Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą 3tema

Mamos! help...

Nuo kada nustojot zadint maitinimui savo mazylius nakti?
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2006 12 30, 08:29)
Mamos! help...

Reikia dziaugtis, kad vaikiukas ismiega visa nakti . Jis atsikels kai valgyti nores, nereiketu jo zadinti g.gif Manoji pati duoda zenkla, kad valgyti nori, tada ir maitinu. O jei noro nerodo, miegame visi patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiliukas: 30 gruodžio 2006 - 09:53
Mano mergina ismiegot pradejo visa naktele mazdaug 1,5 metuku, o iki tol vargas buvo, kai keldavosi kas pusvalandi ax.gif
Atsakyti
Sveika,

Mano mažylei pusė metukų. Iki šiol matinu savo pieneliu. Tačiau niekada jos nežadinau nei naktį, nei dieną tam, kad pavalgytų. Vaikutis pats žino kada jam valgyti reikia. Juk MP patenkina vaikučio maisto ir gėrimo poreikius iki 6mėn.

Mano mažylė įvairiai prašosi naktį valgyti-kartais valgo, o kartais tik atsigeria.
Manau, jog reikia džiaugtis, kai vaikutis naktį išmiega thumbup.gif Na, nebent būtų kokių nors problemų, dėl kurių reikia vaikutį žadinti...

Sėkmės ir kantrybės soske.gif
Atsakyti
Nereikia žadinti, jeigu norės valgyti, tai pats atsibus rolleyes.gif
Atsakyti
Niekada nezadindavau,pati keldavosi dazniau nei reikia doh.gif
O siaip jei man butu buvus tokia laime,kad miegotu gerai,tai tikrai nezadinciau,del valgymo mirksiukas.gif
Atsakyti
O man įdomu nuo kada galima nebemaitint naktį,atsibunda kas dvi valandas bet ne tiek valgo kiek nori pagulėt prie krūties,gal sakau galima apgauti ir įduoti soskę,gal tada ilgiau išmiegos?
Atsakyti
Mano sūnus nustojo klykti naktimis, kai jau buvo virš 4,5 metų. kartais nubusdavo kas 15 minučių ir rėkdavo įsitempęs. keldavomės su vyru pamainomis: jis iki 2 val nakties, aš nuo 2, nes rytui vaikutis keldavosi 5 valandą, pietų miegoti nenorėdavo: kol veži vežimu, tol miega, sustoji - bliauna g.gif dabar supratau, kodėl buvau tokia liekna po gimdymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2006 12 30, 06:29)
Mamos! help...

Man daktare sake,kad kudikiams,iki 1-2men,buna kai nakti nepabunda,tuomet reikia zadinti kad pavalgytu.Nepamenu kaip tas dalykas mediciniskai vadinasi.
Atsakyti
Na pirmaji men gal ir reiktu jei nesikelia, bet veliau tikrai nereikia. Mano daktare sako dziaukis kad miega, vadinasi sotus ir laimingas. Nes ir pirmaji menesi jis man diena 6 valandas miegodavo, ir nakti taip pat, tai sunerimus klausiau, sako nieko tokio. Nebijok, tusciu skranduku niekaip mazylis niekaip nemiegos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mažius nuo 3 mėnesių pradėjo miegoti po 5-6 valandas. Iš pradžių buvo baisu, bet paskui nurimau. Jei miega, reiškia nieko jam netrūksta bigsmile.gif
Atsakyti
manishkis 2.5 men. staiga pradejo miegot normaliai visa nakti nuo 22-24 iki 7-9 (aisku gerai issizaidus, ismaudzius, primaitinus ir apkaishius). po puses menesio trukusio naktinio pilvuko putimo su kelimosi kas 2 vel periodo. aisku pasijutau kaip rojuje po pirmos tokios nakties.. bet. pieno ishkart pradejo mazheti.

mamos, kaip jus sprendet shia problema? ar nesusiduret? 4u.gif

mastau, gal ash per anksti is vaiko noriu tokio ilgo miego, gal per anksti teks pereit ant mishinuku ax.gif ...
Atsakyti