Įkraunama...
Įkraunama...

"Lengvas būdas sulieknėti"

Sveiki,

aš irgi perskaičiau šią knygą. Net nežinau davė kažkokį poveikį ar ne. Mėsos valgau daug mažiau, bet valgau 4u.gif , nors valgant mėsą kažkokia kaltė jaučiasi prieš savo skrandį. Manau tuoj ir aš mėsos nebevalgysiu. Daugiau pasikeitė mano požiūris į maistą, bet ne įpročiai. Bet nusiteikiu optimistiškai, manau pasikeis požiūris, užgrauš sąžinė ir pradėsiu maitintis pagal knygoje pateiktą metodiką. smile.gif

Na nesuprantu, autorius teigia, kad ir kavos bei arbatos gerti nereikia. Kažkaip nesitiki, kad, kaip autorius teigia "mus apgavo, kad tai yra skanu" Nu man tikrai skanu g.gif

Nustebino ir tai, kad mūsų organizmo DNR beveik toks pat kaip gorilų (tiksliai nepamenu, ar 98, ar 99%), o jos valgo tik vaisius, daržoves. Mėsą valgo tik išskirtiniais atvejais ir yra tokios stiprios!

Šiaip rekomenduoju ir aš paskaityti, daug ką sužinosit.

Nepykit jei pasikartojau, visos temos neperskaičiau blush2.gif

Tiesa, girdėjau kad jei knyga skaitoma per kompiuterį, kažkoks netoks poveikis, bet kodėl nežinau g.gif Gal tai ir netiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunaite: 21 rugpjūčio 2009 - 14:05
tai mano istorija tokia... 6 metus bandziau numesti svori
bet nuo dietu tai tik sulieknedavau ir svoris grizdavo su kaupu...
velaiu prasidejo dar didesnes problemos: badavimai ir persirijimai iki blogumo... iki kol supratau kad visiskai isderinau savo organizma ir nusprendziau daugiau dometis ne dietom o sveika gyvensena biggrin.gif jau kelias savaites laikausi knygos 'Lengvas budas suliekneti' principu ir svoris letai bet krenta!!
dar liko svorio atsikratyti bet bent savijauta gereja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladuke @ 2009 08 22, 10:46)
tai mano istorija tokia... 6 metus bandziau numesti svori
bet nuo dietu tai tik sulieknedavau ir svoris grizdavo su kaupu...
velaiu prasidejo dar didesnes problemos: badavimai ir persirijimai iki blogumo... iki kol supratau kad visiskai isderinau savo organizma ir nusprendziau daugiau dometis ne dietom o sveika gyvensena biggrin.gif  jau kelias savaites laikausi knygos 'Lengvas budas suliekneti' principu ir svoris letai bet krenta!!
dar liko svorio atsikratyti bet bent savijauta gereja biggrin.gif  biggrin.gif

labai smagu girdėti.
mano svoris irgi labai lėtai, bet krenta. db jau numečiau 4,5kg.(cia per 2 mėn)
Atsakyti
šią knygą mečiau skaityti joje užtikusi visiškai absurdišką teiginį "jei norėdami gauti baltymų valgome raumenis, tai gal dėl kalcio valgykim dantis ir kaulus".

bet šiaip labai patiko žmogaus organizmo palyginimas su automobiliu. suvokus tą kvailą įpročio mechanizmą, atsitiko, ko visai nelaukiau - mečiau kas vakarą litrais lakti alų.
įdomu, bet vien nuo to svoris pradėjo kristi, atsirado daugiau laimės ir energijos.

žodžiu, knyga suveikė gal ne taip, kaip turėjo, bet vis tiek
Atsakyti
QUOTE(Raudonakė @ 2009 10 06, 18:17)
šią knygą mečiau skaityti joje užtikusi visiškai absurdišką teiginį "jei norėdami gauti baltymų valgome raumenis, tai gal dėl kalcio valgykim dantis ir kaulus".

bet šiaip labai patiko žmogaus organizmo palyginimas su automobiliu. suvokus tą kvailą įpročio mechanizmą, atsitiko, ko visai nelaukiau - mečiau kas vakarą litrais lakti alų.
įdomu, bet vien nuo to svoris pradėjo kristi, atsirado daugiau laimės ir energijos.

