Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

thumbup.gif
QUOTE(rosee @ 2009 03 27, 19:42)
Raja099, aš buvau 38 numetusi, bet nuo rudens 20kg ataugo ir lb greitai, kai tik nustojau rytais svertis ir tingėti ryte išgėrus vandens, šviežių sulčių stiklinę išsispausti  blush2.gif
Pagriebiau knygą, kad valia sugryžtu  blush2.gif  ir atrodo, kad man sekasi  bigsmile.gif
Mano tikslas -20kg, nors būsiu vistiek apvali, bet jau tik ne tiek  laugh.gif
VSsexy, sveikinu  drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Raja099 @ 2009 03 27, 14:31)
Kodel yra dvi temos apie ta pati? Vienoje 21 psl, o sitoje vel viskas is naujo apie ta pati? Tai i kuria rasyti? g.gif

Si tema apie pacia knyga ir jos principu vertinima, kita tema toms, kurios liekneja vadovaudamosis "Lengvu budu suliekneti".
Sioje temoje ne isnaujo- ji buvo pirmoji, bet buvo daugiau nepritarianciu ir neigiamai vertinanciu A.Carr metoda, todel neissitekome po vienu stogu, tad ana tema skirta plepesiams kam kaip sekasi, kas kiek numete, ir pan.

rosee, skaityk darkat knyga, matyt neidemiai skaitei smile.gif cia del "kad valia sugriztu"
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2009 03 28, 08:24)

tuomet eisiu paieškoti kitos temos lens.gif , kur ji dėsis, vistiek valia sugryš lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 28 kovo 2009 - 09:22
o gal kas perskaite ir noretu perleisti tarkim uz kaskokia kaina? parasykit smile.gif gal ir as paskaityciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(askristi @ 2009 04 05, 18:02)
o gal kas perskaite ir noretu perleisti tarkim uz kaskokia kaina? parasykit smile.gif gal ir as paskaityciau ax.gif

o tai iš interneto tau netinka tas variantas? Man tai super thumbup.gif
Turiu ir spausdintą, bet kompiuterį vistiek su savim tampausi visur, tai labai patogu knygą turėti kompiuteryje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos, gal kuri turi ir galetumete man permesti sios knygos kompiuterini varianta, Butu labai didelis aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I'm love: 07 balandžio 2009 - 22:23
QUOTE(I'm love @ 2009 04 07, 23:22)
Sveikos. Merginos, gal kuri turi ir galetumete man permesti sios knygos kompiuterini varianta, Butu labai didelis aciukas  mirksiukas.gif

Parašyk savo elektroninio pašto adersą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 04 08, 01:37)
Parašyk savo elektroninio pašto adersą 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I'm love: 08 balandžio 2009 - 06:54
Loli_judo, issiunciau i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 04 08, 08:52)
Loli_judo, issiunciau i az ax.gif

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
as taip pat labai noreciau tos knygos kompiuterinio varianto. Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2009 04 10, 09:33)
as taip pat labai noreciau tos knygos kompiuterinio varianto. Buciau labai dekinga.

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti