QUOTE(solo @ 2009 11 19, 00:33)
Ar verta pradėt skaityti, jei nemėgstu nei vaisių nei daržovių? Mano racione jų - minimumas...
manau, kad verta. taip pat buvo ir man - daržoves valgydavau tik labai retai ir nenoromis. dabar mėgaujuosi daržovių patiekalais - gaminu įvairius troškinius, ypač su šaldytomis daržovėmis. pamėgau vištieną vietoj kiaulienos, obuolius, kurių visai negalėdavau valgyti, beveik atsisakiau (pati) majonezo........
taigi tikrai verta

QUOTE(pinciuke @ 2009 11 19, 08:35)
manau, kad verta. taip pat buvo ir man - daržoves valgydavau tik labai retai ir nenoromis. dabar mėgaujuosi daržovių patiekalais - gaminu įvairius troškinius, ypač su šaldytomis daržovėmis. pamėgau vištieną vietoj kiaulienos, obuolius, kurių visai negalėdavau valgyti, beveik atsisakiau (pati) majonezo........
taigi tikrai verta
bet kokiu atveju tu nieko neprarasi.
taigi tikrai verta

Pritariu 100% ! man irgi taip pat!! As anksciau visiskai nevalgydavau vaisiu o darzoves budavo tik dalelyte mano maisto. Perskaicius knyga viskas pasikeite. Saldytuve budavo 3 lentynos maistui ir apatine 1 lentynele darzovems , dabar viskas atvirksciai mano saldytuva uzkariavo darzoves 1 lentynele liko seip maistui( bet ir ten pagrinde jogurtai(kuriu as anksciau irgi nemegdavau)) . Vaisiu pas mane dabar visada didziulis pasirinkimas , ko anksciau nebudavo. Manau tikrai verta skaityti!
QUOTE(solo @ 2009 11 18, 23:33)
Ar verta pradėt skaityti, jei nemėgstu nei vaisių nei daržovių? Mano racione jų - minimumas...
as per savaite gal 15 psl perskaiciau, dar neuzkabino, tebevalgau daug ir visko

O as laikiausi sios knygos nurodymu, ir viena karta per vestuves prisikimsau, na kita diena padariau iskrova ,ir ka jus manot ,jauciu kad vel edu daugiau nei pries tai.Bet pradzioje viskas klostesi puikiai, dabar nezinau,ko imtis, bijau vel ryti be saiko
Padariau tik viena klaidele, ir vel trukt uz vadziu vel is pradziu nebezinau ,ko imtis

Padariau tik viena klaidele, ir vel trukt uz vadziu vel is pradziu nebezinau ,ko imtis
Sveikos jungiuosi ir as prie jusu...kaip ir daugelis su Alleno Carro ismintimi susipazinau kai meciau rukyti lengvo budo deka...paskui seke lengvas budas nustoti nerimauti ,kurio deka gyvenimas taip pat nusidaze kitom spalvom...didziule itaka padare ir lengvas budas suvaldyti alkoholi. Paskutiniojo stebuklo lengvo budo suliekneti emiausi veliausiai ,nes tvirtai tikeja ,kad su maistu smegenu plovims yra pats stipriausias is visu ir reikia tam labai gerai pasiruosti ,kad galeciau priimti tai kuo 21 metus sventai tikejau...nu zodziu skaiciau sia knyga apie lieknejim gal kokus 4 ar 5 kartus. Pirma kart perskaicius isvis norejau nurasyt ir apsimest ,kad nieko nebuciau skaiciusi, juk vistik esu saldumynu ir visokiausiu cebureku manjake...ir dar pagalvojau esu liekna pakankamai tai kodel tureciau atsisakyt savo dievisko maisto,tikro malonumo...nors ir netikejau tuom ka jis rase apie maista, bet jausdama dekinguma skaiciau toliau ...kuo toliau tuo labiau atverdavau savo prota, skaitydavau po kelis atskirus skyrelius per diena (ypac apie saldumynus ,mesa ir piena)... ir nzn atrodo nors ir letai,bet mano protas pamazu atsiveria ir as pradedu pripazinti kad kiekvienas jo parasytas zodis yra tiesa...ir svarbiausia ,kad tai ne Alleno Karro "ismislas"...o visa tiesa apie maitinimasi egzistuoja nepaisant ALLENO. Taigi pradejau nuo vaisiu rytais ...o toliau viska valgaukaip valgius ...Bet ziuriu kad keiciuosi nepastebimai ...nors po truputi as pamegstu vaizius ir darzoves, vis maziau persivalgau ,turiu daugiau energijos...ir viskas krypsa teigiama linkme...jauciu kad turiu rakta ir visa gyvenima puikiai jausiuos...smagu tai zinoti

QUOTE(ciku_caku @ 2009 11 19, 13:25)
as per savaite gal 15 psl perskaiciau, dar neuzkabino, tebevalgau daug ir visko
greit reiks ne -5 kg temoj registruotis, o -10 

aleik jau, storoji atsirado

[quote=Tindirindi20,2009 11 19, 23:24]
...nu zodziu skaiciau sia knyga apie lieknejim gal kokus 4 ar 5 kartus. Pirma kart perskaicius isvis norejau nurasyt ir apsimest
Hmm
,gal ir man reiktu perskaityti dar karta kad poveikis butu geresnis.
Ir svarbiausia kad man jau pavyko atsikratyti 4 kg.irvistiek ...na zodziu pergyvenu kad nemesciau keistis.ir as valgyti pradejau daug vaisiu ,melionai, obuoliai,riesutai..ir t.t
Porcijos mano akivaizdziai mazesnes, bet o jei mano noras suliekneti atsidurs stalciuje,kas tada
?Man reiketu manau dar stipriau isitikinti tuo ka jis parase manau skaitysiu dar karta.Nes dar dabar nieeeekaip negaliu atsispiorti picai
...nu zodziu skaiciau sia knyga apie lieknejim gal kokus 4 ar 5 kartus. Pirma kart perskaicius isvis norejau nurasyt ir apsimest
Hmm

Ir svarbiausia kad man jau pavyko atsikratyti 4 kg.irvistiek ...na zodziu pergyvenu kad nemesciau keistis.ir as valgyti pradejau daug vaisiu ,melionai, obuoliai,riesutai..ir t.t
Porcijos mano akivaizdziai mazesnes, bet o jei mano noras suliekneti atsidurs stalciuje,kas tada

QUOTE(infene @ 2009 11 19, 21:56)
Na, niekam ne paslaptis, kad tokios knygos kaip Carr ar McKennos yra savotiška hipnozė ir darbas su smegenais. Tuo įsitikinau skaitydama McKenną, kai nepastebimai tik valgant tik tiek, kai pajuti pirmą sotumo jausmą, per 2 sav. praradau apie 3 kg (nuo nedidelio svorio). Paskui nutrūkau ir antrąkart skaitant jau manęs neužkabino tie metodai, nors ten rašoma šimtaprocentinė tiesa ir, priešingai nei Carr'as, McKenna neturi jokio nusistatymo nė prieš vieną maisto produktą..
QUOTE(solo @ 2009 11 19, 23:34)
Tuo įsitikinau skaitydama McKenną,
Apie si dar nieko negirdejau reikia pasieskoti internete

QUOTE(infene @ 2009 11 19, 22:36)
Nepagailėkit 18lt ir rasit knygyne

My Webpage Labai fainai besiskaitanti knyga.
QUOTE(solo @ 2009 11 19, 23:40)
ar tai tikrai veikia