Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimai kilimėliai

http://s131.photobuc...nt=Scan0003.jpg

tikiuosi cia tai ko ieskai smile.gif
Atsakyti
aciu, atrodo sito ir ieskojau doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 12 balandžio 2007 - 13:45
labas mielos mamytes-darbstuolytes, bigsmile.gif
norejau paklausti- gal kas moka dirbti kilimus su tokia specialia adata ,kur badai i audini ir kilputes kaip kilimo gaunasi ? ax.gif na tiksliai net nezinau kaip ta adata ar toks kilimu gaminimo budas vadinasi verysad.gif ,bet tikiuosi ,kad atsiras zinanciu ir mokanciu ,bei galinciu patarti ...labai noriu su ja ismokti dirbti ,bet niekas nesigauna man ... doh.gif
Atsakyti
Turiu tokią adatą. Na kilimui ji gal per smulki arba darbo su tokia adatėle kilimą padaryt žiauriai daug. Tų adatų šiek tiek skirtingų būna.Turi įvert siūlą ir tiesiog badyt medžiagą, paaiškint sunkoka, o parodyt nėra kaip. bandysiu rast internete, kažkur buvau radus, bet neišsisaugojau.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 04, 19:58)
Turiu tokią adatą. Na kilimui ji gal per smulki arba darbo su tokia adatėle kilimą padaryt žiauriai daug. Tų adatų šiek tiek skirtingų būna.Turi įvert siūlą ir tiesiog badyt medžiagą, paaiškint sunkoka, o parodyt nėra kaip.  bandysiu rast internete, kažkur buvau radus, bet neišsisaugojau.

Mane irgi domina ta adata.
Aš esu susiraišiojusi kilimą, bet naudoju jį kaip sofai užtiesalą.
Atsakyti
Mergaites, kas iš Klaipedos: mačiau prie vaikų pasaulio rinkinius kilimus daryti mirksiukas.gif (pirmame aukšte yra parduotuvele rankdarbiu - tai ten prie bankomato)
Gal kas jieško bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 05 04, 20:46)
Mergaites, kas iš Klaipedos: mačiau prie vaikų pasaulio rinkinius kilimus daryti  mirksiukas.gif (pirmame aukšte yra parduotuvele rankdarbiu -  tai ten prie bankomato)
Gal kas jieško  bigsmile.gif

gaila, kad aš ne iš klaipėdos. bet kad nors žinočiau kaip ji atrodo, žinočiau ko ieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 04, 20:58)
Turiu tokią adatą. Na kilimui ji gal per smulki arba darbo su tokia adatėle kilimą padaryt žiauriai daug. Tų adatų šiek tiek skirtingų būna.Turi įvert siūlą ir tiesiog badyt medžiagą, paaiškint sunkoka, o parodyt nėra kaip.  bandysiu rast internete, kažkur buvau radus, bet neišsisaugojau.

Na as bandziau taip paprastai badyti . Kilpute man kaip ir gaunasi smile.gif ,bet papesus ta siula viskas issitraukia, verysad.gif ,o ar neturetu jis kazkaip uzsifiksuoti ? g.gif o gal viska padarius reikia is kitos puses koki pamusaliuka uzsiuti ?
Kilimui tai daug padirbeti reikia su ja ,bet as pradeciau gal nuo kokio pagalveles uzvalkaliuko pradziai ... blush2.gif
o gal zinot kaip tiksliau visa tai vadinasi ? pabandyciau internete paieskoti ... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2007 05 05, 11:00)
Na as bandziau taip paprastai badyti . Kilpute man kaip ir gaunasi  smile.gif ,bet papesus ta siula viskas issitraukia,  verysad.gif ,o ar neturetu jis kazkaip uzsifiksuoti ?  g.gif  o gal viska padarius reikia is kitos puses koki pamusaliuka uzsiuti ?
  Kilimui tai daug padirbeti reikia su ja ,bet as pradeciau gal nuo kokio pagalveles uzvalkaliuko pradziai ... blush2.gif
  o gal zinot kaip tiksliau visa tai vadinasi ? pabandyciau internete paieskoti ... ax.gif

Tikrai tas siūlas turi apačioje užsifiksuoti, nes mano mama pireš kokia 25 metus tokį kilimą buvo darius, dar atsimenu. turėjo adatą kažkokią specialią tai tik badydavo su ja ant maišinio audinio prisipiešus paveikslėlių biggrin.gif
Atsakyti
Kilimas-uždangalas kėdei

APRAŠYMAS (anglų kalba)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 05, 12:03)
Tikrai tas siūlas turi apačioje užsifiksuoti, nes mano mama pireš kokia 25 metus tokį kilimą buvo darius, dar atsimenu. turėjo adatą kažkokią specialią tai tik badydavo su ja ant maišinio audinio prisipiešus paveikslėlių biggrin.gif

na as irgi manau ,kad kazkaip ten turetu uzsifiksuoti siulas ,nes butu gaila jei padarai beveik visa darbeli ir netycia kur koks siulelis uzkliuna ir issiardo viskas unsure.gif
aciu ,kad stengiates padeti ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 05, 11:38)
Kilimas-uždangalas kėdei

APRAŠYMAS (anglų kalba)
user posted image
user posted image

Nu nevisai čia man aišku, nes su anglų schmoll.gif bet atrodo tai thumbup.gif
Atsakyti