Mano ziogas dienoj miega du kartus. pirmas kartas 11 val tai iki 13 arba iki 14 val ismiega, bet turiu uzmigdyt su papuliu, o antras kartas buna kaskur apie 17 val, bet cia jau trunka iki 18 val kaskur ir si syki turiu migdyt lauke su vezimu uzveziot, nes jokiu supimu ant ranku nepripazysta, o jei migdau namie tai tada kantrybe issenka ir tenka duot papuli

Mano tai nuo pat gimimo mazai megojo, o kai oras keiciasi tai is viso
.

mano vaikui vienodai koks oras

Aš irgi pastebėjau, kad kai lyja mergytė pramiega visą dieną. Geriausiai miega kai perkūnija ir žaibuoja

Miega 3-4 kartus bet po 30-40minuciu

Mano merginą tai labai orai veikia. Nu kad ir aš reaguoju į orus, tai ką jau čia apie vaiką kalbėti
Kai apsiniaukusi diena, tai vaikas apsiniaukęs

Kai apsiniaukusi diena, tai vaikas apsiniaukęs

Mano žiogui tai būna įvairiai, kartais per lietų miega, o kartais jam vienodai, nemiega ir viskas.
O mes keliames laaaabai anksti 5.30
Bet uztai diena miegam 3-4 kartus, du kartus ilgiau apie valanda, net kartais dvi, o du trumpai apie 15 min. Ir vakare einam gult 21 val.

o musu dienotvarke keiciasi kas dvi savaites. Dabar keliasi 9 h, per pietus numiega 2 g, vakarop 1 h ir eina miegot apie 22-23 h
BET naktimis dar keliasi du kartus!!!
BET naktimis dar keliasi du kartus!!!

Mano mažutei irgi kai vėsu geriau miegoti, kai lyja ir apsiniaukę miega žymiai ilgiau pietų miegelio. Kai buvo karščiai
tai siaubas, gaila vaiko kaip lapas buvo, nors ir su pamperiu namuose laikydavau. Maniškei vėsa

Mano Pauliukas tai ilgiau miega niuriu oru,nors nevisada.O siaip tai ir per karscius gerai jautesi

mano suneliukas miega du kartus po 2 valandas(11men)