žodžiu, knyga suveikė gal ne taip, kaip turėjo, bet vis tiek

o aš jau nunešiau pas siuvėją siaurinti daug drabužių, nes viskas krenta nuo liemens ir klubų thumbup.gif
o numečiau tik 5 kg. g.gif
Atsakyti
pirksiu ir as thumbup.gif parasysiu kaip seksis skaityt biggrin.gif
Atsakyti
o man poveikis buvo trumpalaikis, po to po truputi viskas pasimirso,kas buvo skaityta, manau reikia profilaktiskai vis paskaityt, kad nepamirstum,gal tada ir pades blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((haina) @ 2009 10 11, 20:11)
pirksiu ir as thumbup.gif  parasysiu kaip seksis skaityt  biggrin.gif

jei mokat skaityt, tai seksis biggrin.gif

o vat įsisąmonint tai kas parašyta, ir valgyti pagal ją - ne tik sėkmės reikalas. Aš perskaičiau, ir, tiesą sakant - nusivyliau. Labai reikia smegenis savo perlaužt, kad valgyčiau tik tada , kai alkana, ir nustočiau valgyti, kai jau nebesijauti alkana doh.gif man ta riba - paslaptis.
Atsakyti
QUOTE(Aleksandritas @ 2009 10 18, 13:46)
Labai reikia smegenis savo perlaužt, kad valgyčiau tik tada , kai alkana, ir nustočiau valgyti, kai jau nebesijauti alkana  doh.gif man ta riba - paslaptis.

100% sutinku... man taip pat labai sunku sustoti...
As sia knyga ipusejus skaityti, jau kokia savaite tai darau, bet vis uzmiegu beskaitydama.. doh.gif bet kokiu paros metu.
Man sakyciau labiau patiko Paul McKenna hipnoze. Velgi... Ji trunka 30min bet as visada uzmiegu, bet juk sakoma, kad tai pasamone vistiek veikia. McKenna siulo uzmerkti akis ir isivaizduoti save, koks/ kokia noretum buti... Arteti ir tarsi ilipti i ta atvaizda, pajusti... Antras dalykas... Jis liepia nuo siol nustoti istustinti visa lekste kaip mum budavo kalama i galva vaikysteje. Visada turi kazka palikti, kad ir viena zirneli...
Atsikelus po vienos sesijos as turejau tokia vizija galvoje: as stoviu priesais du veidrodzius, viename liekna as, kitame tokia pati kokia buvau, zinau, kad tai po mano bandymo suliekneti. ziuriu i liekna atvaizda ir verkiu, o mano dabartinis atvaizdas mane kaltina, kodel negalejau valdytis, kodel nesugebejau pasiekti to, kas ranka pasiekiama... Sakysit pakvaisau, bet taip visada buna, bent su manimi, po tam tikro laiko pazvelgus atgal gailiuosi, kad nesugebejau bent trumpan labiau save pakontroliuoti.
Atsakyti
Man poveikis buvo trumpalaikis, perskaiciau pamirsau ir vel tie patys iprociai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2009 10 07, 10:08)
o aš jau nunešiau pas siuvėją siaurinti daug drabužių, nes viskas krenta nuo liemens ir klubų  thumbup.gif
o numečiau tik 5 kg.  g.gif

Vau, o per kiek laiko pavyko numesti 5 kg.As pradejau skaityti ta knyga, na manau poziuris i maista siek tiek pasikeite g.gif Tikiuosi nors sis budas pades, nes kaip knygoje sakoma 95 proc.padeda ,tai as 4u.gif gal busiu viena is tu 95 proc.
Atsakyti
Perskaiciau ir as... Prisigriebiau, atsisedau nepatogiai, kad ir vel kaip eilini karta neuzmigciau, ir skaiciau...
Ka galiu pasakyti... Vaisius visada labai megau todel pas ju mane namuose netruksta, o pusryciams dazniausiai tai ir valgydavau. Mesa... Kazkada buvo toks laikotarpis uzejes kada jos visai nevalgiau, o pastaruoju metu ir taip pakaitala perku, kuris daug maziau kaloriju turi, jei norisi steiko, ji kepu, bet dazniausiai visas nesulenda. As jeigu mesa valgau, pas mane visada 75% lekstes salotos uzima. Nekalbu apie tokias, kurios primaisytos majonezu, suriu ir t.t. tiesiog pomidoriukas, agurkas, svogunas, cili, salotu lapu misinys, pirktas parduotuveje ir viskas su citrinu sultimis.
Gal ir gerai valgyti kai tik isalksti, bet as asmeniskai numirciau badu labai greitai, nes jei valgyciau tik tada, kai jauciuosi alkana, palaipsniui visai pamirsciau apie maista..
Sokolado irgi jis manes nesustabde valgyti... Plyta saldytuve ilgai negyveno... Gal cia kaip su rukimo knyga.... Kazkiek laiko buna noras, bet jei pasilaikytum pora savaiciu jis dingtu.
Atsakyti