Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimai kilimėliai

QUOTE(ilja @ 2005 07 26, 07:07)
Kaip įdomu smile.gif O kokiam skyriuj padėvėtuose jie būna sudėti g.gif

Radau prie namu apyvokos. Bet patikekit - tikrai retenybe - daznai apsilankau tokiose parduotuvese, bet iki siol uztikau tik viena...
Atsakyti
Čia kaip suprantu skersinis siūlas kažkoks...
user posted image

O aš ant paprasto tinklelio darau, kažin kuo skiriasi?

user posted image
Atsakyti
Tikrai super dalykeliai. Pas mane ir mama puikuojasi kelios pagalveles taip iskaisytos:) O kabliukas turetu buti kiekviename rinkinyje (bent jau man taip pasiseke)
Atsakyti
QUOTE(Devi @ 2005 11 12, 21:25)
O aš ant paprasto tinklelio darau, kažin kuo skiriasi?

Vaizdas tai tas pats, tik esme tame, kad kai skersinis siulas dvigubas, tai tvirciau laikosi ir skalbiant "nepabega". Turejau pagalvele tokiu principu padaryta, bet ten tinklelis paprastas, tai po skalbimo dalis siuliuku isslakste sad.gif O kilima turiu pasidarius ant to specialaus tinkliuko, skalbtas jau ne karta, bet kol kas viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2005 11 12, 22:46)
Vaizdas tai tas pats, tik esme tame, kad kai skersinis siulas dvigubas, tai tvirciau laikosi ir skalbiant "nepabega". Turejau pagalvele tokiu principu padaryta, bet ten tinklelis paprastas, tai po skalbimo dalis siuliuku isslakste sad.gif O kilima turiu pasidarius ant to specialaus tinkliuko, skalbtas jau ne karta, bet kol kas viskas gerai.

A, va kame esmė 4u.gif vadinas geriau ant to su skersiniu siūlu daryt ax.gif
Atsakyti
Ka gi pradziai visoms labutis smile.gif
Norėčiau parodyt jums savo darbelius kuriuos atlikt įkvėpė paskutiniai 2 nėčtumo mėnesiai 4u.gif per mėnesi juos atlikus kita spėjau atidaryt kavinėj-galerijoj Menė savo parodėle 4u.gif toj parodoj buvo ir mano paveikslai smile.gif Tada jau atsiputus ligoninėn,,,
Paroda veikė 4mėn
Dabar kai jau juos paėmus nusprendzhiau parodyt savo darbelius ir jums smile.gif o gal kas ir įsigyt norėsit g.gif tad mėgaukitės wub.gif
Šis iš 899detaliu-1pagalvytė iš 73 ir dvi iš 81
user posted image
O šis iš 363 detaliu smile.gif jis unikalus tuo kad suderinta trumpas ir ilgas kaili 4u.gif
user posted image
Čia iš arčiau smile.gif
user posted image
Tiesa aš ju nenaudoju jie visiškai nauji tik fotosesijai pritaikiau ir savaji nykštuka kad galėtumėt matyt kokio dydzhio kilimukai 4u.gif
Tad sėkmės-butu malonu uzh komentarus ir šiaip gal kokiu klausimu jei kils rašykit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpiukas: 13 sausio 2006 - 00:17

Labai grazu !!!!!! wub.gif wub.gif

Saunuole, isivaizduoju kaip sunku buvo po siuvimo masina islaikyt toki svori...

o kaip apatine puse, ar dejai koki pamusala?
Atsakyti
Labai gražu biggrin.gif Bet ir man knieti sužinoti kiek toks kailis sveria?
Atsakyti
Nuostabu bigsmile.gif O kaip su kalio plaukelių skraidymu? Karpant gabalelius jie tikriausiai labai plaukuojasi g.gif
Atsakyti
Ačiu 4u.gif
Kailio apatinė pusė ,pamušalas -geras perkelis
Kilimai iš ties nelenkvi-pati ju nesvėriau bet rankas nuskausdavo nuo svorio ir nuo nepatogaus priėjimo blink.gif blink.gif blink.gif
O-O-O-O puku tai buvo kaip zhiema nors uzh lango buvo jau beveik vasara-pas mane zhiema ax.gif brendi per sniega ir susimastai ar tau tikrai to dar reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negana to ir valgai ir kvepuoji jais ir miegi su jais nors ir kas valanda tvarkydavausi bet blink.gif be zhodzhiu
Šiaip kailis gan aukštos kokybės tad aš ji kiek imanopa per kirpimo vietas apipešiojau tad dabar kailis praktiškai nesišiare-nebent jei stiprei peši tada kas beko tongue.gif
user posted image
O čia dar įdomumo dėliai 4u.gif
Atsakyti
įkeliu dar viena smile.gif
Dydis195-155cm 337detalės 4u.gif
user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nepakartojamo grožio kilimai. thumbup.gif Turbūt jiems siūti reikalinga gera, specealiai kailiams siūti siuvimo mašina???
Atsakyti