu daug komentavusi kitose tėmelėse, nesinori kartotis.
Rekomenduoju perskaityti papildomai dvi knygas, gal dar rasi "Kaip sveikai gyventi 150 metų", M.Tombak ir "Sveikata visam gyvenimui", H.ir M. Dajamondai, o gal jau ir skaitei jas?
Tiesa, dar aš sveiko maisto gaminimo kursus baigiau, tai man lengviau.
Žinok, ne laike esmė per kiek mirksiukas.gif , svarbiau, kad neataugtų ir draugų neatsivestų smile.gif
Atsakyti