Vau, o per kiek laiko pavyko numesti 5 kg.As pradejau skaityti ta knyga, na manau poziuris i maista siek tiek pasikeite Tikiuosi nors sis budas pades, nes kaip knygoje sakoma 95 proc.padeda ,tai as gal busiu viena is tu 95 proc.
aš per 4 mėn. pamečiau jau 7 kg.
jaučiuosi labai puikiai. daug kas klausia, kaip to pasiekiau, giria, kad atrodau gražiau. svarbiausia - vėl įlendu į tuos drabužius, kuriuos jau norėjau nurašyti į nuostolius
Sveikos merginos, gal esate susidariusios kokius maisto derinimo planiukus ar šiaip kokių receptukų turite kas atitiktų Aleno knygą? būčiau dėkinga, jei atsiųstumėt man į haskehaske0@gmail.com renku info Arba ir čia, žinoma, galit pasidalint
Sveikos merginos!!! Man asmeniskai jo knygos apverte mano gyvenima aukstyn kojom. perskaiciau pirmiausiai apie rukyma , nes norejau irodyti aplinkiniams , kad nesamone perskaicius knyga mesti rukyti , nes kiek mesdavau tiek nesekmingai. Meciau labai sekmingai ir lengvai. Pati nesupratau kaip viskas paprasta, tada jau sukele idomuma ir kitos jo knygos , paprasiau draugu kad atvestu is lietuvos apie maista ir alkoholi buvo labai idomu kas bus peskaicius jas, nesulaukiau kol atves, nes buvo didziulis pakilimas ir noras toliau testi pradetus pasikeitimus. Parsisiunciau apie alkoholi skaiciau negalejau atsitraukti(nebuvau alkoholike , atrode tik prie kompanijos , bet pagal knyga jau priklausanti) . Atsisakiau gerimu taip lengvai kaip ir cigareciu. Buvo like tik apie maista , jau paemus i rankas knyga zinojau kad mano mityba keisis , bet vistiek idomu buvo skaityti. Visi aplinkiniai juokesi tai ka dabar vegetare tapsi? . Man juokinga nebuvo buvo noras keistis gyventi kitaip - dziaugtis !! Zinojau kad atejo laikas gyventi , nes atsisukus atgal pamaciau kad paskutini laikotarpi tiktai egzistavau plaukiau pasroviuj nes man buvo patogu . Pazvelgiau i veidrodi ir issigandau pamaciau isstorejusia moteri kuriai nesinorejo kiekviena diena pasitemti, pasipuosti (juk salia mylintis vyras kuris kartoja tokia jau esi- toks organizmas , juk myliu tave ir tokia) . Pasakiau sau garsiai NORETI -REISKIA GALETI!! noras jau buvo didziulis!! Praejo 2 men. Gyvenimas grazus ! Aplinkiniai klausineja , kas nutiko, visi giria . .Svoris krenta , drabuziai visi irgi ( koks pradinis svoris buvo net nezinau nes tokio dalyko kaip svarstykles namuose nebuvo , si savaitgali planuoju pirkti) . galiu tik pasakyti kad per liemeni - 23cm. Atsirado noras puostis , dziaugtis gyvenimu!!! ( cia dar nepabaiga parasysiu vel kaip sekasi ir kaip krenta svoris)
Aciukas! Tikiuosi tas uzsidegimas tesis iki tol kol vaidrodyje matysiu tas kas man patinka. Tikiuosi vasara galesiu nesigedindama eiti maudytis ir degintis o ne sedeti po skeciu!
ogho man vyras atspausdino internetini varianta, tai pirmus puslapius teperskaiciau, vaikiukas daug demesio reikalauja, o ir tebemaitinu...bijau kol kas keist poziuri i maista
As neseniai pradejau skaitytoi knyga,dar visos nebaigiau skaityti ,bet jau pavvyko numesti 3 kg,krenta letai bet krenta,ir pakankamai lengvai viskas gaunas.
kaip dziaugiuosi, kad jums pavyko kazko pasisemti is sios knygos... as gal del to, kad esu greita skaitytoja, arba del to, kad kiekviena karta pradejus skaityti pradedavau knapseti, nezinau, nieko man. pro viena iejo, pro kita isejo. gal del to, kad ir seniau gan sveikai maitinausi? pagrindinis maistas vaisiai ir darzoves. gal del to, kad mesos taip pat nelabai daug valgau, o pieno labai vengiu, nes skrandis visiskai netoleruoja... Labai megstu suri, varske, bet po paskutinio kaloriju skaiciavimo periodo, kai valgiau tik super liesa grudeta ir pertrinta varske bei vaisius, o svoris vistiek augo, supratau, kad ju negaliu valgyti. aciu Dievui Anglijos supermarketuose nera skaniausiu varskyciu ir glaistytu sureliu kaip LT, tikrai neatsispirciau, dabar, nevalgius tos preskos varskes, i kuria reikedavo prideti cinamono ir saldiklio tikrai nieko perdaug nesiilgesiu. as atsimenu, kaip vaikysteje mesa valgydavome tik 2 kartus per savaite, o zuvi penktadieniais, nes mama tikejo, kad jos tik tiek reikia. Ir kazkaip sugalvodavo ka pagaminti, o as sukdavau galva jei mesos neturedavau... Pradejau ieskoti vegetarisku receptu, pradejau pirkti darzoves, kuriu seniau net renka nekildavo isideti i krepseli. tik pastebejau viena dalyka... Vegetariski patiekalai gali buti dar kaloringesni, nors man vegetarizmas visada asocijuodavosi su labai lieknais zmonemis... Bet pazistu veganu zeima, kurie tikrai nera is lieknuju, ne stori, bet druti kaip sakoma, tad...
Dabar pagalvojus, gal ir pasikeite kazkiek mityba... Pradejau vietoj vistienos pirkti jos pakaitala, Quorn pas mane vadinasi. Paskutini karta su mango vaisium ir cili dariau, zinokit super, nepalyginsi su sojos mesa... sokolado zinokit ta pacia diena perskaicius suvalgiau, nepadejo man Carro isvedziojimai... gal del to, kad ne saldainius su idaru valgiau....
Pradejau vietoj vistienos pirkti jos pakaitala, Quorn pas mane vadinasi. Paskutini karta su mango vaisium ir cili dariau, zinokit super, nepalyginsi su sojos mesa... Gal galetume konkreciau parasyti apie Quorn kur galima nusipirkti ir kaip gaminti. Didelis aciu!!!!
Pradejau vietoj vistienos pirkti jos pakaitala, Quorn pas mane vadinasi. Paskutini karta su mango vaisium ir cili dariau, zinokit super, nepalyginsi su sojos mesa... Gal galetume konkreciau parasyti apie Quorn kur galima nusipirkti ir kaip gaminti. Didelis aciu!!!!
cia turbut man skirtas klausimas?
as Anglijoje gyvenu, nezinau kur tu **sea**.... pas mane supermarkete visko is quorn'o yra: desreliu, "kumpio", farso ir t.t.
cia turbut man skirtas klausimas?
as Anglijoje gyvenu, nezinau kur tu **sea**.... pas mane supermarkete visko is quorn'o yra: desreliu, "kumpio", farso ir t.t.
as irgi cia gyvenu, bet anksciau niekad nesidomejau sveiku maistu. Dar tik 2 menesius derinu maista, seip mesos atsisakiau isskyrus vistienos , bet noriu ir ja pakeisti. reikes pasidomet paieskosiu ir as supermarketuose. Bandziau tofu , man labai patiko.