Įkraunama...
Įkraunama...

Kilimai kilimėliai

NE blink.gif
Aš siuvau paprasta mašina ir sunaudojau kokiu 30-50adatu nes sujungimo vietos storos o norėjau atlikt darba gerai tad kai darydavau uzhtvirtinimus dazhnai luzhdavo adata blink.gif tai ir labiausiai veikdavo nervus nes sustodavo laikinai darbas blink.gif blink.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif puikuuus Tavo kilimukai, linkiu pelningai juos parduoti. Linkiu ir mamytems susigundyti nusipirkti...Tikrai verti demesio. Puikiai papuos bet kuri kambari.
Atsakyti
PUIKŪS DARBELIAI thumbup.gif thumbup.gif O KIEK ĮVERTINTUM JUOS blush2.gif
Atsakyti
Na ir kantrumas!!!!! Labai grazu!!! Man tas paskutinis labai grazus!!!!!
Atsakyti
Sveikos darbininkės. Gal kas domitės rištiniais kilimais? Radau viename žurnaliuke truputi apie tuos kilimus ir užsinorėjau. Tik bėda ta, kad nelabai žinau kaip juos daryti... g.gif Gal kas praktikuojate? Pasidalinkite patirtimi bei darbelių nuotraukomis. biggrin.gif
Atsakyti
Mane domina kaip pačiai siulus įsitempt? kas kiek centimetrų?
Atsakyti
Labai noriu įsigyti modernų ilgų siūlų kilimą, tačiau labai brangiai kainuoja, nes jie būna rankų darbo bei šiuo metu tai yra paskutinis mados klyksmas.
Gal eitų sutaupyti ir tokį kilimą pasidaryt pačiai? Kaip suprantu, ten paimamas audinys ir ant to audinio tankiai suraišiojami stori siūlai ar virvelės.
Taigi, kokį audinį pasirinkti pagrindui, iš kur gaut tinkamų virvelių? Siūlus traukyt galima vąšeliu ar kokiu specialiu kabliuku. Domina visa darbo technologija, o taip pat ir foto su pavyzdžiais 4u.gif
Kad lengviau būtų suprast apie ką aš čia, įdedu foto:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tavo vietoje daryciau kitaip... isausciau toki kilima is storu siulu....
Atsakyti
Įdomu... Esu truputį bandžius austi mokykloj, bet kad mum išeidavo lygūs, visai nekudloti audiniai. Šito kilimo kutai kokių 5-6 cm ilgio, tai maniau čia rištinis kilimas.
Atsakyti

! 
Prieš užvedant naują temą PRIVALOTE pasitikrinti ar tokios temos nėra
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 02, 14:40)
Prieš užvedant naują temą PRIVALOTE pasitikrinti ar tokios temos nėra

Na tikrai tokios temos nėra schmoll.gif
Atsakyti
gal kas pademonstruotu kaip risti ristinio mazga? 4u.gif
Atsakyti