Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

gal ir man galite atsiusti knygele? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
parasyk savo pasta. as galiu atsiust biggrin.gif
Atsakyti
esu gidejus, kad to autoriaus knygos daug kam padeda, tai ir as susidomejus ja noriu isbandyti, gal kas galite atsiusti i emaila kristina_fm@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Greis5 @ 2009 05 01, 21:19)
esu gidejus, kad to autoriaus knygos daug kam padeda, tai ir as susidomejus ja noriu isbandyti, gal kas galite atsiusti i emaila kristina_fm@yahoo.com

issiunciau smile.gif
Atsakyti
gal galite ir man ta knygele atsiusti... 4u.gif vilma.auguliene1985@gmail.com
buciau lb dekinga.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nepoli @ 2009 05 01, 22:43)
gal galite ir man ta knygele atsiusti... 4u.gif vilma.auguliene1985@gmail.com
buciau lb dekinga.. wub.gif

knygute jau pas tave biggrin.gif issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yourga @ 2009 05 02, 08:47)
knygute jau pas tave  biggrin.gif  issiunciau  smile.gif

jau dvi tada turi, nes aš vakar išsiunčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 05 02, 10:19)
jau dvi tada turi, nes aš vakar išsiunčiau lotuliukas.gif

kuo daugiau, tuo tada geriau, didesnis efektas bus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
beklaidžiodama ir beieškodama šios knygos aptikau ir jūsų susirašinėjimus. Knygą lietuvių kalba parsisiunčiau iš
http://www.scribd.co...knti-Allen-Carr
paspaudus virš knygos teksto esantį download, reikia pasirinkti norimą knygos formatą, tada užpildyti viduryje esančius "Sign up" laukelius ir iš karto leis parsisiųsti knygą nemokamai.
Sėkmingo skaitymo mirksiukas.gif

Atsakyti
na va kas iesko tas randa biggrin.gif
Atsakyti
o as vakar nuejau ir nusipirkau, nes negaliu skaityti kompiuterinio varianto niekaip niekaip schmoll.gif
Atsakyti
o as praeita savaite perskaiciau ta knyga ir galiu pasidalint ispudziais smile.gif perskaiciau per dvi dienas, nieko stebuklingo ten neparasyta, taciau mane kazkaip tai paveike. kuo daugiau skaiciau tuo labiau supratau kad ten rasoma gryna tiesa! ir kagi, nuo tada kai perskaicciau pusryciams pradejau valgyt tik vaisius, pradejau stebet savo organizmo signalus, ir pamaciau kad tikrai, kaip ir rasoma knygoje, valgydavau ir uzkandziaudavau net tada, kai is tikruju nenoredavau. dabar valgau kai tik isalkstu, jauciuosi daug geriau, energingesne ir zvalesne smile.gif kartais pavalgius pusrycius isinoriu valgyt tik kokia 5-6 valanda. dar suzinojau kad turiu priklausomybe sokoladui, nes jei paimdavau i burna viena gabaleli, tai po 10min nelikdavo viso sokolado!! dabar nebeperku sokolado kad nekiltu pagunda. ir kazkaip perskaicius ta knyga i maisto produktus ir pati maista pradejau visai kitaip ziuret, galiu tik pasakyt kad man patiko thumbup.gif
taciau mano mama visai priesingos nuomones, ji skaito sia knyga jau menesi, sako kad ji labai nuobodi, ir nieko joje gero nera, jai nepatinka. matyt reikia ir paciam noret kazka keist, tada ir knyga atrodys gera cool.gif
Atsakyti